Je tu nejaká mladá snažilka?
ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde
ahojte aj ja mam 20 a snazilkujeme sa tak dufam ze nam to vijde
ahojte, ja mam 21 a cakame prve babo 🙂
ja sa už síce nesnažím,ale prvé bábo sa mi narodilo v 18-tke a druhé porodím v 20-tke,má sa narodiť v auguste 🙂..obe detičky sú chcené,vytúžené..nikdy by som nemenila..nie je nič krajšie ako mať vlastnú rodinu 🙂
ahojte mam skoro 22 a snazime sa vyse roka a pol a zatial stale nic :(
Ahoj ja mam uz 23 ale snaazime sa uz 2,5roka nechcem to vzdat ale uz nevladzem stale len cakat a pocuvat kedy idem na matersku
@weru3ka ahooj ja mám tiež 20 v lete budem mať 21 🙂 ale čo chcem vlastne povedať....my sa snažíme o bábo už rok no stále sa nám nedarí, niekedy si už pripadám fakt zúfala.... ☹ tak veľmi by sme si ho už priali no jemu sa k nám akosi stále nechce a nechce....ale tak hádam sa to konečne zmení....
@rusinka1989 fiiha tak to je ozaj dost aj ste boli u lekara??mi sa snazime cez rok a uz teraz mi to pripada nekonecnost...
Dievčatká, ja síce nie som snažilka a ani mamička v očakávaní, ale všetkým vám prajem, aby sa vám to podarilo a mali ste svoje vytúžené detičky .. 🙂 Mne je dnes 24 a keď sa pozriem na svoje kamošky, aj mladšie, všetky sú buď v očakávaní alebo už tlačia kočíky .. Príde mi to naozaj veľmi ľúto .. :( Túžim po bábätku už dlho, ale asi mám smolu na oteckov :( tento posledný by aj bábo chcel, ale pochybujem, že by sa vedel postarať, takže sny o bábike idú zas bokom na dlhý čas.. Len najviac sa bojím toho, či sa toho aj dočkám, kedže mám nonstop zápaly a tak .. :( Ale každopádne, vám žienky, želám len to naj naj naj 🙂 🙂
@weru3ka zatial este nie praca nepusti..z niecoho musis predsa zit 😢 ale buduci tyzden mam viac casu konecne tak sa idem objednat a uvidime co nam povedia
@weru3ka presne tento pocit mám aj ja....proste ja už neviem čo mam robiť pre to aby sa nám konečne zadarilo.... :-/ každý len nemysli na to a to príde samo....ale ako ? ked to sa neda.....stále na to myslím každý mesiac ked čakam mrchu...stále si vravim : vyšlo to konečne ? alebo to bude tak ako vždy že pridu? a ked meškám par dni a začnem tomu dávať reálnu šancu tak vždy sa mrcha dostaví :-/ ja to už nechapem....
babenky uz mi meska piaty den moze to nieco byt?
@rusinka1989 no jasne si mylsim ze by mohlo veru byt nieco z toho🙂)nejake priznaky nahoodu?🙂
zvacsene prsia a neskutocne tlaky v nich 🙂 teraz marodujem lebo ma vsetko boli som poslabsia nejaka a mrcha uz meska riadne..svagrinka moja uz caka, tak by som sa smiala keby sme otehotneli naraz
@weru3ka vcera mi kolegyna povedala ze ci nesom v tom lebo ja uz neviem co od dobroty jest 😀 vcera cipsy a dzus potomn kombinacia uhoriek a caju no sranda muz sa rehotal vcera 😀
Ahojky, konecne som sa tu prihlasila aj ja 🙂 No moj pribeh je asi takyto: s priatelom sa snazime o miminko od januara ale bohuzial zatial neuspesne :(((( Tiez som si myslela ze ked mam 22 tak to pojde hned na prvy sup ale neni to tak. Pekne som bola z toho na nervy...prvy mesiac nasho snazenia som si tak vsugerovala tehotenstvo ze som vracavala, nanic naladu som mala...lenze prisiel ten den a mrcha prisla :(((( a tehotna som nebola ani zatial bohuzial nie som :((((
Teraz sa snazim nato nemysliet a ked to pride tak to pride, veeeeeeelmi nam vsetkym drzkaaaam palceky aby sa nam to podarilo co najskor 🙂))))
Ahojte babulky 🙂
no takze ja som momentalne v pomykove 😒 vcera 11.04 som si robila testik (pepino) a vysiel negativny no nedalo mi to a dnes mam dostat (ne)dostat mrchu a zatial nic tak som si rano urobila test (rapi clear) a bola tam slabulinka skoro az priesvitna čierka aj priatel ju videl tak ja neviem ☹
@rusinka1989 ahoj no co ako si na tom?🙂) uz dorazila dufam ze nie:D
@weru3ka ahoj moja no mrcha este nedorazila robila som si aj test ale nevidno nic ☹ ved uvidime na tyzden idem k lekarke 🙂
weru3ka a ty si uz tehu? ci tiez cakas na zazrak ako ja
@rusinka1989 cakam na zazraak🙂 ktory aj tak nikdy nepride....neni tam nic vidiet? aj mna nekedy meskala robila som si test a nakoniec dosla..no nevadi zivot ide dalej ale sak keby bol pozitivny daj vediet🙂)
pozri ved zivot ide dalej bude tak bude nebude tak bebude co uz dam vediet ale aj ty 🙂

@weru3ka vies co prestala som to uplne riesit 🙂 od zajtra zacina s dietou preoze som dost baculka a do leta chcem byt sexy 😝 tak teraz sa budem sustredit na to a mozno to zaberie ked nebudem na to tak mysliet 😉 tak drzim palec vnovej praci 😉