Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ahojte, mam na predaj styri cele balenia
Ahojte mam na predaj jedno cele balenie inofolicu..cena 10eur (postovne platim ja) ..
Ahoj, mám na predaj INOFOLIC dve balenia, z tretieho 15 ks, čiže spolu 55 ks
Ahojte, ja mam tiež na predaj INOFOLIC 14 vrecúšok (6 z 20 ks balenia som už minula) a FOLANDROL 30 vrecúšok (celé balenie) - obe s expiráciou október 2016. A ešte sa mi zvýšilo aj CONCEIVE PLUS (gél na podporu počatia s aplikátorom) 5 ks tých aplikátorov po 4 ml - s expiráciou august 2017. V prípade záujmu ma kontaktujte, napíšem cenu.
Ahojte, kúpim inofolic, prípadne aj folandrol.
@lentilka46 ahoj, mám posledných osem sáčkov, môžem predaťč za tri eurá aj s obyčajným poštovným
@luciferkax čoho teraz? inofolicu či folandronu?
@lentilka46 infolicu 🙂)
@luciferkax ďakujem, ten už mám 🙂
@luciferkax mate ešte ten inofolic?
@janulka232 ano mam
Ahojte, mam na predaj 2 balenia inofolicu, 1 balenie za 12€ + postovne. Mal by niekto záujem?
Mam na predaj 5 balení inofolicu (exp. 7/17). Balenie za 10€.
ahojte, zostalo mi 12 sáčkov inofolicu s dátumom spotreby 10/2016, ak by mal niekto záujem pošlem zdarma v liste. Mám aj folandrol 18 sačkov, ale bohužiaľ som si neskoro všimla a dátum spotreby je 4/2016.
@martinapa ahoj ak ešte maš ten inofolic tak by som zobrala
@michaela12345 miška este aktualne?
@olliviaa poslala som IP
ostal mi 40 ks folandrol, prosim ip ak ma niekto zaujem
Kočky, mám k dispo Inofolic - 1 balenie - 20 kusov za výhodnú cenu. Ak máte záujem, píšte 🙂
@crazy_girl1 mam zaujem
@zuzcana super, pisem ti spravu.
Kup si zvlast inozitol a kys listovu 🙂
Ahojte, potrebovala by som inofolic za výhodnú cenu, ak máte k dispozícii, prosím ozvite sa. Dakujem
Mam na predaj jedno balenie inifolicu 60 sacikou za 30 eur plus posta
Ahojte, ostalo mi 1 cele balenie (20 sackov) Inofolic, expiracia 05/2017. Pribalim k tomu aj 12 sackov Folandrolu, ten mal expiraciu 10/2016, ale myslim ze tomu nic nie je. Cena 10 €+ postovne alebo osobny odber.
A ostalo mi aj nepouzite balenie ovulacnych testov Dr.Max ( 7 ks v baleni), pribalim k Inofolicu za 4 €.

Kupim inof.ip pls kto ma na predaj