icon

Je toto už pozitívny ovulačný test?

111miriam111
Dnes o 10:25

Prosim poraddte, je toto uz pozitivny ovulacny test, ci druha ciarka ma byt uplne tmava? Dakujem.

Je toto už pozitívny ovulačný test?
crazy_cat_lady
Dnes o 10:30

Nie je, musi byt rovnako tmava/silnejsia ako ta druha

anonym_145bb7
Dnes o 10:41

@111miriam111 tu máš návod, keďže ti ho zabudli pribaliť do krabičky k testom

111miriam111
autor
Dnes o 10:46
@anonym_145bb7

@111miriam111 tu máš návod, keďže ti ho zabudli pribaliť do krabičky k testom

@anonym_145bb7 nezabudli, ale kazdy mesiac mam uplne minimalne viditelnu druhu ciarku pred ovulaciou a takto silnejsia je v case ovulacie. Preto sa pytam

veselo_neveselo
Dnes o 11:43
@111miriam111

@anonym_145bb7 nezabudli, ale kazdy mesiac mam uplne minimalne viditelnu druhu ciarku pred ovulaciou a takto silnejsia je v case ovulacie. Preto sa pytam

@111miriam111
Tak to ma byt, slabsia bude pred a po ovulacii, a v case ovulacie bude silna aspon ako ta kontrolna. Toto este nie je pozitivne (alebo uz nie je), v case ocakavanej ovulacie si sprav aj dva testy za den, mala by si zachytit vrchol na teste s velmi silnou ciarkou.
Skombinuj to s meranim bazalnej teploty ak sa ti da, tak si lepsie odsledujes.

111miriam111
autor
Dnes o 12:29
@veselo_neveselo

@111miriam111
Tak to ma byt, slabsia bude pred a po ovulacii, a v case ovulacie bude silna aspon ako ta kontrolna. Toto este nie je pozitivne (alebo uz nie je), v case ocakavanej ovulacie si sprav aj dva testy za den, mala by si zachytit vrchol na teste s velmi silnou ciarkou.
Skombinuj to s meranim bazalnej teploty ak sa ti da, tak si lepsie odsledujes.

@veselo_neveselo ovu mam mat tak 1.alebo 2.7. podla kalendara

anonym_93e5d1
Dnes o 12:32

toto ke najmenej spolahlivy ukazovatel ovulacie, teda ak neratam app. Skus merat teplotu alebo rovno ries cez lekara, su zeny ktore nikdy nedosiahnu pozitivny test ale ovulaciu maju pravidelne. K otazke, nie, takto pozitívny test nevyzera