icon

Je vek 39 a 44 vysoký na tretie dieťa?

23. feb 2025

Ahojte, chceli by sme s manželom tretie dieta.
Ja mám 39 a manžel 44, myslite že už je to vysoký vek na dieta?

Strana
z3
arieska
26. feb 2025

kamaráti mali vo veku 40 a 42 a povedali, že toto tretie dieťa si užívajú najviac. Ja by som to už nedala.

zoja6913
26. feb 2025

Zazila som aj situaciu u zenskeho kde 50rocna sla na gyndu ze prechod a odchadzala s placom ze tehotenstvo…samozrejme neviem, ako to skoncilo, ale zivot pise rozne pribehy 😊

marianarem
26. feb 2025

@zoja6913 Aj my mame v rodine takyto pripad, jedna sesternica ma takto muza, co sa narodil mame v 50ke. Myslela si ze je v prechode. A dokonca to ani nebolo jej posledne dieta, ale predposledne 🙂

dahra
26. feb 2025

Ja som mala prvé - 32r., druhé 35 r. a tretie takmer 38. Keďže boli všetky 3 deti vo veku do 6. rokov naraz v tom období, bolo to ťažké. Dokonca som pár mesiacov po pôrode najmladšej dostala zápaly kĺbov, hlavne kolien (mám RA) - krívala som, hopkala, všelijako poskakovala (nie od radosti, ale bolesti 🙂. Chodila som pravidelne na obstreky. Nemám tu rodinu, museli sme to zvládnuť s mužom. Nejako sa to potom postupne unormálnilo. Dnes už mám ťažkú pohodu 🙂

zoja6913
26. feb 2025

@marianarem ja tiez na tu zenu casto myslim, sla som po nej a preto tp viem lebo ona vysla s placom teda slzy sa jej kotulali, sedtra jej este medzi dverami povedala ze gratulujem 🙈 potom mne gynekolog ponukal antiku ze mal som mu teraz 50 rocnu co si myslela ze ma prechod a je tehotna ale to je uz riziko pre zenu a dieta mi povedal…kto vie ci si ho mechala

janickacrazy
26. feb 2025

@zoja6913 u nás minulý rok v pôrodnici porodila 49-rocna žena

mantilka
26. feb 2025

Nie nie je to veľa, keď chcete neváhajte.

zoja6913
26. feb 2025

@janickacrazy toto bolo tiez mon rok, nahodou to nebola Nr?

janickacrazy
26. feb 2025

@zoja6913 veru nie, takže vidíme, že je takých prípadov viac

marianarem
26. feb 2025

@zoja6913 No teraz na nu budem mysliet uz aj ja 🙂 V 50ke to je uz narocne, pre mna nocna mora. Na druhej strane, ci to nahodou nebolo jej prve dieta a neplakala trochu aj od radosti. Aj take sa niekedy stava.

susitko
26. feb 2025

cakala som dieta v 39....super tehotenstvo,cvicila som do 8mesiaca,citila som sa super,rychle zotavenie po porode.....za mna ok

chilli77
22. mar 2025

Nie...ja som mala v 42.🤗

mariaa79
22. mar 2025

Ak sa na to cítite ,ste ok po zdravotnej aj finančnej stránke ...Nevidím problém.Vyšetrenia sa dajú urobiť počas trhu v dnešnej dobe už všetky možné.Ked to chcete obaja ,išla by som do toho.Deti čo na to vravia? Aké sú staré?

luliu
22. mar 2025

Za mňa áno, zväčša to za v pohode vek označia ženy, ktoré mali v tomto veku dieťa.
Ale zo zdravotného hľadiska to pre matku a dieťa už nie je ideálny vek

hylary
22. mar 2025

Prepdokladam že prvé dve deti sú rovnakeho pohlavia tak to tretie chcete preto aby to bolo vytúžené druhé pohlavie.. rataj však s tým že sa to nemusí podariť..

hopsas
22. mar 2025

Okolo mňa je veľa žien čo dokonca prvé porodili až po 40-tke či že za mňa jasne, choďte do toho a kašlite na to čo si kto myslí

1985murka8
22. mar 2025

Ja mám 40 a nemám ani jedno .čiže podľa mňa v pohode

ksulka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3