icon

Je tu nejaká mladá snažilka?

weru3ka
6. feb 2013

ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde

weru3ka
autor
23. júl 2014

@lusswinki Adamko sa volaaa🙂 vies co je to skvle aj ked zaciatky boli tazkde strasne dlho papaval sme nemali ani navarene🙂 teraz je to fajn.Neda to aj ja som stale zilka iba pre to aby som otehotnela kolko testov spravených juj...🙂 je to velka zmena niekedy ked je pomali cely den zly a uplakany ja vycerpana tak si poviem ci sme sa neunahlili a tak ale to len ked uj mam toho dost.🙂 staci ked usmejka a som stastna.Prajem vam to a ako dlho sa snaziite?

carolina278
23. júl 2014

@lusswinki drzim palce aj tebe 🙂

lusswinki
23. júl 2014

@mon777 Monička, podla mna to že ti pride mrcha je dobre znamenie... Možeš začať znovu a nemusis čakať na gynekologa a bať sa, že prečo nedorazila napriek tomu , že ZATIAL nie si tehu.. 😵

mon777
23. júl 2014

@lusswinki tak tak 🙂
Inak podávam info...máme Šimonka a má 2 900g a 47cm 😵 Strašne sa teším, keď ich pôjdeme pozrieť. Vraj by mala ísť v pondelok domkov 🙂

lusswinki
23. júl 2014

@weru3ka Krásne meno... Vianočné, take darčekové... 😉 Mamičky si veľa pretrpia, hlavne snažilky mamičky, no odmena zaslúžená... 😀
Juj, my sa snažíme od decembra.. No u mňa je to trošku komplikovanejšie, nakolko mám zdrav. problemy, ale nie ženského druhu... No a lekári mi povedali, že ja nikdy nebudem mať dieťaťko., že ani ,len neotehtniem, a predsa sa mi to podarilo, aj ked sme sa tesili strašne kratulinko.... No na druhej strane mi svitla taka nádej, že ked sa podarilo raz, podari sa aj druhý raz...
Tak verím tomu, že sa nám to podarí... sice otazka znie, že kedy 😵 ...? ale na to je najlepšia odpoveď, že v správny čas 😎

@carolina278 Karolinka, ďakujem.... 😲 😉 😵

radka752
24. júl 2014

Ahojte Ja budem mať o niekoľko týždňov 25. Už pol roka sa snažíme mať prvé bábo a zatiaľ nič. Beriem už druhé balenie Inofolicu a dúfam, že to pomôže. Ja som chcela bábo už skôr, ale nakoniec som sa rozhodla, že najprv ukončím školu, lebo škola, práca a tehotenstvo by bolo priveľa, nakoľko mám zdravotné problémy, aj keď nie ženského charakteru. Teda aspoň v januári mi doky povedal, že všetko je OK. Na preventívku idem až v septembri, tak ak sa nám dovtedy nepodarí otehu, tak asi poviem dokymu, aby ma poslal na nejaké komplexnejšie vyšetrenia.

mon777
24. júl 2014

@radka752 Ahoj 🙂 Polrok je ešte fajn...počkaj, keď to bude viac 😅 Samozrejme držím palce, aby to bolo čím skôr 😉 A aj meriaš BT? Cítiš s inofolicom nejaké rozdiely?

radka752
24. júl 2014

@mon777 BT nemeriam. Ja viem podľa iných príznakov (zvýšená chuť na sex, citlivé prsia, hlien), že sa jedná o ovulku. S Inofolicom cítim rozdiel iba v tom, že stále vyžieram chladničku, ale váha sa našťastie veľmi nehýbe. 🙂 Rozdiel je aj v tom, že počas ovulky mám citlivejšie vaječníky - pichá ma v nich. Aj ja dúfam, že to nebude dlho trvať už a že najneskôr do Vianoc sa nám zadarí.

