Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ak ma niekto zaujem zostalo mi 8ks×2 cize 16 sackov.cens 6 €. Exp.10.2016
Aj ja mam 2 krabicky a z jednej 16ks, cele po 10€ a ta nacata za 7€ + postovne. Piste IP
Tiez mi ostal, 13 vrecusok, info u mna v bazari
ludia neviem ako inde ale v BA maju Inofolic v lekarnach vzdy v rozmedzi 17-19 euro. na www.pilulka.sk ho maju za 13 euro a postovne sa tam neplati vobec. tak odtial objednavam ja.
Ahojte mam 5 krabiciek inofolicu na predaj, kus za 10 euro. Taktiez femibion 800 z ktoreho chybaju 4 tabletky za 5 euro. Uz ich nepotrebujem.nakolko nam pomohli k.vytuzenemu.babatku. Ak mate zaujem tak ip.
Ahojte, aj ja mám 3 krabičky inofolicu, dve celé, po 20 sáčkov, a jedna krabička len 18 sáčkov, cena 30 eur. Osobný odber v KE. expir.do okt. 2016
Kupim inofolic, aj viac balení v cene 10 EUR za balenie...ponúknite prosim.
Dakujem.
Ahojte,ak mate inofolic za dobru cenu,tak mam zaujem,pìste! 😉
Ahojte kúpim inofolic za dobrú cenu dakujem
Ahojte taktiez rada kupim Inofolic, prosim kontaktujte ma dakujem.
Máte niekto napredaj inofolic? Kúpila by som, ak niekto ma prosim ozvite sa mi do správy. Dakujem
Ahojte, mam na predaj 1 cele balenie a 8 sacikov z druheho balenia. Trvanlivost do 5/2017. Cena 13 eur spolu. V BA donesiem niekde, resp. Postou za standartne postovne na dobierku.
Mam na predaj cele balenie inofolic + 13 sackov z otvoreneho baleniA. Cena spolu aj s postovnym 20€.
ahojte.ja mám na predaj inofolic 2 balenia ..10€/balenie + poštovné..zostalo mi ešte ďalších 5 sáčkov, tak tie dám ako bonus ;)
dievcata, precitajte si zlozenie a kupte si samostatne vitaminy, vyjdu vas lacnejsie. toto je len marketingovy tah.
Ak by mal niekto záujem, mne zostalo ešte 6 sáčkov inofolicu, tak za 3 eurá posuniem. Už ho nepotrebujem, keďže čakáme drobca 🙂.
Predam zvysok Inofolic, kedze funkciu splnil 🙂 32 sackov, spotreba do 10/2016 - nieco vyse 1 a pol balenia…Cena 17 eur plus postovne
baby predám infolic 8 sáčkov, 5 eur aj s poštou
posúvam 14 sáčkov inofolicu za 8€ + poštovné, ja ho už nepotrebujem 🙂
Ahojte, aj ja posuvam https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
jedno cele balenie (20 vrecusok) 11 eur + jedno balenie (17 vrecusok) 9 eur najlepsie bb, bs osobne, prip. dohoda. Exp. 10/2016.
Zienky surne kupim inofolic ktora by mi ho este dnes poslala postou?
mam na predaj 29 sackov inofolicu, cena 18 Eur.
Predam Inofolic, cele balenie + 1 sacok, ktore mi ostali nepouzite. Vyzera to tak, ze uz nebudeme potrebovat. cena 10€.
Mám na predaj partnerský balíček výživových doplnkov na podporu otehotnenia, pre muža FOLANDROL a pre ženu INFOLIC. Nové, neotvorené. Na predaj 3 kompletné balenia.Použiteľné do 31.10.2016. Pôvodná cena 29,30 € pre partnerov. Cena za partnerské balenie 15 €.
Ahojte kupim inofolic ostal niektorej a nepotrebuje?prosim is dakujem 😉
Ahojte, ja kupim infolic, piste do spravy, dakujem
Ahojte, ja kupim inofolic, najlepsie Trencin-Dubnica-Ilava osobne.. 0949 55 30 40
Ahoj predam 18 ks inofolicu za cenu 13€.
Ahoj, nemáte niektorá INOFOLIC na predaj? Ak áno, mala by som záujem. Vám už hádam pomohol 😉

Baby ak mate este niektora zaujem o Inofolic, tak aj mne zostal. Mam 3 nenacate balenia a 1 balenie by som dala za 10 eur (plus postovne) + ak by ste vzali vsetky tri, tak k tomu pribalim aj 4 sacky z nacatej krabicky.
Ak mate zaujem, tak piste do IP. Pripadne ak by ste chceli nieco na podporu tvorby spermii u partnera, tak nam zostal aj Kotvicnik zemny. Akosi sa nam podarilo otehotniet skor, ako ame to stihli vyuzivat 🙂