Kedy je najlepší čas na snaženie po pozitívnom ovulačnom teste?
Ahojte , tento cyklus som začala robiť ovulačné testy prvý krát nikdy som ich neskúšala , nasadila som aj Infolic Combi Premium 2x denne , a gynex kvapky 3x denne a manželovi Folandrol 1x denne ale len týždeň ich uživame , viem že to je ešte krátky čas , pokúšame sa pol roka no žial neúspešne , všetko máme OK aj ja aj manžel , v augeste som mala MA , bol potrebný kyret 😔 styk máme každý tretí deň snažime sa ale neúspešne , a robím ovu testy lebo keď bude pozit. Tak sa viac posnažíme , čo si myslíte o mojom ovu. Teste ešte veľa mu chýba ? A keď vyjde pozitívny kedy sa tak na max snažiť ? V deň pozitívneho testu alebo deň potom ? Ďakujem za rady 🥰
@snazimesaobabo a ešte ma napadla otázka podarilo sa Vám otehotnieť pomocou ovu testov ? Alebo pomocou Infolicu , gynexu a folandrolu ?
@snazimesaobabo hneď ako su viditeľné obe ciarky sa snažiť... Ja som mala MA v sprili 2024 aj kyret a 2025 v oktobri som otehotnela mali sme sex v deň pozitivneho testu a deň potom .... Takže dnes sa už môžte snažiť.... Držím palce
Neviem síce čo si predstaviť pod “sa na max snažiť”, že čo znamená sa nesnažiť na max, ale podľa mňa sa snažte teraz. Ja mávam ovuláciu krátko po pozitívnom teste. Naozaj do pár hodín, lebo vtedy zacítim bolesť a potom už nemám plodný výtok. Ale niektorej nastane ovulácia až o deň po pozitívnom teste. A po ovulácii už neotehotnieš, takže ja sa riadim tým, že najvhodnejší čas je vtedy, keď je test takmer pozitívny. U teba teda dnes.
Neviem síce čo si predstaviť pod “sa na max snažiť”, že čo znamená sa nesnažiť na max, ale podľa mňa sa snažte teraz. Ja mávam ovuláciu krátko po pozitívnom teste. Naozaj do pár hodín, lebo vtedy zacítim bolesť a potom už nemám plodný výtok. Ale niektorej nastane ovulácia až o deň po pozitívnom teste. A po ovulácii už neotehotnieš, takže ja sa riadim tým, že najvhodnejší čas je vtedy, keď je test takmer pozitívny. U teba teda dnes.
@anonym_8abec8 ďakujem za odpoveď , viem znie to všelijako 😂 na mx snaženie som myslela že každý deň a možno aj 2x do dňa
@anonym_8abec8 ďakujem tak ten test možem brať ako pozitívny ? Ikeď nieje ešte silná ako tá druhá ?
@anonym_8abec8 ďakujem tak ten test možem brať ako pozitívny ? Ikeď nieje ešte silná ako tá druhá ?
@snazimesaobabo možno už večer bude pozitivny..... Dnes, zajtra, v sobotu ak máte chuť tak do toho .... Držím palce ... Ja som včera začala 19. Ty týždeň hoci 1 a pol roka sa nedarilo....

@snazimesaobabo a ešte ma napadla otázka podarilo sa Vám otehotnieť pomocou ovu testov ? Alebo pomocou Infolicu , gynexu a folandrolu ?