icon

Je tu nejaká mladá snažilka?

weru3ka
6. feb 2013

ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde

dadkaabarino
31. mar 2013

@weru3ka vies co prestala som to uplne riesit 🙂 od zajtra zacina s dietou preoze som dost baculka a do leta chcem byt sexy 😝 tak teraz sa budem sustredit na to a mozno to zaberie ked nebudem na to tak mysliet 😉 tak drzim palec vnovej praci 😉

alexa507
6. apr 2013

ahojte aj ja mam 20 a snazilkujeme sa tak dufam ze nam to vijde

sviecka
6. apr 2013

ahojte, ja mam 21 a cakame prve babo 🙂

zuzu188
6. apr 2013

ja sa už síce nesnažím,ale prvé bábo sa mi narodilo v 18-tke a druhé porodím v 20-tke,má sa narodiť v auguste 🙂..obe detičky sú chcené,vytúžené..nikdy by som nemenila..nie je nič krajšie ako mať vlastnú rodinu 🙂

majka21rk
6. apr 2013

ahojte mam skoro 22 a snazime sa vyse roka a pol a zatial stale nic :(

gigus
6. apr 2013

@weru3ka Ahoj 🙂 aj ja sa snažilkujem a mám 20 aspoň viem že som neni sama 🙂

gigus
6. apr 2013

@majka21rk Ahoj neboj sa raz sa to podarí verím tomu 🙂

weru3ka
autor
6. apr 2013

@zuzu188 to prve si mala este cez skolu ci ako?? to ano mas pravdu najkrajsie je mat deticky ich ismevy...dufam ze sa nam tiez coskoro podari ako dlho ste sa snazili?🙂

weru3ka
autor
6. apr 2013

@gigus to je super a ako dlho sa snazite?🙂 a uz ajj byvas s priatelom ci ?:D bo mi uz ano dokonca mame uz aj detske ktora je kancelaria momentalna:D

zuzu188
6. apr 2013

@weru3ka áno...ešte ju nemám dokončenú..v máji maturujem..prvé ani nevieme ako sa nám podarilo,lebo sme plánovali tehu o rok neskôr,ale veľmi sme sa drobcovi potešili 🙂..vlastne nám aj urýchlil naše plány 🙂...pri druhom sme sa snažili pár mesiacov

rusinka1989
7. apr 2013

Ahoj ja mam uz 23 ale snaazime sa uz 2,5roka nechcem to vzdat ale uz nevladzem stale len cakat a pocuvat kedy idem na matersku

sanny228
8. apr 2013

@weru3ka ahooj ja mám tiež 20 v lete budem mať 21 🙂 ale čo chcem vlastne povedať....my sa snažíme o bábo už rok no stále sa nám nedarí, niekedy si už pripadám fakt zúfala.... ☹ tak veľmi by sme si ho už priali no jemu sa k nám akosi stále nechce a nechce....ale tak hádam sa to konečne zmení....

weru3ka
autor
8. apr 2013

@sanny228 jooj presne som smutna z toho uz ked je ten rok za mnou tak mam stale viac pochybnosti len kazdy ze raz to pride ale kedy?? ani lekarom sa to ete nechce moc riesit...Nechcapem preco sa mu nechce medzi nas prit ved by sa malo tak super🙂)

weru3ka
autor
8. apr 2013

@rusinka1989 fiiha tak to je ozaj dost aj ste boli u lekara??mi sa snazime cez rok a uz teraz mi to pripada nekonecnost...

doublexgirl
8. apr 2013

Dievčatká, ja síce nie som snažilka a ani mamička v očakávaní, ale všetkým vám prajem, aby sa vám to podarilo a mali ste svoje vytúžené detičky .. 🙂 Mne je dnes 24 a keď sa pozriem na svoje kamošky, aj mladšie, všetky sú buď v očakávaní alebo už tlačia kočíky .. Príde mi to naozaj veľmi ľúto .. :( Túžim po bábätku už dlho, ale asi mám smolu na oteckov :( tento posledný by aj bábo chcel, ale pochybujem, že by sa vedel postarať, takže sny o bábike idú zas bokom na dlhý čas.. Len najviac sa bojím toho, či sa toho aj dočkám, kedže mám nonstop zápaly a tak .. :( Ale každopádne, vám žienky, želám len to naj naj naj 🙂 🙂

