Kedy prebehne ovulácia?
chcela som sa opytat, na 12 den ma velmi zacalo pichat v pravom vajecniku, neskutocna bolest, urobila som si ovu test, silne pozitivny, co ma ale zaujima, kedy vlastne prebehne ovulacia... na zaciatku ked to zacne boliet... alebo na konci bolesti? lebo mna vo vajecniku zvykne pichat takmer cely den....
No vidíš a ja ako hodinky na deň pomaly... Aj trvanie ani mimo cyklus žiadny problém. Ani predtým ani teraz. Trochu mi robí starosť som mala predminulý rok dosť problémy. Ma nevedel z toho dostať tak mi zistili aj ureopl azmy aj baktérie aj streptokoka potom som už bola čistá. Aj manžel sa liečil. Len mi ostali baktérie. Sa pýta že či mám správnu hygienu. Tak sa už aj po veľkej na mokro utieram. Ani tanga nenosim. Mi robil posledne zase testy tak som zvedavá či tam čo bude. Povedal že nič nevidí. Ani hpv nemam. Tak ja už neviem. Opýtam sa ešte na to vyšetrenie vnútra nie laparku ale to druhé ohladne tých vajcovodou. Aj hormóny mám v poriadku. Som fakt nečakala takéto ťahačky! To je preto. Sme dlho nechceli. Tak toto je daň . Ináč neviem! Nie. Ja si to sama nnasadím. Mi to rozhádže cyklus alebo tak. Sa Opýtam doktora
@sono2 skus ten inofolic....pomoze..... pockaj s laparkou.... teda ja by som pockala keby som bola ty.... inak.. ja som to pomaly zacala vzdavat... tento mesiac som si povedala ze asi nikdy z toho nic nebude.... a lala ho... ked som na to prestala tak uprene mysliet, prislo to samo.... ten inofolic je aj na ine problemy.... ako napr polycysticke vajecniky.... a je tam viac takych diagnoz co sa tykaju vajecnikov na co je dobry... pozri si letak alebo precitaj o tom na nete....... skus to... neublizi a mozno ze pomoze....
@point111 ahoj dik! Čítala som dosť dlhu diskusiu. Asi sa nahnevám a skúsim to. Teraz ma chce gynekológ nastimulovať pôjdem tam hneď v stredu. Mi dnes začali krámy. Hovorím ako hodinky. Vieš čo, mňa už tiež všetko napadá... Sa mi to už zdá večnosť. Takže ak tento mesiac doktor zlyhá tak kúpim a vyskúšam. Je to ale náhoda. Koľké to tu berú mesiace. Jednoducho tvoj čas prišiel tento mesiac. Veľa zdravia ti želám! Ozvem sa, čo doktor bude so mnou stvárať...
@point111 ale. Prosím ťa. Bola som u toho doktora a ten že idem neskoro. Mu hovorím, že mi povedal, že tesne po men. No že nie. Že treti deň cyklu začína sa stimulovať. Tak normálne dúfam, že sa tento mesiac podarí prirodzene. Keď nie, keď doktor zlyhá. Potom. Nechcem to kombinovať. Ty si to ako začala brať ? Ináč ako ti je?
@sono2 ja som to brala kazde rano... inak nepomiesas nic.. lebo to je prirodny pripravok... a neuskodi... len pomoze..mne to poradila doktorka ako prvu neagresivnu moznost..... zdravu.... a hla stacilo... ale rozhodnutie je na tebe.... ja sa mam fajn.... zle spim, nechuti mi ziadne jedlo, a hlavne nemam rada sladkosti co je uplne na hlavu bo ja som sla zabit za sladkym,sem tam ma pichne v podbrusku ak vela robim, a mam citlive prsia... obcas citim zaludok... ale nie ako nejaku nevolnost.. oh, a nemozem si po ranajkach hned umyt zuby lebo ma hned napina a potom mi je cely den zle.... inak ziadne ine priznaky... jem lebo musim. bo ked som hladna je mi kus zle... a vadia mi niektore parfumy.... a budim sa v noci na wc... myslim ze aj castejse chodim na wc...
