Jeden test pozitívny, druhý negatívny
Ahojte žienky dnes má napadlo len tak z brucha urobiť si tehotenský test skodo som odpadla keď mi ukázal test fotku pridám nemohla som tomu uveriť urobila som si ešte na dva krát testy ale už boli negatívne.. Nechápem sama ako je to možné a to všetko som robila mama test zajtra by som mala dostať ms a mam z toho zmiešané pocity robila som si aj clear blud pre istotu ale tiež negatív.. Len nechápem ako je môžne že si len tak ukáže pozitívny test o dieťatko sa snazime
este pridam inu foto toho horneho testu, elbo an tejto foto to nevidno dobre.
@majamat takže si tehotná?
@majamat takže si tehotná?
@tamaramitacova bola som, to su stare foto. dcera je uz tinedzerka
@tamaramitacova bola som, to su stare foto. dcera je uz tinedzerka
@majamat takže som aja tehotná hej Ket mi tak ukázalo jeden deň pozitívni druhí den negatyvni
@majamat takže som aja tehotná hej Ket mi tak ukázalo jeden deň pozitívni druhí den negatyvni
@tamaramitacova co?
co si na tom nepochopila? ty zrejme tehu vobec nie si. ved medzi nami je dost podstatny rozdiel. dokonca viac rozdielov
-ja som mala taky test ako ty este pred ms. ty ho mas po 3t meskani.
- ja som druhy den nerobila, ale nebol by negativny, to urcite nie. ja som test robila rano, cize aj druhy den rano by bol minimalne rovnaky.
- ja som po tyzdnovom meskani mala kolajnice, ktore ti mozu oci vybit, ty tam po 3t meskanianemas skoro nic.

Ja som spravila 6 testov ajden deň pozitívni a druhí den negatyvni no neviem že čo lebo môj gynekológ má dovolenku