rusinka1989
8. apr 2013

@weru3ka zatial este nie praca nepusti..z niecoho musis predsa zit 😢 ale buduci tyzden mam viac casu konecne tak sa idem objednat a uvidime co nam povedia

sanny228
8. apr 2013

@weru3ka presne tento pocit mám aj ja....proste ja už neviem čo mam robiť pre to aby sa nám konečne zadarilo.... :-/ každý len nemysli na to a to príde samo....ale ako ? ked to sa neda.....stále na to myslím každý mesiac ked čakam mrchu...stále si vravim : vyšlo to konečne ? alebo to bude tak ako vždy že pridu? a ked meškám par dni a začnem tomu dávať reálnu šancu tak vždy sa mrcha dostaví :-/ ja to už nechapem....

gigus
9. apr 2013

@weru3ka ahoj moja 🙂 áno už vyše roka.....🙂 dúfam že sa to už vydarí........🙂 držím palčeky.....🙂

rusinka1989
9. apr 2013

babenky uz mi meska piaty den moze to nieco byt?

weru3ka
autor
10. apr 2013

@rusinka1989 no jasne si mylsim ze by mohlo veru byt nieco z toho🙂)nejake priznaky nahoodu?🙂

rusinka1989
10. apr 2013

zvacsene prsia a neskutocne tlaky v nich 🙂 teraz marodujem lebo ma vsetko boli som poslabsia nejaka a mrcha uz meska riadne..svagrinka moja uz caka, tak by som sa smiala keby sme otehotneli naraz

rusinka1989
10. apr 2013

@weru3ka vcera mi kolegyna povedala ze ci nesom v tom lebo ja uz neviem co od dobroty jest 😀 vcera cipsy a dzus potomn kombinacia uhoriek a caju no sranda muz sa rehotal vcera 😀

sarach1
10. apr 2013

Ahojky, konecne som sa tu prihlasila aj ja 🙂 No moj pribeh je asi takyto: s priatelom sa snazime o miminko od januara ale bohuzial zatial neuspesne :(((( Tiez som si myslela ze ked mam 22 tak to pojde hned na prvy sup ale neni to tak. Pekne som bola z toho na nervy...prvy mesiac nasho snazenia som si tak vsugerovala tehotenstvo ze som vracavala, nanic naladu som mala...lenze prisiel ten den a mrcha prisla :(((( a tehotna som nebola ani zatial bohuzial nie som :((((
Teraz sa snazim nato nemysliet a ked to pride tak to pride, veeeeeeelmi nam vsetkym drzkaaaam palceky aby sa nam to podarilo co najskor 🙂))))

dadkaabarino
12. apr 2013

Ahojte babulky 🙂
no takze ja som momentalne v pomykove 😒 vcera 11.04 som si robila testik (pepino) a vysiel negativny no nedalo mi to a dnes mam dostat (ne)dostat mrchu a zatial nic tak som si rano urobila test (rapi clear) a bola tam slabulinka skoro az priesvitna čierka aj priatel ju videl tak ja neviem ☹

weru3ka
autor
13. apr 2013

@rusinka1989 ahoj no co ako si na tom?🙂) uz dorazila dufam ze nie:D

weru3ka
autor
13. apr 2013

@sarach1 ahooj a tak to neni zasa tak dlho musis byt trpezliva🙂) my sa snazime rok aj mesiac a nic no couz ide leto tak sa tesim dovolenky chatovacky a pod musim to brat takto z druheho konca..aj ked radsej by som mala uz babatenko🙂)

rusinka1989
13. apr 2013

@weru3ka ahoj moja no mrcha este nedorazila robila som si aj test ale nevidno nic ☹ ved uvidime na tyzden idem k lekarke 🙂

rusinka1989
13. apr 2013

weru3ka a ty si uz tehu? ci tiez cakas na zazrak ako ja

weru3ka
autor
13. apr 2013

@rusinka1989 cakam na zazraak🙂 ktory aj tak nikdy nepride....neni tam nic vidiet? aj mna nekedy meskala robila som si test a nakoniec dosla..no nevadi zivot ide dalej ale sak keby bol pozitivny daj vediet🙂)

rusinka1989
14. apr 2013

pozri ved zivot ide dalej bude tak bude nebude tak bebude co uz dam vediet ale aj ty 🙂