icon

Je tu nejaká mladá snažilka?

weru3ka
6. feb 2013

ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde

lusswinki
23. júl 2014

@kikuska9935 Kikuška, nebuď smutná... všetko príde v správny čas.. ja si myslám, že už čoskoro tu budeš písať, že už vám kočík bude treba pozhaňať..
My sa snažíme od decembra (v decembri som potratila) a tiež sa nám to nepodarilo zatial... A je to už riadne nanervy.. Už minulý ciklus som mala pocit, že sa to podarilo a ten ustavičný stres a kontrolovanie sa... modlenie sa, aby mrcha nedosla a ona aj tak došla... Teraz sme si povedali, že to nechame na náhodu, že už žiadne meranie BT ani testy.. proste jak nám to príroda prinesie, tak to bude... 😖 ...ale zas mám taký čudný pocit, že by sa to mohlo už tentokrát podariť, ale najskôr sa zasa sklamem a budem plakať do vankúša.. 😠 😢 😔 😔 😔 ... Dnes mi má doraziť mrcha..., takže nie som ďaleko od sklamania, aj keď ta spychika robi svoje... ani brucho ma neboli jak pred krámami ani nič take mrchovské... Tak sa drž moja, a očakávam, že nás už čoskoro budeš informovať o // koľajničkách 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

nickyva
23. júl 2014

Ahojte, dúfam, že sa môžem aj ja pridať. Tiež sa snažíme o bábätko, momentálne deviaty mesiac. 😒 Ale nevzdávame to 😀 😎

kikuska9935
23. júl 2014

@lusswinki no co ti poviem, my sa snažíme od toho mája 2013, ale prvé 4 mesiace boli také , že každý cyklus som cítila, že som tehotná.., ale nikdy som si nemerala BT ani ovu testy-proste nic...odvtedy na to nemyslím, teraz už duplom nie kedže som si masla v maji novu pracu a tento mesiac sme zacali planovat svadbu na jul 2015, takze dufam ze ak som doteraz neotehotnela, tak teraz aspon do sadby neotehotniem :D :D :D nerada by som sa vydávala ako ropucha :D :D :D alebo mala uz babatko vtedy, leboí by som len cely cas stresovala, ci neplace, alebo komu ho mam dat...bla bla bla...takze asi tak :D

lusswinki
23. júl 2014

@kikuska9935 no ono to tak niekedy byva, že keď žena zmená napr.: prácu tak zrovna vtedy sa to podari, no ale nech sa ti stane tak, jak si želáš :D
Svadba a samotne prípravy sú pre ženu určite nádherné obdobie, tak si to naplno uži 😀

lusswinki
23. júl 2014

@lusswinki to moja švagrina ma 9 ročného chlapca a 5 ročnú slečnu.. takže už bejby neplanovali.. a teraz prestúpila do druhej prace, v práci sa jej páči je max spokojná... a pred par mesiacmi plakala do vankúša, ze taka teraz sa im dajak pritrafilo a že jaka je ona stará a že teraz bude na male privykať (vôbec nie je stara, 36 rokov, to mlada žienka 😀 )... Takže nahoda je blbec 😀 😀 😀 😀 😀 Ale normálne omladla, odkedy je tehulka... opeknela a tuším aj trosku pochudla resp spevnila telo... taka je pekna.. pristane jej to 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lusswinki
23. júl 2014

@kikuska9935 prepáč označila som mieto teba seba

to moja švagrina ma 9 ročného chlapca a 5 ročnú slečnu.. takže už bejby neplanovali.. a teraz prestúpila do druhej prace, v práci sa jej páči je max spokojná... a pred par mesiacmi plakala do vankúša, ze taka teraz sa im dajak pritrafilo a že jaka je ona stará a že teraz bude na male privykať (vôbec nie je stara, 36 rokov, to mlada žienka 😀 )... Takže nahoda je blbec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale normálne omladla, odkedy je tehulka... opeknela a tuším aj trosku pochudla resp spevnila telo... taka je pekna.. pristane jej to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mon777
23. júl 2014

@lusswinki hovor mi o tom 😀 Ja si môžem otvoriť na ne obchod 😀 Toľko ich mám doma 🙂 A tak ja mám zasa dnes druhý deň hustý hnedý hlien, bolia ma kríže, prsia, pichá ma do podbruška po oboch bokoch tak strašne silno, že mám pocit, akoby do mňa niekto ihly pichal..tak ani ja neviem. Mám doma 50ovu testov nachystaných na nový cyklus, no mám chuť skúsiť jeden dnes, aj keď neviem,aký by to malo význam 😀 Len tak pre zaujímavosť, ako bude vyzerať 😀

mon777
23. júl 2014

@lusswinki ale teším sa aspoň z toho, že som od dnes/včera vnoci teta 😵 Dozvedela som sa to dnes naobed a stráááášne sa teším z malého synovčeka 😵 Už aby sme ich šli pozrieť 😵 😵 😵

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 pozri ak chces skusit tak skus... vies je to na tebe... 😀 ja keď som si kupila tehu testy tak som tiež jeden len tak skusila, aj keď som vedela, že na 100% tehu niesom.. ale musela som to skusiť :D 😀 😀 😀
takže si vyzbrojená na nový cyklus😀 😀 no tak už len popriať veľa šťastíčka a láskočky a horucich chvíľ s manželom 😉 🙂 🙂 🙂

