Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ak ma niekto zaujem zostalo mi 8ks×2 cize 16 sackov.cens 6 €. Exp.10.2016
Aj ja mam 2 krabicky a z jednej 16ks, cele po 10€ a ta nacata za 7€ + postovne. Piste IP
ludia neviem ako inde ale v BA maju Inofolic v lekarnach vzdy v rozmedzi 17-19 euro. na www.pilulka.sk ho maju za 13 euro a postovne sa tam neplati vobec. tak odtial objednavam ja.
Ahojte mam 5 krabiciek inofolicu na predaj, kus za 10 euro. Taktiez femibion 800 z ktoreho chybaju 4 tabletky za 5 euro. Uz ich nepotrebujem.nakolko nam pomohli k.vytuzenemu.babatku. Ak mate zaujem tak ip.
Ahojte, aj ja mám 3 krabičky inofolicu, dve celé, po 20 sáčkov, a jedna krabička len 18 sáčkov, cena 30 eur. Osobný odber v KE. expir.do okt. 2016
Kupim inofolic, aj viac balení v cene 10 EUR za balenie...ponúknite prosim.
Dakujem.
Máte niekto napredaj inofolic? Kúpila by som, ak niekto ma prosim ozvite sa mi do správy. Dakujem
Ahojte, mam na predaj 1 cele balenie a 8 sacikov z druheho balenia. Trvanlivost do 5/2017. Cena 13 eur spolu. V BA donesiem niekde, resp. Postou za standartne postovne na dobierku.
Mam na predaj cele balenie inofolic + 13 sackov z otvoreneho baleniA. Cena spolu aj s postovnym 20€.
ahojte.ja mám na predaj inofolic 2 balenia ..10€/balenie + poštovné..zostalo mi ešte ďalších 5 sáčkov, tak tie dám ako bonus ;)
dievcata, precitajte si zlozenie a kupte si samostatne vitaminy, vyjdu vas lacnejsie. toto je len marketingovy tah.
Ak by mal niekto záujem, mne zostalo ešte 6 sáčkov inofolicu, tak za 3 eurá posuniem. Už ho nepotrebujem, keďže čakáme drobca 🙂.
Predam zvysok Inofolic, kedze funkciu splnil 🙂 32 sackov, spotreba do 10/2016 - nieco vyse 1 a pol balenia…Cena 17 eur plus postovne
Ahojte, aj ja posuvam https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
jedno cele balenie (20 vrecusok) 11 eur + jedno balenie (17 vrecusok) 9 eur najlepsie bb, bs osobne, prip. dohoda. Exp. 10/2016.
Predam Inofolic, cele balenie + 1 sacok, ktore mi ostali nepouzite. Vyzera to tak, ze uz nebudeme potrebovat. cena 10€.
Mám na predaj partnerský balíček výživových doplnkov na podporu otehotnenia, pre muža FOLANDROL a pre ženu INFOLIC. Nové, neotvorené. Na predaj 3 kompletné balenia.Použiteľné do 31.10.2016. Pôvodná cena 29,30 € pre partnerov. Cena za partnerské balenie 15 €.
Ahojte, ja kupim inofolic, najlepsie Trencin-Dubnica-Ilava osobne.. 0949 55 30 40
Ahoj, nemáte niektorá INOFOLIC na predaj? Ak áno, mala by som záujem. Vám už hádam pomohol 😉

Baby ak mate este niektora zaujem o Inofolic, tak aj mne zostal. Mam 3 nenacate balenia a 1 balenie by som dala za 10 eur (plus postovne) + ak by ste vzali vsetky tri, tak k tomu pribalim aj 4 sacky z nacatej krabicky.
Ak mate zaujem, tak piste do IP. Pripadne ak by ste chceli nieco na podporu tvorby spermii u partnera, tak nam zostal aj Kotvicnik zemny. Akosi sa nam podarilo otehotniet skor, ako ame to stihli vyuzivat 🙂