Kedy je najlepší čas na dieťa?
Ahojte aky mate nato nazor? Kedy je najlepsi cas? Máme 22, sme spolu 3 roky a z toho viac jak rok byvame spolu v podnajme. Ja babo uz strasne chcem a on nie vraj este je cas. Ale zamna nie, chcela by som byt mlada mamina a mat uz malinké.
Situacia dnes po styku bola ze som to zas zacala riesit ze kedy a on ze nevie ze uvidime, teraz budeme mat vyrocie tal ja ze ci skusime on nie a nie. Ja som sa samozrejme rozcitila a rozplakala naco mi povedal ze nemam koli tomu plakat vraj je este cas otocil sa chrbtom a nič. Ja som vysla do obyvaku lebo ved to poznáme. On zamnou ani neprisiel a zaspal. Mne to je fakt luto strasne by som chcela babo zamna to uz nieje moc skoro podla mna ideal vek. Vela báb naokoli uz ma dokonca aj ovela mladsie. Strasne potom tuzim ale viem ze nieje dobre tlacit to moc. Ale on to vidi fakt do dalekej buducinosti zamna (chce kupit dom) a nemyslim ze to pride tento rok. Ja by som do 25ky chcela uz jedno dieta urcite
idealny cas na dieta vnima kazdy inak, pre kazdeho je dolezite nieco ine. nieco caka na idealneho partnera roky, niekto sa zameriava radsej na financnu istotu a rezervu, to je tazko povedat. tak ci onak netreba sa uponahlat, je to na cely zivot.
Obidvaja musia byt nastaveni, ze je uz cas.
Plus v dnesnej dobe, vlastne byvanie (s hypo najskor asi) asi nevyhnutnosť a tiez praca na dobu neurcitu plus odpracovany nejaky cas. Nikdy, fakt nikdy nevies, co sa moze stat. Nielen vam dvom, ale stačí ze jednemu z vas. Nech mas aspon ake take krytie. A nie si bez prace a byvania s malym dietatom pod mostom.
A ano, si mlada, zivot nekonci po 25 ci 30. Takisto problemy sa neriesia v noci, ci odidenim prec. Ano, mame hormony my zeny kadejake, ale treba to ustáť. Ked pride dieta, to bude obrovska zmena, psychicka aj fyzicka. Priprav sa na to, mas dost casu.
Ty chceš "malinké" ale nejak ti nedochádza, že to dieťa nie je hračka. Je pekné byť mladá mamička ale treba mať pri plodení aj rozum nie sa nechať prevalcovať hormónmi.
@lucia13022023 nepamätám si. Veď daj aj ostatným ženám dávod, ako za rok, dva zarobiť na 3-izbák
@lucia13022023 pozrela som staré diskusie, nepísala som si s tebou. Ja sa nechcem hádať, iba ma zaujíma, ako sa to dá za rok zvládnuť, bez toho aby vám niekto niečo dal, alebo ste zdedili.
Financie?
Dievča zlaté kde sa tak zenies? Ja mám 38 a tiež som nechcela otehotnieť len tak. Potrebuješ mať bývanie,stabilny príjem. Si ešte mladučká...daj tomu čas. V prvom rade neviem čo je to za trend urobiť si dieťa keď ste len partneri. Najskôr sa zoberte a potom si robte dieta
Ked chces babo, tak sa najskor vydaj, zabezpec si byvanie a potom mozes planovat baby. Idealny vek je, ked je matka na to zrela. Ty mi prides ako decko, co chce silou mocou psa.
@belllinka a všetky tie ktoré ti to lajkli...praca, práca a ešte raz práca.
Od 15 sme brigadovali, obaja, po škôlke. Nebolo to veľa peňazí, ale bolo to niečo. Cez letné prázdniny sme chodili do nemecka robiť čašníkov, z 31 dní sme robili 32.. Išli sme sa zodriet ale dosiahli sme v našom veku skvelé veci.
Po skole (skončili sme ako 18 roční) sme išli pracovať. Ja externe na výšku, ekonómia, muž it. Keď som vyšla školu, muž mal v tej dobe 21 a tri roky pomaly odpracované. Ja som brala všetko možné, prekladala som, keďže viem veľa jazykov... Našetrili sme si. A teraz sme tam kde sme. Mame investičný byt, obaja super job, flexibilnú dobu, chodíme na dovolenky, synovi dáme prvé posledné, mame peknu rezervu, a popri rodicaku pracujem a idem si robiť pomaly magistra. Čiže sa dá všetko, keď človek chce a je priebojny. Nie ze sklapim uši, nejak bude a budem žiť s tromi deťmi u svokri, a budem sem písať kedy príde rodicak. Žiješ život tak, ako ty chceš. Mas milión možnosti a ja som sa ich chopila. A to nie je chválalenie sa, ale som na nás ku*va hrdá, že sme to dali a nevzdali sme sa. A tých chvíľ, kedy som sa chcela vzdať bolo...Viac sa k tebe už vyjadrovať nejdem. Keď niečo chceš, rob pre to niečo.
Najlepsi cas na dieta je vtedy ked si najdes muza ktory bude chciet dieta a bude splnat vsetky predpoklady na to ze bude dobry manzel aj otec.
Moja drahá, nemáte vlastne bývanie, len podnájom. Vygoogli si tu milión diskusii ako dopadli ženy, ktoré sa po narodení dieťaťa nasťahovali k svokre a začalo peklo. Choďte do zahraničia, zarobte si na bývanie a potom pouvažuj o dieťati. Dieťa nie je pes, ktoré keď ta omrzí , odložíš do útulku 😉
Ideálny vek na dieťa je okolo 25r.a samozrejme záleži aj od inych vecí ale čo sa tyka o najvhodnejšom čase tak je to tak okolo 24 r 25rokov vtedy žena tehotenstvo najlepšie znáša ..

@belllinka s tebou som si už raz písala v podobnej téme, vysvetlila som ti tam veci ako boli, aj tak si si išla svoje. Nejdem s tebou strácať čas druhý krát, chod rýpať inde 🙂