Kde kúpim ovulačné testy?
baby potrebujem vacsie mnozstvo ovu testikov, kde sa daju zohnat za rozumnu cenu
ja som tiez kupovala na ebay. Kupila som 50 ks za 6 eur tusim. Co mi zostalo, som porozdavala . Boli spolahlive.
@slamkasalamka nemohla by si mi prosím na tie ovu testy poslať link? ďakujem 🙂
http://m.ebay.com/itm/150336218610?nav=SEARCH
Kupovala som tieto. Zrovna v tomto linku su drahe, ale daju sa najst lacno, len treba ebay trochu prešmejdit, pripadne pockat par dni...
Baby mám na predaj ovulačne testy sú včera kúpené.po 6,50E.V balení je 5ks.Ďakujem
@lauritka ahoj prosim ta aj my sa zaciname snazit a ja som zatazena na rozne testy, cize by som chcela skusit ovu a nasla som tieto na ebay http://www.ebay.com/itm/25-OVULATION-PREGNANCY-... myslis, ze mozu byt? alebo by si mi poradila ine? ty si tu taky expert preto sa pytam teba 🙂
@lauritka ked som si citala aj tu druhu diskusiu tebe by tooolko mamiciek mohlo dakovat, ze maju svoje babätka hned 🙂 dufam, ze aj ja za par mesiacov podakujem 🙂
@anuskaaprazko no ale za 14 testov ?? 😀 staci si kliknut na bazarik, komu to este nepozastavili, za kolko je kus. omg
@lauritka Testísky som si kupila na samotesty.sk cenu som vobec nezvysila. ak si to preratas tak to presne tak vychadza, vobec si nepytam nic naviac. nepotrebujem ich a zarobit si naviac nechcem. nech mi netvrdnu v skrini ale radsej nech ich nejaka baba vyuzije.
@katarina1190 tak to si sa nechala paradne oklamat. Nejaka ina baba si za polovicnu cenu radsej kupi tych testov 2x viac ;)
@maslenka47 hladala som to narychlo. kus tam vychadza 0,79,-€ , v sade je 10 kusov plus poštovné 3,30,-€. Myslim ze aj tak to vychadza lepsie ako si kupit v lekarni po jednom ci troch kusoch.
@katarina1190 tak ked na internete zozenies pod 20 centov/kus (a to som venovala hladaniu len asi 5 minut), tak to je trosku rozdiel no
@maslenka47
@katarina1190 ja som teraz kúpila 10 ks za 3,50 + 0,80 poštovné (pri úhrade na účet)
@zabka1000 nechapem kde som teda mala oči. každopádne mne tie moje pomohli na druhý pokus
@zabka1000 presne. a keďže mne pomohli tak nechcem aby trcali v skrini. a ak nejaka kočka ich nájde lacnejšie tak nech si ich kupi. snad pomozu aj jej 🙂

@tinky09 na ebayi, tam vychadza cca 0,16 €/ks 😉