Kedy je najlepšie robiť ovulačné testy?
Baby cez deň.. kedy najlepšie?
Ja ti poviem ako som robila ja a zachytila som ovulaciu.
O 10.00 ráno a o 17.00 večer 😊
Áno 2x denne
Ja ti poviem ako som robila ja a zachytila som ovulaciu.
O 10.00 ráno a o 17.00 večer 😊
Áno 2x denne
@adeladulova pri 1 raze si nezachytili?
Nie. Ak som testovala 1x denne u mňa to bolo bez výsledku (aj pri prvom tehotenstve aj pri skúšaní o druhé par mesiacov.. ) a pri testovaní 2x denne som zachytila a rovno sa podarilo v 1 cykle.
Ja som kúpila ovu testy z notino (20ks) aby mi nebolo ľúto míňať a bum, o 2t rodim 🤗
Držím palce
Nie. Ak som testovala 1x denne u mňa to bolo bez výsledku (aj pri prvom tehotenstve aj pri skúšaní o druhé par mesiacov.. ) a pri testovaní 2x denne som zachytila a rovno sa podarilo v 1 cykle.
Ja som kúpila ovu testy z notino (20ks) aby mi nebolo ľúto míňať a bum, o 2t rodim 🤗
Držím palce
@adeladulova aha tak..ja skúšam 1 mes..a tiež rozmýšľam ci zachytim lebo veľa pijem..a to ze sa nemá aby nebol moc zriadený
Držím palce
@adeladulova to si mala ovulaciu za koľko po pozit teste?
Podľa mňa je to jedno. Ja som si robila hocikedy v priebehu dňa 😊
@adri_24 a zachytil ti?
Tak mala som aj take dni kedy som nemala vôbec...a ak som mala tak v ten deň mi vyšiel pozitívny, niekedy len slabé čiarky, ale podarilo sa nám👨👩👧
Tak mala som aj take dni kedy som nemala vôbec...a ak som mala tak v ten deň mi vyšiel pozitívny, niekedy len slabé čiarky, ale podarilo sa nám👨👩👧
@adri_24 čiže nezachytil ale si mala ovu?
Neviem, ťažko povedať, ja som si asi robila 2 mesiace testy a potom som už prestala, a babätko sa nám podarilo cca až po 6 mesiacoch
Neviem, ťažko povedať, ja som si asi robila 2 mesiace testy a potom som už prestala, a babätko sa nám podarilo cca až po 6 mesiacoch
@adri_24 ja prvý mesiac skúšam.. ale moc tomu neverím
@adri_24 lebo veľa pijem..a to ze sa nemá pred tým..
Keď sú rovnako silné čiarky tak zvykne bývať ovulacia 12-24 hodín od pozitívneho testu

Podľa mňa je to jedno. Ja som si robila hocikedy v priebehu dňa 😊