icon

Je tu niekto 6 DPO?

myari
6. máj 2023

Hallo, kto je rovnako priblizne 6 dpo ako ja? Podme spolu cakat na dalsi vysledok testu!

myari
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
matulik123456
•
6. máj 2023

@myari ja som 6dpo 🙂 a dnes som mala pokles teploty o 0,2 st tak dufam že implntacny pokles 🙂

nelca0510
•
6. máj 2023

:D 6dpo?:D veď veľa žien ani len netuší,že mohlo k niečomu dôjsť a normalne čakajú ,dokým im nevynechá menzes :D

stellarstar
•
6. máj 2023

@myari testovala by som hneď od styku ideálne každý deň

zuzanockamt
•
6. máj 2023

@nelca0510 Pokiaľ plánuješ dieťa, tak to sleduješ, meriaš BT atď. Ja som testovala už 8 DPO a 9 DPO bol pozit, keďže ten ôsmy deň nastal implantačný pokles.

lauriik
•
6. máj 2023

@zuzanockamt tak to pochybujem. My sme deti planovali stylom teraz za prestaneme chranit. Nic som nemerala, ziadne ovulacne testy som nikdy nekupila. Niekomu staci sa prestat chranit 🤷🏼‍♀️

zuzanockamt
•
6. máj 2023

@lauriik Ja som merala BT, robila ovulačné testy, všetko som mala pod kontrolou a pekne naplánované. Ale teda my sme nie z tých, že sa dieťa podarí na prvýkrát.

loly15
•
6. máj 2023

Ja som cca 6-7dpo a už som samozrejme skúšala test a nič :D tento mesiac sme to naplánovali prostredníctvom folikulometrie u lekárky, ktorá nasadila aj duphaston, tak som zvedavá no, lebo mám aj také tlaky v podbrušku a hlavne na pravej strane , tak uvidíme.

kimivox
•
6. máj 2023

Tak sme na tom podobne 🙂 uz rok sa snazime o druhe, som uplne v poriadku po zenskej stranke akurat ked som bola gyn mi potvrdila ovulaciu, snazime sa fakt ze min kazdy druhy den cely ten rok a zatial nic.prva bola na prvy sup.. len najhorsie ze zaa uz mam taky pocit ze mi pridu krami a zas nic z toho 🥲

bambieblue
•
6. máj 2023

@stellarstar 😂😂 suhlasim

zuzka2662021
•
7. máj 2023

Ja som 3dpo

myari
autor
•
9. máj 2023

@nelca0510 😊 nikde nepisem, ze som testovala 6 dpo, ale ze podme spolu cakat na vysledok dalsieho testovania - v zmysle dalsi mesiac

myari
autor
•
9. máj 2023

@stellarstar 🙄 dalsia mudra, co si musi kopnut.
Netestujem kazdy den a dokonca ani od 6 dpo. Je to myslene tak, ze podme cakat na dalsie testovanie - ako dalsi mesiac snazenia, nie kazdy den od 6 dpo.

myari
autor
•
9. máj 2023

@loly15 to je este velmi skoro, ale chapem 😃. Drzim palce.

matulik123456
•
9. máj 2023

@myari ako sa cítiš 9dpo? 🙂

myari
autor
•
9. máj 2023

@kimivox my sa tiez snazime uz presne rok, s gynekologickou som to este neriesila, ale sledujem si ovulaciu testami a meranim teploty. Drzim palce

myari
autor
•
9. máj 2023

@matulik123456 od vcera mam bolesti ako na menstruaciu, bolia ma prsia, ale je to u mna bezne. Nezvycajne je, ze mam od vcera tiez zimnicu, ktora prichadza a ochadza, chora nie som. Moze to byt priznak? 😅
A ty?

matulik123456
•
9. máj 2023

@myari ja mám (ne)dostať MS v nedelu, mám len take jemne ťahave bolesti v podbrušku a bazalka stale vysoko vysoko 😀 minulý mesiac taky čas som už mala MS je pravda že beriem aj duphaston tak už len čakať 🙂

stellarstar
•
9. máj 2023

@myari áno som múdra, samozrejme nebolo to vážne myslené a ked nemáš zmysel pre humor tvoj problém

myari
autor
•
9. máj 2023

@matulik123456 kedy planujes testovat? graf vyzera pekne.
moj graf je taky vselijaky, ten dnesny pokles ... 😃 ale zas moje testovacie casy sa lisia aj o hodinu.

myari
autor
•
9. máj 2023

@stellarstar mas sarkasticku poznamku k niecomu, co si zle pochopila a potom to zvedies na to, ze je to len sranda, dobre 👍 🙂

matulik123456
•
9. máj 2023

@myari najskôr v nedeľu, vtedy by mal byť deň MS alebo v pondelok, dokedy vydržim 😀😀 ja sa snažím +- stale v rovnaky čas merať 🙂

stellarstar
•
9. máj 2023

@myari ja som nič zle nepochopila 😉

sunshine_18
•
9. máj 2023

@myari aj ja som asi no momentálne už 9dpo , niesom si istá ale asi vtedy bola ovulka

paulikk
•
10. máj 2023

My sa tiež snazime skoro rok, teraz som 24DC, ešte netestujem, tento mesiac som (znovu) nasadila gynex tak som zvedavá či mrcha príde..

myari
autor
•
12. máj 2023

@paulikk Ake máš skúsenosti s gynexom? Kvôli čomu sa to berie?

myari
autor
•
12. máj 2023

Tak ja som dnes 12 dpo, testovala som a snehobielo. Zajtra očakávam menštruáciu 🙄

paulikk
•
15. máj 2023

@myari tak ja som gynex začala brať lebo som mala dosť nepravidelné krámy, upravilo mi to cyklus a myslím že som vtedy aj vedela kedy mám ovuláciu. Pred pár mesiacmi po dobratí som otehotnela ale nedopadlo to dobre tak teraz skúšam znovu.. aj ja som dnes testovala a nič