Je vek 39 a 44 vysoký na tretie dieťa?
Ahojte, chceli by sme s manželom tretie dieta.
Ja mám 39 a manžel 44, myslite že už je to vysoký vek na dieta?
Zazila som aj situaciu u zenskeho kde 50rocna sla na gyndu ze prechod a odchadzala s placom ze tehotenstvo…samozrejme neviem, ako to skoncilo, ale zivot pise rozne pribehy 😊
@zoja6913 Aj my mame v rodine takyto pripad, jedna sesternica ma takto muza, co sa narodil mame v 50ke. Myslela si ze je v prechode. A dokonca to ani nebolo jej posledne dieta, ale predposledne 🙂
Ja som mala prvé - 32r., druhé 35 r. a tretie takmer 38. Keďže boli všetky 3 deti vo veku do 6. rokov naraz v tom období, bolo to ťažké. Dokonca som pár mesiacov po pôrode najmladšej dostala zápaly kĺbov, hlavne kolien (mám RA) - krívala som, hopkala, všelijako poskakovala (nie od radosti, ale bolesti 🙂. Chodila som pravidelne na obstreky. Nemám tu rodinu, museli sme to zvládnuť s mužom. Nejako sa to potom postupne unormálnilo. Dnes už mám ťažkú pohodu 🙂
@marianarem ja tiez na tu zenu casto myslim, sla som po nej a preto tp viem lebo ona vysla s placom teda slzy sa jej kotulali, sedtra jej este medzi dverami povedala ze gratulujem 🙈 potom mne gynekolog ponukal antiku ze mal som mu teraz 50 rocnu co si myslela ze ma prechod a je tehotna ale to je uz riziko pre zenu a dieta mi povedal…kto vie ci si ho mechala
@zoja6913 u nás minulý rok v pôrodnici porodila 49-rocna žena
Nie nie je to veľa, keď chcete neváhajte.
@janickacrazy toto bolo tiez mon rok, nahodou to nebola Nr?
@zoja6913 veru nie, takže vidíme, že je takých prípadov viac
@zoja6913 No teraz na nu budem mysliet uz aj ja 🙂 V 50ke to je uz narocne, pre mna nocna mora. Na druhej strane, ci to nahodou nebolo jej prve dieta a neplakala trochu aj od radosti. Aj take sa niekedy stava.
cakala som dieta v 39....super tehotenstvo,cvicila som do 8mesiaca,citila som sa super,rychle zotavenie po porode.....za mna ok
Nie...ja som mala v 42.🤗
Ak sa na to cítite ,ste ok po zdravotnej aj finančnej stránke ...Nevidím problém.Vyšetrenia sa dajú urobiť počas trhu v dnešnej dobe už všetky možné.Ked to chcete obaja ,išla by som do toho.Deti čo na to vravia? Aké sú staré?
Za mňa áno, zväčša to za v pohode vek označia ženy, ktoré mali v tomto veku dieťa.
Ale zo zdravotného hľadiska to pre matku a dieťa už nie je ideálny vek
Prepdokladam že prvé dve deti sú rovnakeho pohlavia tak to tretie chcete preto aby to bolo vytúžené druhé pohlavie.. rataj však s tým že sa to nemusí podariť..
Okolo mňa je veľa žien čo dokonca prvé porodili až po 40-tke či že za mňa jasne, choďte do toho a kašlite na to čo si kto myslí
Ja mám 40 a nemám ani jedno .čiže podľa mňa v pohode

kamaráti mali vo veku 40 a 42 a povedali, že toto tretie dieťa si užívajú najviac. Ja by som to už nedala.