Kedy je vhodné urobiť tehotenský test?
Ahojte, keď som mala pohlavný styk 1.11 mohol by mi už test ukázať či som tehotná? Menzes mi mešká 4dni
Tiež mi mešká 4 dni. Pozitívny test som mala už minulú sobotu. Držím palce ☺️✌🏼
Babule, pozitívny!!! 😁🩷
Akurát, že som pohádaná s priateľom a neviem ako mu to oznámiť nieje to momentálne medzi nami ideál..
O pár mesiacov tu budeš písať ako vybaviť alimenty… bože ženy ja som už alergicka na to vaše “priateľ” … každopádne ti gratulujem.
Prečo ma to neprekvapuje, že ďalšia na koňovi čo má nahovno vzťah a ide si robiť decko s priateľom 🤭
@janai1 Tak v prvom rade my mame dobrý vzťah, bábo sme plánovali len sme sa včera maximálne dosekali a nekomunikujeme asi toľko k tomu..
Tak prelom mlčanie a poteš ho super správou 😉 ak ste bábo plánovali, isto sa poteší 🤍
Ja som ráno o šiestej skočila do postele s plačom ze som tehotná a priateľ na mňa ze co som čakala on to vie už dávno. Bola som protivna a som ho nasrala večer pred tým. Ale tesil sa normálne so mnou. Druhé a tretie som mu len test nechala v kúpeľni. Ale to sme už obaja vedeli ze som tehu. Normálne bud mu daj test pozitívny alebo kúp zajtra malé body alebo niečo a zabal to do krabičky a daj mu nech si otvorí.
gratulujem 🤍 ja by som z oznámením asi počkala na prvý ultrazvuk nech má krajšie prekvapko rovno s fotkou ☺️ zatiaľ obaja vychladnete a udobríte sa
@ronie338 Lenže my sme sa tak posekali, že išiel na dom ku rodičom a dnes sme si ani len nenapísali
A teda - prepáč - čo očakávaš od tejto diskusie? tak buď mu to povieš alebo nie 🤷🏻♀️ iná možnosť nie je.. ste ako malé deti.. pohádať sa a utekať k mame pod sukňu 🤦🏻♀️
Tak je asi cas sa zacat spravat dospelejsie 😉
Verim ze dovod hadky nebude natolko vazny.. resp ze nebude trvat dlho.
Ci po kazdej vymene nazoru bude takto utekat?

Ano, už by mal ukázať ...