Je tu nejaká mladá snažilka?
ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde
@dadkaabarino skoda, zaujala ma ta slabucka ciarka 😀 kolko ti meskala mrcha??? 🙂
ahoj kolko mas rokov aj ja sa snazim otehotniet
@rusinka1989 jeejzis skoda no...vies co teraz sa chcem dat vysetrteti na chlamydie a ureuplazmy mozno to bude moj problem lebo mavam casto zapaly..tak nabuduci tyzden idem tam:D uvidim co mi povedia dufam ze to bude pricina a sa to vylieci🙂)
len sa pekne vyliec 🙂 ja som myslela ze dnes bude stym tiez pokoj ale vidis ☹
@gizel AHOJ 4den
@dadkaabarino takze si tehu? prepac ale som z toho v pomykove co ta slaba ciarka znamenala.... 😀
ja mám 20 rokov a snažíme sa o druhé bábätko, dúfame, že to bude dcérka ( máme už vyše ročného chlapčeka). Test si môžem spraviť najskôr až v nedeľu. tak dúfam, že sa nám zadarilo :D
baby neskusali ste niektorá Cyclotest Baby je to pristroj na merianie plodných dní....je to strašne drahá zaležitosť ale zaujimalo by ma ci je aj taká ucinnosť ? naozaj su tie udaje pravdivé ? dá sa tomu veriť a oplati sa to kúpiť ? 🙂
@weru3ka ahoojky tak dneskam pozitivny testik jooooj stastna som uplne som sa zrutila v kupelni priatel neveril sli sme rychlo kupit dalsie 2 testy...:DDa tiez pozitivne je pravda ze ta psychika hra vela lebo tebnto mesiac som vobec nepoizerala plodne dni a sup ho tam🙂)ja som uj bola aj objednanaa na vysetenie plodnosti no a ani netreba vobec soom ´to necakakala skus na to nemysliet abo sa uj podarilo?🙂)dufam ze ano🙂
@rusinka1989 zabudla som oznacit teba hore🙂
aj ja som mladá snažilka a zatiaľ nič :(
@weru3ka mňaaaa? 🙂
Ahojte 🙂 Ja mám v októbri 22 a tiež sa snažíme a dúfame, že sa to podarí. Teraz sa akurát nerváčim,lebo testy sú biele jak sneh a MS nikde, tak neviem.
@weru3ka
Ahojky, sice si prispevok pidala už pred najekym časom, ale tak musim aj ja reagovať :D :D :D
Ja mam 21 rokov a snazime cca pol roka (od potratu)
Mylsim si, že mať dieťa v mladom (samozrejme nie je normalne , aby dieťa malo dieťa) veku je oveľa ľahšie... :D
Takže pre tým, ktoré ,,snažilkuju" želam kolajničky :D
@mon777
Moni... neboj... určite to raz príde... Niekedy to chce len čas a niekedy sa to podari, ani nevieme jak... Skús na to nemyslieť 😉 (a to ti hovorim ja, čo si sledujem každý ciklus posledných 6 mesiacov) 🙂
Jednoducho si len naplno uživajte spoločné chvíle.. a ani sa nenazdáš a uvidiš // 😀 😀
Veľa šťastia 😅 😅 😅 😅 😅
no veď toto, že rodinny pribuzný si nejako neuvedomuju, že tým môžu raniť.. 😒 Ako dlho sa snažite? 😨
@lusswinki v pohode 🙂 Aj tak stále stláčam F5, lebo sa nudím jak pes 😀 Tak nie je snažiť ako snažiť. Povedala by som skôr, že sme to nechávali na osud (doteraz). Nemerala som BT (i keď už pokusy boli, nikdy som to nevydržala celý mesiac - len raz, v marci a to bol asi jediný mesiac, kedy som ovulovala a moja LF mala trápnych 8 dní ☹ ale cyklus aspoň milión). A je to už rok, čo sa nedarí a nedarí.
Ale teraz ma čakajú na pošte ovu testíky (50 krásnych kúskov) a vyrobila som si aj testovací debilník, kam si ich budem lepiť spolu s dátumami a DC, plus plánujem znovu vyhrabať teplomer, aby som si testy mohla potvrdzovať teplotou. Plus plánujem pobežať za Dr. v Seredi, či berie ešte nové pacientky (lebo ja som Levičanka a moja Dr. je tam, no cestovať hore dolu nemá význam) a ešte chcem z výplaty kúpiť Inofolic, lebo som počula, že je to hotový zázrak a v mnoooooho prípadoch pomohol. A nehovoriac o tom, že mi kolegyňa (tetka bylinkárka 😀 ) donesie alchemilku na čajík, takže ako sa hovorí - začíname bohovať zubami nechtami 🙂
@lusswinki jasne, že mám pravidelnú 😀 Chodí kedy ona chce 😀 to je predsa najlepší cyklus 😀 Ani učebnicové príklady naň nemajú 😀 na druhej strane - ak neovulujem, šetrím si vajíčka 😀 😀 😀 😀 😀
Ale teraz vážne. Podľa všetkého neovulujem (okrem jedného cyklu pred svadbou) už rok. Neviem, lebo odkedy som sa presťahovala do Serede (3roky) som zanedbala gynekologičku, takže asi tak to so mnou aj dopadlo. A hej, vhupla som do toho naplno. Ak nie kvôli miminu, už len pre to, aby sa mi ubormálnil cyklus, lebo mať MS každé dva mesiace (ako kedy), nie je bohviečo 😖
@mon777 ach jaj... kd si predstavim, čo všetko maš zasebou a čo všetko pred sebou... ale pre babatko sa to vzdy oplati... 😵
ja som si zasa myslela, že po potrate sa mi zruti svet, že je proste koniec... šalela som... sledujem sa no posledne 2 cykly naplno, no, aj keď som minuly mesiac mala pocit, že to konečne vyšlo... tak to bolo pravdepodobne len moje nahovaranie si toho všetkeho... (psychyka robi strasne veľa a mrchu oddiaľuje).. 😠
a tento mesiac mam už tiež ten pocit, ale nechcem si to nahovarať, aj keď som tu na MK, tak si to nahovaram.. zajtra ma dojsť mrcha., tak uvidime... 😉 Dal by Pan Boh, aby sa to podarilo... 🙂
aj bradavky mam citlive a take napuchnute (aj keď to moze kludne byt PMS, ale mna pred mrchol nikdy neboleli ani citlive neboli), a asi pred troma dnami som mala taky husty biely vytok, ktorý však nezapáchal, ani nesvrbel a dnes som ho mala tiež.. tak ja už neviem.. asi si to nahovaram.. a testovať už nechcem... ach, toľko testov, čo som ja porobila... heheh 🙂 🙂 🙂
@lusswinki ahooj dakujem pekne ano uz drzim na kolenkach môjho polrocneho drobca.Snazili sme sa presne rok a 3mesiace od vysadenia🙂 Neuverne dlhaa doba :( Ale cuduj sa svete nasla som si pracu a zacala som si uzivat s novými koleginami chodola som do solarka, na nechty a takee co predtým ee🙂 a zrovna ten mesiac hned ako som tam nastupila a nemyslela cele dni nato tak to vyslo🙂)) takze urcite psychika je dolzita.a to sme s priatelom tak malo boli mozno 5krat za ten mesiac ale drobcek si nas nasiel🙂 a presne byt mlada maminka je skvele.Drziim palceky nech sa cim skor zadarii
baby, my snazilkujeme od mája 2013 a este stale nic......

@weru3ka no tak ta svina nakoniec dosla 😒 joj