Je uhniezďovanie vajíčka možné pár dní pred MS?
Ahojte moze sa mi vajicko uhniezdovat v case cakajucej ms?Uz tri dni mam krce v podbrusku a iba spinim
Ved si urobte testy a budete mudrejsie ;)
Áno môže
Vcera som mala na dvoch slabe ciarky a dnes nic tak neviem
Uvidim
Mňa hrozne bolelo podbruško, nafúknuté ako pred menzesom, sem tam silné pichanie, šli sme na dovolenku, ja vyzbrojená tamponmi a pod, stále nič. Reku asi zmena podnebia ale brucho stále bolelo... prišli sme domov, fuuu 10 dní meškajúca MS, manžel mi kúpil test, ja že načo prosím ťa 😀, no trval na tom a bááác 2 čiarky, nečakala som to no potešilo ma to a teší ma to už 15 mesiacov 😀 a pri prvej dcérke tiež podobne, no pri nej ma aj neskutočne prsia boleli ešte aj pri sprcchovaní 😝 držím Vám palčeky, ak dieťatko chcete nech sa podarí :-*
Ťažko povedať. Urob test. Mozno sa menštruácia rozbieha a možno je to tehotenstvo.
mala som to tiež tak...
Tiez ste sa strasne potili?doteraz som sa tak nepotilaale posledne dni mam take navaly
@baby26 posledné dni je aj vonku teplo🤣🤣(aspoň u nás)
Tri dni som mala slaby hnedy vytok s trochou krvi a dnes nic len trosku.Brucho ma boli dost.No uvidim ci dojde mrcha alebo nie
Zase hladas príznaky a test neurobis?
Ja som to tak mala. Ale test som si robila až po týždni

@baby26 ano praveze mozes spinit kvoli tomu hlavne ze sa uhniezduje ;) robila si si aj test a je pozitivny ? Uz by ti ukazal //