icon

Johnson vakcína a tehotenstvo

biii7
9. júl 2021

Ahojte baby. Môžem sa ísť zaočkovať na vakcínu ak v blízkej budúcnosti chceme babo? (Už ďalší mesiac by som chcela byť tehotná napr.alebo ako sa podarí... ) Mate niektorá skúsenosť alebo info ohľadne toho, či neškodí bábätku vakcina? Dakujem

Strana
z2
tayla
Odpoveď bola odstránená
angel993
10. júl 2021

@janinah tehotná a respirátor, moja skúsenosť. Prvý krát som kvôli respirátoru odpadla v 3. mesiaci. Potom som nosila už len rúško. V 4. mesiaci som opäť odpadla. Odvtedy rúško nenosím, nech si každý hovorí čo chce, mám papier od dr. že ho nemôžem nosiť.

tayla
Odpoveď bola odstránená
dadasta
10. júl 2021

ahojte, ja som bola zaockovana 1.davkou pfizer a o tri dni som si robila tehu test-vysiel pozitivny. na treti tyzden po ockovani som potratila, bola som v 8tt. Kedze mi nevynechala menstruacia, nemala som dovod odmietnut ockovanie. Mala som predtym 2 bezproblemove tehotenstva, lahke porody-proste ukazkove. Neodporucam ziadnej tehotnej zene sa dat ockovat.

dadasta
10. júl 2021

@angel993 TEHOTNE BY VOBEC NEMALI NOSIT RUSKO TAKISTO AKO DETI DO 6 ROKOV!!!

dadasta
10. júl 2021

@biii7 NEOCKUJ SA! JA SOM POTRATILA V 8TT A PRITOM SOM NEVEDELA,ZE SOM TEHOTNA KED SOM SA DALA ZAOCKOVAT 1.DAVKOU PFIZER

angel993
11. júl 2021

@dadasta presne, ja som nikdy nedala synovi rúško, ale čítala som tu na MK, že zeny chceli ročnému dieťaťu dať rúško 🤦‍♀️ Ja teraz vôbec nenosím, ťažko sa mi dýcha aj bez neho.

Strana
z2