mon777
24. júl 2014

@radka752 To by som chcela aj ja 🙂 do vianoc 🙂

mon777
25. júl 2014

@lusswinki ale cítim sa tak. Nafúknutá som jak mech, nič nevládzem, všetko ma bolí 😀 A ani neviem prečo, ale robím si ovu testy a tie špiny tmavnú, tak neviem, či sa mi blíži ovu, ktorá doteraz nebola, alebo čo 😀
nadutá som taká, že mi brucho skoro predbieha prsia 🙄 A prsia ma tak bolia, že sa mi im mm nemôže ani dotknúť ☹ Ani len pusu na dobrú noc im dať, ako zvykne 😅

lenz
25. júl 2014

Ahoj ja mam 21 a tie sa snazime a stale nic uz 7meaiacov :-/ a zacali sme sa snazit 3 mesiace po Hak ...tak drzim palce

mon777
25. júl 2014

@lenz to ste na tom takmer tak, ako my dvaja 🙂 Len my sme už o čosi dlhšie v kolobehu nechcenej MS ☹

lenz
25. júl 2014

@mon777 no a kazdy mesiac pride nechcena mrcha :-/....skoda ze ked niekto chce mimco tak sa neda a ty co nechcu sa podari len co trenky okolo prejdu :D

mon777
25. júl 2014

@lenz asi tak. 🙄

lusswinki
25. júl 2014

@mon777 Monička, ahoj, ako sa máš dnes?
Len rob dalej testy, aby ste to vystihli v spravnu chvilu, popipade sa ,,mojkajte" 😉 tiez kazdu chvilu, aby bud už ta mrcha prišla (aby ste mohli nanovo), alebo aby sa už neukazala 9 mesiacov. 😀 Dal by Pán Boh, aby sa vám to už podarilo... Želám vám to...

Tak a my sa budeme mocť snažiť ďaleší mesiac... Včera som to dostala... Je to take divné,... Tento cyklus mám veľmi bolestivú a silnú mrchu... Bolestiva je síce každý mesiac, ale toto, čo je teraz, tak to je sila... Tak dúfam, že keď mám tu mrchu taku silnú, tak, že ju aspoň nebudem mať 5 dní, ale menej...
Včera, keď som volala s priateľom a povedala mu , že ocko šeste nebude, tak ostal taký sklamaný... Vždy ho držal taký optimizmus, čo sa týka toho.., ale teraz mi povedal, že už mu je to ľúto, že je smutný a sklamaný. Že mal pocit, že to tentokrát vyšlo a už sa tešil...
Ja som to, že sa to teraz nepodarilo brala celkom športovo, ale potom, čo ostal taký sklesly môj priateľ, tak ma to celkom odsunulo na vedľajšiu koľaj... Tak som mu len na to povedala, že to nevadí, že to skúsime znovu a že aj tak som chcela chodiť v lete s pekným guľatým bruškom a každemu sa s ních cháliť... 😖 😢

Priznam sa, že ma jeho sklamanie celkom vydesilo, takehoto ho nepoznám ☹

mon777
25. júl 2014

@lusswinki miláčik, mám sa tak ako včera 😀 Ale idem skôr do práce,aby som zohnala lepšie testy, ako sú Dr. Max u nás v Kauflande 😀 Takže asi tak...A...včera som si vyrobila tabuľku 😀 haha ..a mm mi ju schválil a je z nej nadšený 😀
A všimla si si moje brušisko? 😀 Katastrofa! 😀 Začínam sa cítiť tehotne pri pohľade na tú fotku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lusswinki
25. júl 2014