@point111 no. Veď si tehotná ako podľa tabuliek. Sladké je fajn aspoň nepriberieš! To sa mi zdá, veľmi dobré. A celkovo sa mi ten tvoj priebeh páči. Ako manžel? Nemá stres ? Už aj niečo kupujes ? Ja akurát ovu a vyzerá že bude tento mesiac neskor o nejaký deň dnes je 11dc a ešte test nebol úplne pozitívny. Ale blíži sa. Tak poctivo snažíme. Mohlo by to tento mesiac vyjsť. Fakt nemám chuť na ten Hormonálny koktail . Ale sľubujem že keď tento mesiac nič. Kupujem ho. Vieš, že ti vôbec nemusel pomôcť. Proste sa podarilo. A ja tento mesiac pevne verím ! Občas napíš, ako sa máš. Možno ťa čoskoro dobehnem. 🙂
@sono2 dufam ze ma dobehnes.... nie manzel.... priatel..... uvidime... co a ako..... je nejaky nerozhodny.... mozno budem nakoniec na vsetko sama....no mne je to uz fuk.....na dieta sa tesim..... tak pracuj pracuj.... dufam ze ti to vyjde..... davaj vediet co a ako...inak inofolic nie je hormonalny liek ak si tym hormonalnym koktailom myslela ten.... nekupujem este nic.... skoro.... aj tak to vie len par ludi....
ahojte žienky, prosím poraďte mi ako zistím, či mám ovuláciu a kedy ju mám, mám pocit, že nepoznám poriadne svoje telo. už viackrát so mnou vybabralo.
skus si robit ovulacne test zacni hned po mensturacii.... a uvidis...
Ahoj. Prišla som vtedy k doktorovi neskoro tak nič neriešil. Dnes išiel manžel na spermiogram a ja keď zajtra dostanem krámy tak v stredu k doktorovi. Dnes som si robila test. Nič tam nebolo. Tak som z toho už dosť smutná... Čo ty ako sa darí tebe?
@point111 čaaau. No mám dostať v utorok. Som po tých hormónoch. Mala som tri fol.jeden dominantný. A od dnes ma bolia bradavky. V sobotu robím test. A ľavá strana kde boli vajíčka bolí stale teda cítim to. Tak som hrozne zvedavá. Teplotu mám 37,4 každým dnom vyššiu. Po ovu bola 38. Potom dám vedieť. Čo ty ako? Myslela som na teba. Pekne že píšes. Teším sa!
Kedy v decembri máš termín? Ja som 14.12
@point111 ahoj. Aké je už veľké.zpartie ako z vody.zmňa doktor skončil nevie čo ďalej. Pôjdem do centra. Kúpim si v sobotu ten infolic ako odporúčaš. Je mi z toho smutno. V podstate nič pre mňa neurobil. Len sono sono a stale len niečo pozerá... Prajem veľa zdravia. Šťastná. Buď šťastná. Ja mám v štvrtok budúci v centre termín. Potom napíšem... Pa zatiaľ. Teším sa s tebou

@sono2 ja som vzdy mala problem s menstruaciou, raz bola, raz nie, raz slaba, raz normalna... tak som sla k lekarke.... a povedala som jej a potom som aj spomenula ze by som rada otehotnela... a ona povedala ze mam zacat brat inofolic, ze je to prirodne a upravi mi cyklus normalne... ze ho mam brat dlhodobo.... a ze vela zenam pomohol otehotniet.... ja som skusala od augusta.... ale ako hovorim mala som problem s menstruaciou.... tak v januari som zacala brat inofolic, kramy meskali 2 tyzne, vo feb prisli na den presne, ale az v marci som normalne citila ovulaciu a ovu testy vysli pozitivne... asi to trvalo 3 mesiace kym sa to vsetko samo upravilo.... no a v aprili uz kramy neprisli.... na nijake vysetrenia som nebola a inofolic kupis normalne v lekarni, ja som brala jeden sacok denne.... niektore zeny beru 2 krat denne....mnoho zien otehotnelo ten isty mesiac co ho zacalo brat... ale zvycajne je to 3 -4 mesiace co citavam na konikovi... tak hor sa do toho, odporucam... inofolic ti neuskodi.... moja lekarka bola prekvapena ze sa to tak lahko podarilo, vravela ze si myslela ze budem ovela tazsi oriesok na otehotnenie kvoli problemom s kramami a kopou duphastonov co som kvoli tomu vybrala...