icon

Vidíte na tehotenskom teste pozitívny výsledok?

andreakrcturbova17
Dnes o 15:26

Vidíte tam něco ?

yollanda
Dnes o 15:44

@andreakrcturbova17 gratulujem

andreakrcturbova17
autor
Dnes o 15:46
@yollanda

@yollanda ale doktor mi minulý týden pichel inekciu na vyvolání ms takže sem to dostala tak nevím čí mám jít k němu zítra spátky

esther100
Dnes o 15:48

Zas ty?čo ti povedal lekár??

andreakrcturbova17
autor
Dnes o 15:50
@yollanda

@yollanda nebo sem mnela velké bolesti a dělal mi i sono i test z krve nic neviděl

anonym_9b2cb7
Dnes o 15:52

Ja nevidím nič 🤷‍♀️

anonym_ff5296
Dnes o 15:52
@andreakrcturbova17

@yollanda nebo sem mnela velké bolesti a dělal mi i sono i test z krve nic neviděl

@andreakrcturbova17 Nič tam nie je, testuješ sa 2 týždne, už by si mala jasné 2 čiarky

anonym_e4b3e8
Dnes o 15:56
@anonym_ff5296

@andreakrcturbova17 Nič tam nie je, testuješ sa 2 týždne, už by si mala jasné 2 čiarky

kamaratka bola na vyvolavacku po 2 t meskania ..a zrovna vtedy mala ovulaciu . Cize test jej ukazal potom o 9 dni ciarku atd . Dr jej pichla vyvolavavku ,ale hlavne ,ze videla zlte teliesko. Cize kludne mohla mat autorka vsetko posunute . No kamaratke nenstruacia neprisla po vyvolavacke . Teraz uz na 2 rocne dieta .

Autorka otestuj sa aj zatra ak bude ciarka silnejsia co pri tehotestve bude ,mu zavolaj . Toto kludne moze byt falosne .

andreakrcturbova17
autor
Dnes o 16:00
@anonym_e4b3e8

kamaratka bola na vyvolavacku po 2 t meskania ..a zrovna vtedy mala ovulaciu . Cize test jej ukazal potom o 9 dni ciarku atd . Dr jej pichla vyvolavavku ,ale hlavne ,ze videla zlte teliesko. Cize kludne mohla mat autorka vsetko posunute . No kamaratke nenstruacia neprisla po vyvolavacke . Teraz uz na 2 rocne dieta .

Autorka otestuj sa aj zatra ak bude ciarka silnejsia co pri tehotestve bude ,mu zavolaj . Toto kludne moze byt falosne .

@anonym_e4b3e8 no já nevím ci nemám radši skusit digitální kde ukazují týdny

yollanda
Dnes o 16:22
@andreakrcturbova17

@anonym_e4b3e8 no já nevím ci nemám radši skusit digitální kde ukazují týdny

@andreakrcturbova17 tak keď už máš ms, skús sa poradiť s lekárom. Môže ist o mimomaternicove

mausy30
Dnes o 16:24

@andreakrcturbova17 čosi tam vidno jemne

andreakrcturbova17
autor
Dnes o 16:26
@mausy30

@andreakrcturbova17 čosi tam vidno jemne

@mausy30 já to tiez vidím

ivik4
Dnes o 16:27

Ano je tam slaba druha ciarka. Ja som s takymi zacinala

anonym_00716e
Dnes o 16:28
@ivik4

Ano je tam slaba druha ciarka. Ja som s takymi zacinala

@ivik4 ona mala takúto čiarku už pred dvomi týždňami.keby bola tehotná tak už má klajnice

kiki68
Dnes o 16:34
@anonym_e4b3e8

@anonym_e4b3e8 mojej sesternici pichla 5 vyvolavaciek a bez sona, lebo brala HAK, nastatsie dieta to v zdravi prezilo. USG spravila v 4 mesiaci, niekde na konci. Vraj zbledla ked tam bol uz plod. Sesterka bola velmi mlada a ta lekarka taka stara skola, cize ju poucovala o tom, ze vo chce vobec povedat, ked ani nevie dostat kramy

andreakrcturbova17
autor
Dnes o 16:37
@kiki68

@anonym_e4b3e8 mojej sesternici pichla 5 vyvolavaciek a bez sona, lebo brala HAK, nastatsie dieta to v zdravi prezilo. USG spravila v 4 mesiaci, niekde na konci. Vraj zbledla ked tam bol uz plod. Sesterka bola velmi mlada a ta lekarka taka stara skola, cize ju poucovala o tom, ze vo chce vobec povedat, ked ani nevie dostat kramy

@kiki68 já sem mnela před 2 týdny silné bolesti šla sem gynekologovi ale on mi řekl že nic nevidí a testy z krvi byli negativní tak mi pichel inekciu na vyvolání ms a tet zase takyto test tak nechapem temu