@mon777 vau, parada.. ty si Inžinierka???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tabuľka je fantasticka.. to si vymyslela ty? Klobúk dole.. No to tvoje bruško 🙂 ak by si mala take v tehu, tak veeeeľmi pekne... to ta tak nafulko?? Ako aj mam sen tam trosku ,,trčiace" brucho, ale nie až tak... 😉
Ani potochu nemám, čo ti poradiť na to. Teda viem čo. DOSTAŤ DO BRUŠKA DROBČEKA 😀 😀 😀 😀 takže šup šup... Kde na MK som čitala, že jedna už teraz maminka otehotnela tak, že to stavili na istotu a venovali sa s manželom príjemným vecia každy deň reps každu noc. No nie každí má možnosť byť s polovičkou každu noc a o únave už ani nerozprávam.... Ja napriklad chodím na 2tyždnovky a keď sa vratim domov tak jeden týždeň lezva spozorujem posteľ, už spím 😵 😵 😵 😵 😵

mon777
25. júl 2014

@lusswinki my sme u svokrovcov a sex máme len ak drahého malý brat (15) spí 😀 😀 😀 😀 takže každý deň/noc je nonsens 😀 😀 😀 a hej, tak ma zdulo 😀 Jak kravu s kolikou 😀

mon777
25. júl 2014

@lusswinki a nie, inžinierka nie som 😀 Len ma bavia také veci 😀 Vyžívam sa v tom 😀

lusswinki
25. júl 2014

@mon777 no tak to je na figu.. kym švagor zaspi, už aj vy spite 🙂
My sme už aj rozmyšľali, že si vezmem voľno a skusime tu teoriu sexu každu noc, ale ja tak rada spím, že by to nebolo možne :D Lenže, planujeme toho roku dovolenku, tak dúfame, že mala zmena a cestovanie atd... mám poradi splniť si sen o babatku 😀 😀 😀

mon777
25. júl 2014

@lusswinki mne vsetci vravia, ze sa nam podari, ked budeme vo svojom a budeme to najmenej cakat. Ale nech sa nikto nehneva, ale ja na to necakat neviem, kedze mi ms chodi furt. Je jedno, ci skor, ci neskor, ale chodi. A vtedy na to mysli kazda asi najviac. Tak ti, co mi to vravia a uz maju deti, nech sa strcia psovi pod chvost 😀 ja na to budem myslie furt. 😀 a taku dovcu by som si aj ja priala. Teraz uvidim muza az v pondelok vnoci a to mi na nalade nepridava 😖

lusswinki
25. júl 2014

@mon777 planujete vlastne vybanie? tak to je skvele...
Mimochodom, tie čo už majú minimalne jedno dieťaťko, tak tým sa to hovorí, ne?, že sa to raz musí podariť 😒 😉 Keď aj ja chcem byť už v očakávaní a najlepšie hneď... Prečo otehotnejú tie čo nechcú hneď, a tie čo chcú, tak nie a nie tehuľkovať... ach jaj.... Ešteže to robenie detí neboli 🙂

mon777
25. júl 2014

@lusswinki neboli, ale ta psychicka bolest, ked sa nedari, je muciva ☹

lusswinki
25. júl 2014

@mon777 ved toto... 🤐

mon777
26. júl 2014

@lusswinki ale uz od prirody a od davna je dane, ze su zeny psychicky odolnejsie, ako muzi, takze to dame! 😉
Inak vcera mi mm povedal tak upokojujuce slova, ze aj ked mi bolo smutno, tak ma fajne zohriali na srdiecku 😵 mam toho najlepsieho manzelicka na svete 🙂 😵

mon777
26. júl 2014

@lusswinki áááááááááááááááááááááááááááá práve som bola ocikať ovu test a tá malá špina je ešte tmavšia ako včera 😀 Žeby sa blížila extrééééééééééééééééémne neskorá OVU, alebo čo to toto? 😀 Ešte ani totálne nezaschol a je omnoho silnejší, ako ten včerajší! 😵 Vuááááááá...a ráno teplota 36,95°C.

mon777
26. júl 2014
lusswinki
26. júl 2014

@mon777 Monička, už len manželíka schmatnut... a skušať, skušať... 😀 že skúšať, veď to už viete naspamäť 😀

mon777
26. júl 2014

@lusswinki keby bol doma 😖 Nevadí...skúsili sme o pol noci 😀

lusswinki
26. júl 2014

@mon777 Moni, kedyže to ma prisť manžel?, v pondelok? 😀 ja to vidim na peknu ovulku v pondelok 😉