icon

Je tu niekto, kto mi preloží správu od gynekológa?

včera som bola na vyšetreni pri gyn. a dal mi spravu ale nič viac mi ku tomu nepovedal, ani či je to dobre, alebo zle, vedel by mi niekto poradiť? pokušame sa už rok a pol s priatelom o dieťatko, ale doktory si ma pohadzuju, raz gynekolog raz endokrinolog ale kedy sa to zlepši neviem. takže vysledky:
Uterus v AVF normálnej velkosti, APCD bpn
TVS: Uterus v AVF normalnej veľkosti, sliznica 8,6 mm
pravé ovárium 35x27 mm /to viem, že je vaječnik, len neviem či ta velkosť je dobra, mala, alebo aka???/ s drobnými folikulmi do 4mm
ľavé ovárium 42x32 mm s folikulmi do 4 mm a s dom. folikulom 18 mm
prosim poradi mi niekto?

Strana
z2
trgypadl
27. mar 2015

@beus15 maternica v ateroverziofelexii,postavenie maternice,E-endometrium,PO -prave oarium,LO lave.myom tam nepopisuju

beus15
27. mar 2015

@trgypadl myom som ani nenapisala ten je malinky 13 mm na maternici. a akoze podla vysledkov je vsetko ok okrem toho myomu ?

trgypadl
27. mar 2015

@beus15 tak to sa moze jednat aj o polyp.inac vsetko ok

beus15
27. mar 2015

@trgypadl Ďakujem ti 🙂

lucialakatosova
25. jan 2016

PROSIM O PREKLAD DAKUJEM

vanda83
15. feb 2016

Ahojte, viete mi prosim povedat aka velke by mslo byt endometrium 14ty den cyklu a ake velke by malo byt pri vkade? Dakujem

karmen007
29. apr 2016

@babuliatko_mamuliatk Ahoj, čítala som tvoju správu z roku 2010 od gynekológa. A môžem sa spýtať, prečo sa nespýtaš takéto veci predovšetkým svojho lekára? Lebo ten vie na 100 % aký máš nález, či dobrý alebo zlý. Ja si nemyslím, že na tento portál chodia vyštudované lekárky, ktoré by ti mohli akýmkoľvek spôsobom poradiť a presne vysvetliť medicínske výrazy. Ja sa všetko pýtam svojho gynekológa - každú maličkosť a vždy si nájde čas mi to vysvetliť. Nemohla by som chodiť k lekárovi, ktorý mi nič nechce povedať. A ver mi, tiež som mala takých gynekológov, ale som ich zmenila a mám pokoj. Teraz mám toho najlepšieho akého môže žena mať. Vždy je veselý, usmiaty a má dobrú náladu. I keď tu na tomto portáli na neho veľa pacientiek nadáva, ale to je vec názoru.

karcika88
5. okt 2016

Ahoj

dominika123654
27. dec 2017

Ahojte viete mi niekto preložiť Lekársku správu od Gynekologa s pohotovosti??

Vonkajší genitál bpn.,
Vag.: uterus v AVF, mierne zväčšené, mobilný, nebolestivý, porcio tuhé, valc., branka jamka, obl. adnex a CD negat.
TVS: intrauterunne pravidelný GS 1.04 cm /4+6/, CRL 0.39 cm/6+1/, YS 0.35cm,
AS zatial nepozorujem, chorione bez separácie, ovgáriá bpn, CD bez oľnej tekutiny
Pritomná progresia v raste CRL v porovnaní s vyšetrením naposledy
DG, záver 0200 Ab imminens in gr, h. 7

Ak sa niekto nájde ĎAKUJEM !!!

chmurkaxy
27. dec 2017

@dominika123654 ahoj, gratulujem,si tehotná!🙂)
maternicu máš zvacsenu,je v nej gestacny vacok (v čase pohotovosti bol nález koniec 5.tyzdna) a je v ňom už aj bábätko o veľkosti 0.39cm (cize je akoby väčšie,na 7 tyzden). A asi si tam už bola,lebo napísali,že je vidno rast plodu od posledneho vyšetrenia.
crl je dĺžka bábätká od hlavičky k ritke, keďže sa vtedy este tazko meria celková dĺžka.

stonkova
28. sep 2019

Prosim mohli by ste mi poradit dakujem

Strana
z2