icon

Keď sa dlho snažíme

katinka4
17. nov 2013

Ahojte snažilky,túto tému otváram pre tie ktoré sa dlhšiu dobu snažia o bábo .Myslím že nás je viac a mohli by sme si poradiť,vyrozprávať sa ako to znášame , ako to berú naši chlapi ,rodina... Môj príbeh začal v auguste 2012 kedy sme sa rozhodli s manželom založiť si rodinku.Mrcha nechodila a tak ja cela šťastná bežím k doktorke , ale zázrak sa nekonal, takto to pokračovalo pár mesiacov.Muž zakaždým videl blížiaci sa sviatok a teda bol presvedčený že mu tu radostnú správu poviem až vtedy,takto prešli jeho aj moje meniny , potom Vianoce , Nový rok , narodeniny a zas dookola meniny...teraz sa blížia Vianoce a drahý čaká ten istý darček 🙂a ja len v kútiku duše dúfam že sa ho dočká/-me .

Strana
z2
katinka4
autor
19. nov 2013

@ivec16 a najhorsie su natom nervy , namiesto toho aby ti ludia pomohli uz v dost tazkej situacii tak ta este budu deptat a rozculovat , želám vela veeeeela stastia

moschino1986
19. nov 2013

@katinka4 car zatial nie,pov.ze najskor bude riesit mna a potom jeho.mam pcos povedal mi to.pisali aj ine baby,ze oteh.aj ked mali pcos.tak dufam aj ja.

katinka4
autor
19. nov 2013

@moschino1986 tak nech sa vam to podari aj bez car , ved aj zazraky sa deju 😵 a dufam ze nas obe caka zazrak

moschino1986
19. nov 2013

@katinka4 tak to dufam..🙂 raz to pride.

cucoriedkacucoriedka
26. dec 2019

@katinka4 ahoj.my sme sa snazili 6 rokov....az uvf to vyriesilo.a pi 40dsiatke ked mal maly uz 2 roky som spontanne otehotnela.v 14 tt to sk9ncilo....a presne pred rokom to iste....ale tak mame aspon krasneho zdraveho jedneho syna.kazdy den za tento dar dakujem...
Drzim ti prsty aby ste to tak ci onak dostali k cielu;)

katinka4
autor
4. jan 2020

@cucoriedkacucoriedka aj sme sa dostali 😀, dokonca dvakrát úplne prirodzene. Obe sme počali na Veľkú noc a obe sa narodili na Vianoce . Syn má tri roky a dcéra rok . Takže po štyroch rokoch trápenia sme konečne našli prvé //

cucoriedkacucoriedka
4. jan 2020

@katinka4 anoooo anooooo;)))) som.si vsimla ze diskusia je starsia;)))) a to som.rada ze mate dve krasne deti,))))

Strana
z2