Kde si ľudia dávajú vypočítať pohlavie dieťatka?
Ženy, neodsudzujte ma 😀 nikdy by som neverila, že ja toto sem budem písať. Mame troch synov, sú môj vesmír. S mužom sme sa rozhodli, že chceme ešte štvrté dieťa. Chceli by sme veľmi malú princeznú k týmto našim trom chlapom 🙂 Samozrejme rátame aj s tým, že to opäť bude syn a aj tak ideme do toho. Vždy sme chceli štyri deti, a ďakujem, že nám je takto dopriate 🙏 Ale aby som prešla k veci, počúvam z kade tade, že tí a tí si dali vypočítať, aby mali dievča. Neviete o niečom takom? Ako ja viem, že vždy je to 50 na 50 ale tak aspoň to vyskúšame 😀
mne podla tých výpočtov vyšlo pri prvom dievča a mam chlapca, druhé sa trafilo je chalan a tretie malo byť dievčatko a zase to ma byť chlapec.. takže nespoliehala by som sa .. :( je to len a len o náhode..
nuž na 50% ti to určite vyjde 😉
Napíšte mi ss a ja vám rada pomôžem u všetkých z rodiny a známych to vyšlo
Aj mne vyšlo pohlavie
My sme mali vypočítané z našich dátumov narodenia a vyšlo to úplne presne, máme chlapca aj dievča 😉
@monik83 a kde ste si to dávali vypočítať?
Kolegynin muž nám to vypočítal
Aj ja by som chcela k chalanom priznceznu 😊 Uvidime, co sa z bublinky vykluje 😊 Ale mne ani raz tieto vypocty nevysli. Ani ta soda. Pri prvom som aspon mala tusak na chalana. Druhy ten bol cista baba....este aj doktorka na sone, ze aha... aka 100%baba.... no hej... s gulkami 😁
Čínsky kalendár, tam sa dá je toho kopec na nete
V Amerike robia uz taketo veci za 20-25 000 dolarov. Normalne spravia umele oplodnenie a genetickymi testami zistia ake pohlavie ma embryo a maju to na 100% 🙈😂 Ale neviem ci aj na SR to robia 🤣
Veľmi vám prajem dievčatko. Mne sa osvedčilo jedno (mám dcéru aj syna), čo však neviete ovplyvniť, žiaľ. Deň ovulácie. DO 15 dňa od začiatku menštruácie sme "urobili" dcéru a PO 15 dňoch od začiatku menštruácie syna. Viem to na 100 percent. Môžete ovulovať aj dvakrát za mesiac. Proste na vašom mieste by som mala pohlavný styk iba do 15 dní po začatí menštruácie. No môžu mi to tu vyvrátiť. U mňa to však platilo 100 percentne.
@asia83 ja by som tomuto skor verila ako nejakym kalendarom. Sa hovori, ze spermie dievcatka su vacsie a pomalsie ale vydrzia dlhsie a naopak chlapcenske mensie a rychlejsie. Preto sa vraj niekolko dni pred ovulaciou skor plodia dievcata a v den ovulacie chlapci.. ale verit nejakym vypoctom podla datumu narodenia/splodenia .. :D
@babovka2321 Áno, vraj prostredie v pošve je zásadité do 15 dní od menštruácie, vhodne pre spermie nosičov dievčaťa a 15 dní po začiatku menštruácie kyslé, vhodné pre spermie nosičov chlapca.
Dr.Jonaš (dajte do googla) tam vyplnite tlacivo aj cenu vam tam ukaze myslim ze do 20€ sme platilu
@lucinka0607 ked im nevyjde pohlavie podla jeho vypoctu, vrati peniaze ako klasicku reklamaciu? :D Inak dobry biznis aj keby vratil, ved 50% sanca, ze sa trafi a nic ho to nestoji :D
My sme mali obidve deti prekvapko pri porode 🙂 A nakoniec nam to vyslo presne ako sme chceli, chlapec a potom dievca s dvojrocnym rozdielom. No nema kazdy to stastie. Lebo je to vysovene o stasti. Syna sa podaril dva dni pred menstruaciou a dcera 3 dni po. Ale neviem ci to je pravidlo.
je rozdiel, medzi chlapcenskymi a dievcenskymi spermiami (teda tymi, co nesu Y-ovy a Xovy chromozom. Nepamatam sa presne (najdes to aj tu) - jedny su rychlejsie a teda je vacsia sanca, ze budu v case ovulacie pri vajicku skor a druhe su trvacnejsie a teda ak je sex pred ovulaciou a potom uz nie, tak je zasa vacsia sanca, ze vydrzia a pockaju na to vajicko. Pohlavie dietata teda nie je vec vypoctov, datumov narodenia a uz vobec kurnik nie sody bicarbony .... tam je sanca presne pol na pol. Myslim si, ze pri zohladneni rychlosti spermii a ovulacie atd mas vacsiu sancu ovplyvnit pohlavie dietata, ako pocitat v lunarnom kalendari. Ale potom je aj teoria, ze si nakoniec vajicko vyberie, koho pusti 🙂 takze tak ...

Mne podla vypoctov toho kalendara vychadza dievcatko a cakam chlapca. Kamoske podla toho vysiel chlapec a pritom ma dievcatko. Takze aj ked ti tu polovica napise, ze to funguje, stale je to o tom, ze sanca tarfit sa bola 50%