icon

Jonášova metóda vyrátania pohlavia

modrakobylka123
29. nov 2014

dobry vecer, rada by som sa opytala mamiciek, ktore si dali vyratat u jonasa pohlavie dietata ci im jeho predopved vysla. tiez budem rada ak mi niekto vysvetli ako to funguje u tohto pana, ako to vie vyratat lebo ked pokial viem tak o pohlavi dietata rozhoduje muzska spermia, zena na tom nema ziaden poddiel...velmi tomu nerozumiem a bojim sa, aby to nebolo nejake odrbavanie buducich rodicov a nasledne sklamanie. mame uz dve slecny a velmi radi by sm do toho isli a dali si vyratat chlapca. budem rada za akukolvek odpoved. dakujem

Strana
z2
katikkatkita
14. okt 2019

@reni1512 dobrý deň, poprosím ss, podľa ciho vyratavate. Dakujem

henka123123
14. okt 2019

Hlavne neh j3 babo zdrave 🙏🙏🙏🙏 to neh ludia daju predpovedat 😡❤😁🤣

gabi1234
Autor odpoveď zmazal
katikkatkita
12. máj 2020

https://www.centrumjonas.com/sk
Aktuálne prvý trimester, dúfame, že to bude zdravý chlapček. Všetko je krásne popisné na stránke, kde sa rozhodnete pre typ výpočtu. Záleží, či viete, aký máte cyklus, koľko o sebe viete poskytnúť na účely výpočtu.

extempore
12. máj 2020

@katikkatkita je to kravina 🤣🤣🤣

katikkatkita
12. máj 2020

@extempore
@extempore škoda, že vám to nevyšlo :(

extempore
12. máj 2020

@katikkatkita ja som take šarlatánstvo ani neskúšala. Ak chces ovplyvniť pohlavie dieťaťa, treba sa spoľahnúť na vedecké postupy a metódy. A nerobim si srandu. Obe moje deti boli do bodky plánované - prvé sme chceli chlapca, druhe dievča tak som to tak zmanažovala. A nerobim si srandu!!!

katikkatkita
12. máj 2020

@extempore astronómia aj biológia, ako aj iné vedy využívajú vedecké postupy a metódy ;)

polodrahokam
13. máj 2020

@extempore Prosím a ako sa to dá zmanažovať?

extempore
13. máj 2020

@polodrahokam velmi jednoducho, ale naštudovala som si k tomu množstvo zahraničných zdrojov. Realne vieme ovplyvniť pohlavie dieťaťa pri splodení. Je to kombinácia viacerych jednoduchých metód. Poradila som to aj 4 kamarátkam, vsetkym sa to podarilo.

franceska1985
Autor odpoveď zmazal
nikollettanikol
29. aug 2020

@tinushka13 vyšlo to? Mne prvé vyšlo ale druhé ešte neviem čo budeme mať ;)

nikollettanikol
29. aug 2020

@extempore poradíte prosím aj mne ? Ďakujem

lenka155
6. feb 2021

@monique82 ako to je mozne skusala som seba vyratat muza,sestru a vsetci vysli presne opacne pohlavia. Robim niekde chybu?

lenka155
6. feb 2021

@extempore ako na to?

lenka155
6. feb 2021

@extempore ako prosim ste to urobili?

katikkatkita
7. feb 2021

My sme sa asi netrafili, mal byť chlapec, mame dievča. Alebo sa nám za darilo o týždeň neskôr a tam nebolo uvedené pohlavie.

doma262
14. mar 2021

@jarmila85 áno ma to veľký význam...ovulácia trvá len par hodín, takže je iba otázka ci ste ešte trafili tých par hodín alebo nie...

sonicka7392
23. máj 2021

@extempore prosim ta mozes mi otom povedat blizsie? ako si si to zmenezovala ja mam chlapceka a chcela by som aj dievcatko dakujem ti krasne za odpoved

kaxka
28. júl 2021

@extempore aj mna by to strašne zaujímalo ako sa to dá a ako to vyjde.dakujem🙂

bee_99
2. aug 2021

@extempore mohla by si viacerým babam poradiť alebo aspon napísať zdroje co kde si si studovala na co sa sustredit ja mam 2 dievcatka a chceli by sme chlapca

lias3915
6. jún 2023

@monique82 mám dve deti ani jedno nevyšlo, skúšala som aj iné deti a ani jedno nevyšlo 🙂

lylyjana
6. jún 2023

@monique82 ja som si to teraz vypocitala spatne ohladom syna co ma 2 roky a vyslo mi podla toho, ze mam mat dievca... taaak asi to nie je az take presne :D

Strana
z2