icon

Je to dôvod na návštevu gynekológa?

littleloves
10. nov 2019

Zienky prosím o radu, keďže nemám skúsenosti. Prvé tehotenstvo bolo bezproblémové, otehotnela som hneď, pôrod vyvolavany. Teraz sa snažíme o druhé a 4. mesiac. Minuly mesiac mi meškala ms 3 dni (test c. 1), no po 3 dňoch meškania prisla ms, bola silnejšia ale len prvé 2 dni, potom už ok. Tento mesiac som si test robila 2 dni dozadu (foto c.2).. včera ms neprišla a dnes už zasa špiním, test negatívny..myslite, že je to dôvod na vysetrenie u gynekológa, či takéto testy a následná menstruacia sú “normálne”?

littleloves
autor
•
10. nov 2019
maria39
•
10. nov 2019

na prvom sa nieco rysuje... ale na druhom obrazku nevidiet nic ..viete ani tie testy niesu niektore spolahlive a stoja kopu penazi

rachel36a
•
10. nov 2019

Na druhej nic nevidim...prva foto, k tomu trosku viem...vlastne zena otehotnie a odide to prv nez vobec zena zisti ze tehotna...tzv mikropotrat...stava sa to dost casto, zena len pociti silnejsi menzzes...zalezi kolko mas rokov, ale ak si mlada a zdrava tak to zatial na lekara nie je

caray
•
10. nov 2019

@littleloves na prvej vidím čiarku na druhej nič moc, ja by som ešte počkala urobila test za 5 dní a potom by som to keď tak riešila ďalej.

nofani
•
10. nov 2019

Žienky je toto pozitívny tehotenský test? Mám 4 dni do menštruácie, niečo tam vidím, ale ďalšie 2 boli negatívne, síce s citlivosťou 25

maria39
•
10. nov 2019

@caray kludne aj 2 tyzdne sa oplati pockat ...neviem preco su zeny take nedockave a zbytocne si robia dopredu problemy

lenocka0301
•
10. nov 2019

@nofani podla mna vsetky testy tu co su foto maju 2 ciarky teda aj ty a aj autorka
@littleloves

caray
•
10. nov 2019

@maria39 áno ja si tiež myslím, že stačí čakať dlhšie 🙂 Veď nejde o život a lepše počkať ako byť sklamaný...

maria39
•
10. nov 2019

@caray ano presne tak pozri ja mam deti dospele a nikdy som nekupovala ziadne testy ked som vedela ze zacinaju priznaky tehotnosti pockala som do 3 mesiaca a tak som to riesila a nie ako to robia teraz zeny ved to uz prehanaju

caray
•
10. nov 2019

@maria39 jj ja tiežž keď som otehotnela tak som to riešila až ked mi ms meškal dva týždne a vedla som, že nechránený sex bol 🙂

maria39
•
10. nov 2019

@caray no vidis staci obycajne riesenie a je to ok 👍

poopsie
•
10. nov 2019

tvrdenia ako načo sa ponáhľať s návštevou lekára, ma neskutočne vytáčajú,ved ešte aj čakať do 3.mesiaca..veď nejde o život...to sú čisté perly.. vždy som riešila hneď..a vždy mi išlo o život..2 mimomaternicove tehotenstva..a ešte podozrenie na molárnu graviditu..nie všetky sme ako cez kopirák

nofani
•
10. nov 2019

Jaaj ženy, keďže sa tu pýtame ohľadom tehotenskych testov, či je tam niečo vidieť, nečakáme odpoveď,, prečo tak skoro robiť tehotensky test ", ani jedna z Vás nevie v akej situácii je tá druhá

deti95060810
•
10. nov 2019

tiež som špinila namiesto menzesu a bola som tehu...test som si nerobila, len o pár týždňov som išla k lekárovi...

deti95060810
•
10. nov 2019

@poopsie ale zas ani mimomaternicové tehu nemá každá...tiež som zato aby sa neutekalo hneď k lekárovi..😉

rachel36a
•
10. nov 2019

@poopsie atakto skoro nikto nic robit nebude..zial mam tiez skusenosti...7 krat tehu

poopsie
•
10. nov 2019

@deti95060810 tak však jedna tu už taká bola co čakala, lebo veď na MK písali ze netreba ísť hneď a prišla v minúte dvanástnej k lekárovi... normálny lekár .. takých ktorých som mala ja,nemali pindy, zobrali krv a hneď sa vedelo,či je to dobré,či zlé podľa výšky HCG a pritom to bolo v období meškajúcej menštruácie..aj na ultrazvuku vie pekne vidiet kde sa chytilo..netreba čakať na srdiečko mesiac..

poopsie
•
10. nov 2019

@rachel36a vidis a ja ich mam ine..a keby som neriesila keby som sa sama za seba nepostavila aj proti neochote dnes som nemusela zit..

poopsie
•
10. nov 2019

@rachel36a nemyslim neochotu mojich gynekologov ale v nemocnici na gynekologii

rachel36a
•
10. nov 2019

@poopsie ank ale MMT sa diagnostikuje az ked je HCG cez 1000 a to je az okolo 6-7tt .,ona tehu nie je aak dostane mrchu v termine +- tak ide o mikropotrat a s tym sa neda nic robit...kazdy mesiac takto obidu tisice zien, je to uplne bezny jav

poopsie
•
10. nov 2019

@rachel36a aleba tak podľa tvojich info by mi MMT nikdy ani nediagnostikovali , neboj sa aj s tým druhym prípadom mám skúsenosť a vidíš že inú ako ty..tak dúfam že autorka témy sa zariadi podľa svojho rozumu ,nie podľa tých čo sa tu rozdávajú

rachel36a
•
10. nov 2019

@poopsie akoze nie, ved ti pisem ze cca v 6 tt sa da dg MMT...aj s tym mam skusenost....prisla som o 5 deti, plus biochemicke tehu a mikropotraty

poopsie
•
10. nov 2019

@rachel36a moje Hcg sa v oboch pripadoch pohybovalo medzi 100-200

miky25117
•
10. nov 2019

@poopsie presne to som šla napisat keby som neriesila hněď možno tu už nie som mmt

rachel36a
•
10. nov 2019

@poopsie taky plod sa neda najst, zrejmä pises v inych hodnotach

poopsie
•
11. nov 2019

@rachel36a bohuzial osobna skusenost neprenosna...neuveris 10 doktorov hladalo a nasli..

system
•
Odpoveď bola odstránená
•