Kam na genetické vyšetrenie na východnom Slovensku?
Ahojte. Neviete mi poradiť dobrú genetickú ambulanciu na východnom Slovensku? 😉
zas v BA je Reprogen genetický labák fajn
Genetiku uz mam za sebou ale dakujem
Ahojte prosím vás viete mi poradiť ci mám nárok na genetické vyšetrenie ked sme mali dva krát mimomaternicove tehu? Dakujem
Dobrý asi je to uz starší príspevok, ale chcela som sa informovať ci Vám doktorka nerobila ziadne odbery s krvi len si prešla tie papiere a to bolo vsetko? Lebo kamoska co bola tak jej aj manželovi robili odbery a zisťovali krvné skupiny. Mam ist na genetiku a neviem
kam. Ďakujem za odpoved
Ahojte babenky, bol niekto na genetiku u pani MUDr. Marii Puschauerovej v PO?
Ja som bola
A mohla by si mi napisat kde ma ambulanciu a ako prebieha u nej vysetrenie?
Na ambulanciu sa spýtajte na vrátnici,lebo to tam je bludisko,sme 10 minút hľadali,taka stará budova. Sme to nevedeli nájsť. Robila s nami pohovor so mnou a mužom,ake choroby máme v rodine,zobrali nám obidvom krv a na výsledky sme čakali pol roka.
Nie nahodou tam kde je aj geriatria? Na 2 poschodi?
Keď ja už nepametam 😔 to sme tam boli pred rokom
To nevadi, aj tak dakujem
Ano, je to v budove geriatrie a myslim ze aj na 2.posch 🙂
Ano , presne tam
@mariana225 ahoj, je to uz davnejsie, ale tiez som teraz po druhom MA. zistili ti vtedy na genetike v SNV cosi? mohla si sa objednat hned po kyrete? vdaka moc
Ahoj,mám hustú krv l,celé tehotenstvo som si pichala injekcie na riedenie krvi,našťastie všetko dopadlo ok,a dnes mám 8 mesačne dieťa 🙂
@ksulka po 2 MA má poslala gynekologicka,a počas tehotenstva som chodila každý mesiac na odber a bola som sledovaná,objednavat sa tam netreba,funguje to na čísla,treba ísť skoro ráno na 7.00,lebo je tam veľa ľudí stale. držím palce 😉
@mariana225 Ahoj, konecne aj nejaky pozitivny pribeh, tesim sa z tvojho babatka 🙂 Ty si zo SNV alebo okolia? Ja okolie PP, ale som tu pristahovana, neviem, ci je aj v PP, ale asi by mala byt.
Ahojte kočky je tu nejaká s kosic ktorá bola u pána dr. Dankovcika na skrening v prvom trimestri? Ďakujem
@ksulka som ti poslala správu
@ksulka Ahoj viem,že je to už starši prispevok.Možem sa opytat kde si bola nakoniec na tej genetike? Lebo tiež som z PP a hladam info kde sa mam objednat.A ak maš kontakt prosim Ta mohla by si mi napisat.
@janulka232 kontakt do SNV:
https://www.zzz.sk/zariadenie/1179-ambulancia-l...
@janulka232 presne ako pise slniecko323, bola som u mudr. mistrika zaciatkom maja, cakam na vysledky (cca 3 mesiace...)
@slniecko323
@ksulka Dakujem.Riadne dlho sa čaka na vysledky☹
@mariana225
@adka2103
@slniecko323
@ksulka
Ahojte, prosím vás, aky bol prístup dr. v PO alebo v SNV? Čítala som,že v PO nie je veľmi príjemná ta dr.a že nič nevysvetli z toho vyšetrenia.
Čo SNV? Ďakujem za info a nasmerovanie 🙂
Ahoj, prístup v PO doktorky bol v pohode. Zobrali mne a mužovi krv, a dllllho sme čakali na výsledky. Povedali sme jej o chorobách v rodine, my sme mali výsledky ok. Hneď nám na začiatku povedala,že výsledky budú dobre,aby som si poriesila hematologiu. A SNV neviem ti povedať,ale viem že doktor ktorý robí v SNV chodí aj do PO.
Ahoj, v SNV su mili. Presli sme strucne rodinnu anamnezu, prezrel si karty, zobral krv a vysledky az o 3 mesiace aj s konzultaciou.

@abriela dobry mohli by ste mi poslat link na tu doktorku na genetiku lebo vyskocilo mi iba ze na masarykovej a ja mam doveru poistovnu