Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
My sa s partnerom snažíme druhý mesiac, pravidelne, podľa rad gynekológa. Ale nič … užívam Verra vitamíny, tod vse :/ na usg videl, že som ovulovala, tak cakame a snažíme sa ďalej 🙄
To je ešte kratucka doba...ako my máme to šťastie, že staršia po troch mesiacoch a teraz som tehotná po mesiaci a pol čo sme si povedali že ideme na to. Ale až mi je to blbé niekomu povedať 😅 väčšine okolo nás to trvá tak cca rok
1.krat vyše dvoch rokov,bohužiaľ MA v 31tt. Teraz 2.krat po vyše roku. Vyšetrenia všetky ok. Mala som ísť na prefuk, no chvála Bohu zvládli sme to aj bez toho🙏
Nam sa podarilo po 11 rokoch, teraz som v 8 mesiaci.
Treba si uvedomit ze dieta je zazrak. (To hovorim nie s nabozenskym podtonom) neplati matematika sex=dieta. Zdravym parom to fakt moze trvat aj rok, neznamena to ze robis nieco zle. Treba skusat, viem ze je to psychicky narocne. Uzivaj stale kyselinu listovu, to staci. Vitaminy staci nasadit az ked uvidis dve ciarky. Drzim palce, nestracaj nadej a hlavne zachovaj chladnu hlavu.
@veronikaszabova gratulujem ❤️😃
my sme pocuvali z okolia ci uz rodina alebo kamosi ze im to trvalo pol roka a viac aj sme to tak brali ze proste tak bud sa podari alebo nie a hlavne ja som bola nastavena na to ze aj ked sa nepodari nic nedeje a nakoniec po prvom sexe sa zadarilo …. 😂 neverili sme a zdalo sa nam to az neuveritelne ze sa to takto podarilo museli sme to spracovat 😂 muz bol akurat sklamany ze hned na prvu supu to slo ze si malo uzil 😂
Po 6 rokoch prirodzene a žiadne problémy neboli
Autorka, to si snad robis srandu ze 2 mesiace a uz to riesis 😳
Mne to trvalo 9 rokov kym som otehotnela a bezne to vela babam trva niekolko rokov.
To snad ani nemozes mysliet vazne 😳
To je tak individuálne 🙂 niekto sa snaží 7 rokov a nič, ja budem mať za ten čas 4 deti - všetko na prvý "pokus"... Ale dva mesiace je veľmi máličko ;)
5 dlhých, nekonečných rokoch
/ mala som náhodne zistený chronický zápal slepého čreva, po jeho vybratí, som hneď otehotnela /
Rok a par mesiacov
My sme sa pri prvom synovi snazili rok, ked to neslo, sli sme do CAR, po prvom IVF sa zadarilo (manzel mal velmi zle spermie)… aktualne po dvoch rokoch sa nam zadarilo necakane prirodzene:D
Asi po 4 rokoch a nemali sme zistené žiadne problémy.
5 rokov sme čakali na prvé dieťa, druhé prišlo nečakane. Tretie bolo tiež nečakane, ale prišli sme oň. Štvrtýkrát som otehotnela po roku a pol od toho posledného kyretu.
Dva mesiace je ako zrnko prachu v mojom ponímaní a s mojimi skúsenosťami.
My máme 14 ročný rozdiel medzi deťmi a z toho 8 rokov sme sa intenzívne snažili....tak držím palce 🤞✊nech nie ste náš prípad...a nech sa čím skôr zadarí ☺
@lesana25 ❤️❤️dik 🙂
Po 3 rokoch konečne ⭐ 🧡 (vzdy po roku sa podarilo ale skoncilo to 2 x potratom) asi to tak malo byť.
4 roky snaženia ale nebolo to pravidelne. Bolo obdobie že sa to teraz nehodi počítali sme plodné neplodne dní a potom som šla gynekológovi že rok pravidelný sex každé 3 dní a zistil syndróm polycystických vaječníkov odporučil taký partnerský balíček ja inofolic a muž folandrol alebo nejak tak sa to volalo brali sme to 1 mesiac a podarilo sa.
Zdravý pár počte do roka...ja som otehotnela vždy na 1 krát.(3x ) dve dcerky a MA..po potrate to trvalo 10 cyklov.
@veronikaszabova ja tak isto všetkých troch na prvú šupu...teraz sa už bojím mať aj sex ... lebo štvrté neplánujeme
Nám vyšli obe deti hneď na supu.. začali sme sa snažiť keď mi vyšla ovulácia a o 11 dní už bol pozitívny test..a to mi gynekológ povedal že som na 70% neplodna a prirodzene neotehotniem a ak áno neudrží sa .. hold sú tu a ja ich milujem najviac na svete ❤️💙 tým sa nechválim iba chcem povedať,že nádej umiera posledná a príroda je mocnejsia ako tvrdenia lekarov, nestrácajte nádej , netlačte na pílu a užívajte si jeden druhého a príde to 🥰
Druhý mesiac a podla rad gynekológa? 🙂Možno to je problém ze podla,, rad,,. 2msiace to je nič. Prvý syn na tretiu ovulku. Druhý na druhu a tretí hneď na prvý krat😀
My sme skúšali okolo troch rokov ale podarilo sa
prve po 2 mesiacoch, druhe na prvy krat, tretie asi po 4 mesiacoch a stvrte ani neviem kedy 🙂 je to individualne
My už rok a stále nič 🤷🏼♀️
Po 4 rokoch
Snažíme sa 2,5 roka a zatial nic, pobehali sme vyšetrenia. Manželov spermiogram je v celku ok, ja mám nepriechodný vajcovod. Máme za sebou IUI.
Netreba sa snazit a pride to same. Sex je radost. A bonus dieta. My mame neplanovane dve a som max spokojna 😀

No ak naozaj chces dieta, nacvicit si cakanie a naucit sa trpezlivosti ti len a len pomoze, aby si pri dietati o nervy neprisla. Ber to ako skusku materstva, neda sa vsetko hned.