Je to pozitívny test?
Co poviete?
Som 28DC, BT je ale nízka. Robeny poobede.
Ak nepride ms, chcem zopakovať test.

@ninka99865
@casillas28 robila som ten livsane spodný okolo 9 ráno a vrchný o 16 na Tom vrchnom je voľným okom vidieť ducha neviem či to videte aj vy 🤔 budem čakať do ms a uvidim
@maciatko950 je mi ľúto, ja nic nevidím 😯
@maciatko950 ja tam cosik vidím ale veľmi slabé je to ...skús o 2 dní spraviť test
@maciatko950 mrzi ma to ale podla mna tam nic nie je..ked uz meska MS malo by uz nieco ukazat...uvidis teda o par dni
Tak mne uz sa fajne menzes rozbehol, potvora 😔
@guga79 to ma mrzí určite vinde nabudúce
@maciatko950 ďakujem. Aj to nabudúce je otazne...predsa len uz nie som najmladsia, aj moj muzik detto.....🙈🤭
Tak kocky, test Livsane je negatívny biely ako sneh. Aj pred polrokom som si robila ten mamatest, tiez vysiel taky slabucky. Myslíte ze mohol len duchovat?
@guga79 mama testy ako aj pepino sú v poslednej dobe žiaľ na 💩😞
@guga79 mohlo to byt aj biochemicke :(
@ninka99865 moze byt, lebo som ho mala kúpený uz dlhsie, aj v juni minuly rok som si robila tento isty, a dopadlo to rovnako 😔
@miskamicha aj to....neviem,mala by som sa nechat skontrolovat na gynde 🤔?
@guga79 nemyslim ze je to nutne 🙂
@guga79 ak chces pre svoj pokoj potom po ms choď
Ahoj te baba neviem čo si mám o tom myslieť som pol roka od prvého pôrodu....dneska mi visiel takto test poslednú ms som mala 1.3.2023...nekojim takže by som problemi z menzesom nemala mať dneska ráno som si robila tento tets je 25mlu a bola som dneska aj u doktora ten mi povedal ze niesom tehotná a pichol mi aj vyvolavacku ...nerozumie tomu sme s toho s priateľom na nervy

@guga79 skús potom pretestovat za to nič nedáš držím palce