Kedy sa môžme začať snažiť o bábätko po kyretáži?
Ahojte! Som tu nová... Dnes je to presne týždeň, čo sme sa dozvedeli, že našej malej "fazulke" už nebije srdiečko /v 10. tt/. Bolo to moje prvé tehotenstvo. Je tu niekto s podobnou skúsenosťou? Ako ste sa s tým vyrovnali? Kedy sa pokúšať o ďalšie bábo?
ahojte, tak nam sa to podarilo, bohuzial neuspesne dva tyzdne po kyretazi...radsej zeny vydrzte, je to ten najhroznejsi pocit stratit babetko, aj ked je este len v brusku
Ahoj @zvolsiinylogin. To mi je veľmi ľúto, že to vytúžené tehu takto dopadlo. A v koľkom tt si bola? Bud silná, ver, že už bude len dobre. Viem, čo teraz prežívaš, ale nevzdávajte to. Budem držať palce.
Dobry aj ja by som sa pripajala ku teme ze aj ja mam tyzden po kyrete a 24.3.2014 idem na kontrolu dufam ze bude vsetko ok a pockam v aprili na prvu mrchu a sup ideme na to nebudem cakat tak dlho lebo uz po psichickej stranke sa citim velmi dobre ja by som sa aj teraz dala na to ale chcem pockat na kontrolu dufam ze nam to na druhy krat vynde drzim aj ostatnym palce 🙂 😉
@rose773 ahoj preesne to iste sa stalo nam ,......keed som zistila ze som tehotna veelmi som sa potesila...vsetky vysetrenia boli v poriadku...a ked som prisla na kontrolu v 8tt tak doktor mi oznamil ze mi odumrel pod....bolest a rana pod pas...pri tom som vobec nekrvacala ani nespinila..no stalo sa to o sa stalo.,...este v ten den mi doktor vybavil aby ma vycistili nooo ked som prisla domov to bol najhorsi pocit....vsade ticho bola som zufala....noo som tyzden po tom dnesna kontrola dopadla dobre tak uz len davat na seba pozor...aa po case mozno pride dalsie necakane stastie 🙂 nechceme nic uponahlit....noo ja som si povedala ze lepsie teraz na zaciatku ako potom ako keby sa malo narodit mrtve alebo ja neviem ..... ☹
@pazinovazuzana Ja viem, že mne sa to teraz možno ľahko hovorí, prešiel už od toho nejaký čas, ale prebolí to. Ja som bola v apríli 2012 na čistení a v júli 2012 som zistila, že som opäť tehotná... Aj keď som bola na rizikovom, všetko dopadlo na výbornú a dnes sa tešíme zo skoro dva a pol ročného synčeka, ktorý je všade... Teraz sa smejeme, že je to dieťa aj za to druhé, čo nám odišlo. A presne dva roky po kyrete som zistila, že čakáme druhé (nemohla som to rozdýchať, lebo sme to neplánovali)... ale pár dní pred Vianocami 2014 sme si priniesli domov princeznú - ktorú by som teraz nedala za nič na svete... Takže je to tak, že "človek mieni a Pán Boh mení!". Fakt ma ani vo sne nenapadlo, že tak rýchlo budeme štyria (vlastne do dva a pol roka).... Takže Váám držím palce... 🙂
Obnovym trocha temu,kedze tu uz dlhu dobu kade tade citam a zistujem info..."ako dalej po kyrete"...tiez som si jednym presla...a nikdy by som si nebola pomyslela,ze aj mna sa to moze tykat a predsa....nastastie pre mna,ze uz dva poklady doma mam...ibaze velmi prevelmi sme tuzili este po jednom...este raz zazit ten pocit nosit pod srdcom svoje dietatko....a cim viac casu preslo od zakroku,tym viac sa bohim,ze sa to uz nepodari...prave mam za sebou prvu menstruaciu,ktora je divna,ina ako tie na ktore som bola doteraz zvyknuta, bohvie,ake budu ostatne...napisete mi niektora skusenost,ako vam nabehol cyklus po zakroku?Ci bol pravidelny,ci ste nejako odsledovali ovulaciu a ako sa vam podarilo nasledne otehotniet?Ci to bolo v tom lekarmi stanovenom limite 3-6 mesiacov a ci bolo tehotenstvo v poriadku.Dakujem za nazor...nemam uz 25 a veru cakat taku dlhu dobu...co ak sa to znova nepodari?
Dobrý deň, Som týždeň po kyretazi, tiež sme prišli o bábätko v 10tt, vytúžené po roku snaženia ma to veľmi zranilo, ale už sa tešíme na ďalšie snaženie, chcem sa opýtať vás ženy co mate túto nepríjemnú skúsenosť aké vitamíny sú po kyretazi vhodné ale aké ste papali vy po tomto zákroku? Zatiaľ pijem len alchemilkovy čaj ďakujem veľmi pekne za odpovede❤️

@rose773
Dakujem. Presne tak, kazdy doktor odporuca nieco ine, aj tu na fore niekde som to citala, ze teorie lekarov su rozne. Myslim si, ako som uz pisala minule, co sa ma stat sa stane. Ale pre svoj pokoj som si povedala, ze pockam na 3. cyklus, aby bola maternica zotavena a zahojena po tom kyrete a ideme na to. Uz som si aj objednala celu sadu tehotenskych testov, tak dufam, ze o mesiac budem pisat, ze mame // 🙂
Aj ja drzim palce, nech sa Vam rychlo podari 🙂