Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ahojte dievčatá, ak by ste niektorá potrebovali, tak mne ostalo jedno celé balenie (20 sáčkov) - a jedno takmer celé (18 sáčkov). Predám ich dokopy za 22 € + poštovné - to je cca 2 €, ak by ste mali záujem, napíšte do pošty. Kľudne aj pošlem foto. Expirácia 03/2016.
ahojte mala by som zaujem o inofolic,ponukate niekto? dakujem
ahojte, mne ostali 3 krabice + 3 sacky inofoliku , pokial by bol zaujem vedela by som ich predat za 12E jedno balenie, bratislava a okolie.dakujem
Nezostal nejakej žienke Inofolic po tom, ako našla dve čarovné paličky na teste? Mala by som záujem. Už dlho sa snažíme o bábo po MMT a nedarí sa, tak snáď ešte toto ak by zabralo. Ďakujem!
Ahojte ..ak Vam ostal prosim ozvite sa dakujem prosim spravu...mam zaujem
Ahojte, ostalo mi 9 sackov Inofolic, predam za 7 eur aj s postovnym.
Ahojte, mam na predaj 4 cele balenia Inofolic za 40 eur. Ak by mal niekto zaujem, piste prosim do IP.
Ahojte,ja som brala inofolic vyse pol roka po tom co mi lekar povedal ze mam pco...cyklus sa mi upravil na 42 dnovy a tak som merala aj BT..a po vyse tom pol roku sa zadarilo! emoticon takze sto percentne ODPORUCAM!! Kto by mal zaujem ostali mi este 3 balenia plus 3 sacky za 33 eur plus postovne alebo osobny odber pezinok alebo zilina emoticon
Expiracia 04/2016
Neostalo niektorej balenie/balenia inofolicu za rozumnu cenu naviac? 🙂 ak ano poprosim ip 🙂
Inofolic je vlastne inositol a kyselina listova .... a ked si kupis inositol 100 tabl tak usetris kopec penazi .... zbytocne platis za značku ... kukni si hlavne zlozenie
ahojte, mam este 5 baleni inofolicu, expiracia 03/2015. predam lacno, kto ma zaujem-piste ip 🙂
Ahojte, ostali mi 2 cele balenia + 1 otvorene balenie (17 sackov) Inofolicu. Predam za 30 € aj s postovnym.
kto ma zaujem - piste IP
Ahojte,zostalo nám 12ks Inofolic a 21ks Folandrol (je o 3/4 lacnejší ako Profertil), plus nejaké ovu testy. Píšte IP.🙂
Mam 12 sačkov Inofolicu,EX: 3/2015 ak by niekto potreboval ozvite sa inak skončia v koši 😒
Ahojte. Má niekto inofolic na predaj? Píšte IP. Dakujem
Predam 1 balenie Inofolicu , expiracia 4/2016. Cena 10 eur pri osobnom odbere - Zilina a okolie. Ak by som to mala poslat tak 12 eur + postovne ( neviem kolko to je). Ak mas zaujem pis do spravy. Dakujem
ahojte, ostali mi dve balenia Inofolicu. cena 12 EUR + postovne. ak mate zaujem, napiste mi IP. dakujem,
ahojte opytam sa nemal by niekto na predaj za lacno inofolic dakujem pozera v lekarni atam stoji 15eur
Kupim 3 balenie INOFOLIC za maximalnu cenu 33 Eur za komplet, expiracia minimalne jul 2015. Ponuky prosim do spravy. Vdaka.
Ahojte, mam 1 nepouzite balenie inofolicu exp. do 10/2016, predam za 10 EUR osobne v samorine, pripadne postou+ postovne
Ahojte
ponukam 2 balenia inofolic + 5 sackov k tomu za 22eur. Expiracia 10/2015
Osobny odber Bratislava Raca alebo postou plus postovne.
vraj za 15 sa da kupit v Polsku v lekarni, ja som mala 36 sackov a posunula som dalsej snazilke, ja uz tiez nepotrebujem, mam dvojmesacne dvojicky 🙂
Ahojte, ma niekto inofolic na predaj? Dakujem 🙂 piste IP
najlacnejsie je kupit si cez iherb.com cisty isonitol, pride to do 2 tyzdnov, postovne su 3 e, kupovala som to takto 2x, uplne bez problemov.
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Inositol-P...
kys.listova k tomu je za par eur.
myslim, ze su tam aj vacsie balenia, treba kuknut.
Ahojte Babeny 🙂 chcela by som sa opýtať či niektorá z vás predáva inofolic ešte Prosím kontaktujte ma spravou za všetky odpovede už vopred veľmi pekne ďakujem. A prajem pekný deň 😉 😎
Ahojte je tu niekto kto ma na predaj inofolic kt. uz nepotrebuje?????piste mi spravu dakujem 🙂
ahojte žienky, ak máte na predaj inofolic, píšte správu ďakujem 😉

Ahojte, mala by som zaujem o Inofolic, za dobru cenu 🙂
Nezostal vam nahodou?
🙂