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Jeeeej, máš synovčeka.... Ake mu dali meno??? :D tak blahoželám TETA, alebo žeby KRSTNÁ???
😲 😝 😲 😝 😲

mon777
23. júl 2014

@lusswinki mali sme byť aj krstní, no nemali sme svadbu v kostole, tak chcú miesto nás drahého brata (sú štyria 😀 a on je najmladší). A volá sa Simon. Len novopečená babka zle počula, tak nevie, či Simon, alebo Šimon 😀 😀 😀 😀

carolina278
23. júl 2014

o tyzden mam 30, som este mlada snazilka? 🙂

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Vaaaaaaaaaav... blahoželám aj babičke aj mamičke aj tetám aj strýkom 😀 😀 😉 😀 dieťaťko je vždy v rodine veľká radosť a šťastie :D 😀 😀
No ja mám malého 2 a pol ročného bračeka (podaril sa rodičom na ,,staté kolená", mamka rodila ako 42 ročná 😝 😀 ) a volá sa Šimonko 😀 😀 😀 robí nám veľkú radosť 😉 😀
Inak, ja som dnes čakala mrchu, no zatiaľ neprišla. A to mi chodí ako hodinky načas 😀 Tak s malou dušičkou dúfam, že už nepríde 😀

lusswinki
23. júl 2014

@carolina278 Ahojček, podľa mňa nezáleží na veku, ale na tom, na koľko sa človek cíti 😀 😀 😀 Tak veľa šťastia pri snažení a nech ti na testíkoch svietia // koľajničky 😀

mon777
23. júl 2014

@lusswinki ja zasa toľko šťastia nemám 😀 Každý cyklus si na 30DC hovorím, že "kiežby prišla zajtra" a ona nikdy nepríde 😀 To potom nosím "plienku" na rici aj týždeň len tak zbytočne, keby ma to chytilo v robote 😀

Avšak je pravda, že vždy dúfam, že nepríde...tak asi aj preto to blbne 😀 Neviem. Ale tento mesiac teda...cyklus. ma tak príšerne pichá v podbrušku, že sa to miestami už fakt nedá vydržať ☹ Aj včera a dnes. Hnedý hlien, MS nikde a bolesť taká, že koniec ☹

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Monička, a kedy približne by ti mala doratiť mrcha tentto cyklus?? ha? 😀

mon777
23. júl 2014

@lusswinki som 45DC a čakala som ju na 31 max 32 😀 Ale nie, tehotná nie som 😢

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 fuuu... to ti mešká už dosť.. za gynekológom si nebola,?

carolina278
23. júl 2014

@lusswinki absolutne mas pravdu 😀 😀 a dakujem, dufame, ze sa nam to uz podari 😎 rok sa snazime

mon777
23. júl 2014

@lusswinki moja dokina v LV a ja bývam v Seredi. Chcem si vybaviť Dr. tu v meste, no ten, ktorého by som si chcela vybaviť má do 29.7. dovolenku. tak musím čakať, aby som zistila, či vôbec berie nové pacientky.

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Jasne chapem... ale pokial maš silné bolesti v podbrušku, čo tak skusiť isť do nemocky... pokiaľ sa to nedá vydržať

lusswinki
23. júl 2014

@carolina278 raz sa to podariť musí, nie? Neskúšala si papkať niečo na podporu a piť alchemikovy čajík? alebo niečo podobné? Veľa žienok si to tu nevie vynachváliť 😵

mon777
23. júl 2014

@lusswinki tak vydržať sa to dá...ono je to celkom v pohode...len keď sa naťahujem, dlho stojím či sedím, alebo rozčulujem, tak ma tam ostrasne pichne. A ak by som šla do nemocky, vyhodia ma z roboty, lebo som PN v poslednej dobe každý mesiac minimálne na týždeň a teraz naposledy, keď som mala dva paragrafy mi vedúca povedala, že ju to už nebaví ☹

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Och moja, tak to ťa ľutujem... teraz ti vlastne neostáva nič iné než čakať... 😖
Nemaj mi to za zlé, že sa ťa to pýtam, ale prečo si myslíš, že tehotná byť nemôžeš,?, iba kôli ovulke? Možno si ju mala a nespozorovala... Ale nechcem ti dávať falošnú nádej... 😖 😉

mon777
23. júl 2014

@lusswinki keby som ju mala, tak by som nemala 4 testy biele ako stena :-/ Alebo by boli aspoň duchovia, ktorí by boli vidno aspoň slabunko. ja nemám ani prd.

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 no tak toto je na... 😖 a ten výtok máš ako dlho?

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 čo ovu test????? 🙂

carolina278
23. júl 2014

lusswinki beriem uz pol roka inofolic a femibion 3 mesiac, bola som na vysetreni, sme v poriadku obidvaja... vyjde to, ak to ma vyjst 🙂

lusswinki
23. júl 2014

@carolina278 jasnačka, že to vyde 😀 (palec hore)
My sa snažíme od decembra, dnes mi mala dojť mrcha... a.... nedošla.. a to mi chodí jak švajčiarske hodinky, tak mam takú malú dušičku 😵

mon777
23. júl 2014

@lusswinki dnes druhý deň, ale začína ružovieť, takže bude MS. Tipujem asi zajtra možno v piatok. A ovu negatívny. Druhá čiarka slabá...keby ale bola taká na tehu, tak skáčem od radosti. ☹