Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
My sa s partnerom snažíme druhý mesiac, pravidelne, podľa rad gynekológa. Ale nič … užívam Verra vitamíny, tod vse :/ na usg videl, že som ovulovala, tak cakame a snažíme sa ďalej 🙄
Zienky ktore hovoria ze na prvy sup pocali, alebo leteli spinave trenky a otehotneli a pod reci zial nechtiac sposobuju stresy ostatnym zenam a navodzuju dojem, ze to ide ozaj lahko. Ke prirodzene, ze potom aha 2x sa nezdrarilo a uz stresujes. No uvedom si, ze je v dnesnej dobe vyrazne viac tych, ktorym sa podarili za ale ze ozaj dlhu dobu nez tym, co sa podari na prvu supu. Vypusti to úplne z hlavy a najskor za pol roka ak sa nezdari, zacni riesit. Ale ten pol rok je ozaj uplne ze prirodzeny a nornalny. Cim viac budes tlacit na pilu, tym to bude tazsie lebo i psychika robi vela.
@anjelicek26 Evidentne tvoje telo potrebuje cas. To je cele ❤️
Nam sa maly podaril na 2 mesiac. Ale zdravy par ma rok skusat, kym navstivi lekarov, takze no stress ..
nam sa podarilo na 3ti krat
Po 10 rokoch.
Nerobíš si náhodou srandu? Každá žena predsa vie, že 2 mesiace "snaženia" je nič. Riešiť sa začína najskôr po roku neúspešnej snahy o dieťa. K otázke - prvé tehotenstvo po 4 rokoch snahy (potrat), potom pol roka (potrat), následne tehotenstvo o 4 mesiace a z toho tehotenstva mame 2r dcéru.
My Štvrtý rok a stále nič 🙁 tebe veľa trpezlivosti prajem a aby bábo čoskoro prišlo ☺️
Nám počas 5 rokov snaženia nepomohli ani 3 umelé oplodnenia a stále nie som tehotná 🙂 treba si urobiť všetky vysetrenia (skontrolovat priechodnost, hematologiu, endokrinologiu, reprodukčnú imunologiu pripadne aj alergologiu alebo aj genetiku paru), zdravo žiť, pozitívne myslieť, vyhýbať sa stresu a dopriať si spoločný oddych.
Ale teda 2 mesiace snaženia je ešte stále veľmi malo takze by som sa na tvojom mieste vôbec nestresovala 🙂
Verim a držím palce aby sa vam čoskoro podarilo 🙂
Prva po dvoch rokoch,vsetky vysledky boli ok,a druhe po 9rokoch tiez bolo vsetko ok🤷♀️asi to pride vtedy ked ma.
My sme sa snažili vyše 3 roky, tak zatiaľ môžeš byť pokojná 🙂 niekedy vie pomôcť aj zmena polohy pre sexe, skús si vygugliť polohy na plodenie, nám (pravdepodobne) to pomohlo 😁
Obidve deti sa nam podarili po 3 mesiacoch snazenia. Jedno v 25tke a druhe ked som mala 34 rokov.. medzi tym sme neskusali..
V dnešnej dobe je táto otázka veľmi ťažká, poznám množstvo párov, ktoré doslova trpia lebo túžba po bábätku je silná a neprichádza ani po rokoch.
2 mesiace sú neskutočne krátky čas, nám sa podarilo po vyše 2 rokoch a to sme mladý manželský pár (27r.) a aj to len s pomocou reprodukčnej medicíny.
Držím palce nech to vyjde, ale nezúfajte 🙂
dva mesiace a kopec stresu, ved preco si nezajdete niekam na wellness nech sa hlava uvolni a mozno sa zadari hned. inak sa tu podobne temy opykuju a uz mi to pride trocha smiesne. Aj v minulosti sa ludia snazili o dieta aj niekolko rokov a to bolo ine zivotne prostredie a nik z toho nerobil dramu. dnes to nejde na prvy krat a uz ludia letia k lekarovi.
Juj no 2mesiace je nic,prve po 2rokoch staleho snazenia a druhe po 5rokoch IUI sanatórium Helios Martin na prvy sup,obaja zdravi,prve 30rocna a druhe 42rocna
Prve dieta po 9 mesiacoch, vdaka ovulacnemu testu a zistila som,ze mam posunutu ovulaciu. Sesternica je uplne v poriadku,na klinike ju nadopovali hormónmi,klasicky im to 3* za sebou nevyšlo a poslali ju rovno na umele :/ druha z rodiny boli obaja tiez ok,naoko,snazili sa 8 rokov,zmenila dr a sla na dve operacie maternice, teraz cakaju 3.dieta... tazko povedať,kto je aky prípad 🙂
Na prvu šupu, obe 🙂
Po 8 mesiacoch, ale potrat, potom 3 roky nic a potom 5 deti kazdy rok....fakt🤣
Ja som otehotnela hned prvy cyklus po vysadeni HAk
Nám takmer 3 roky.
Prvé za tri mesiace ale dopadlo to zle a druhé rok a pol.
Po 6.rokoch
My sme sa snazili presne pri kazdej dcere (mam dve) presne jedenkrat:D na prvu ovulaciu sup a bola dcera. Presne naplanovane deti na mesiace,kedy som xcela rodit:D proste to vyslo. Takze ani 2mes nie je malo ale asi ani moc este. My sme ale pred zacatim snazenia isli manzel na spermiogram a ja ku gyn. Aby sme vedeli ze sa nesnazime zbytocne. Ze sme obaja OK a uz je to len na “stasti” ze vse pojde tak ako ma. Takze my sme zacali dokladnou “pripravou”
Približne 6 a pol roka. Po 6 rokoch som zmenila gynekologičku, druhá našla príčinu hneď a od začatia riešenia problému po 6 mesiacoch.
U nás boli dve deti na prvý šup, tretie po 3-4 mesiacoch.
Myslim, že to závisí od mnohých faktorov. Zdravie. Vek. Stres.
Čím vyšší vek alebo horšie zdravie a viac stresu, tak to ide pomalšie. Takže skús aspoň nestresovať, lebo vek a zdravie už veľmi asi neovplyvníš.

Fu, moja.... Ked si uz takto znicena po 2 mesiacoch, si na velmi dobrej ceste k psychogennej neplodnosti. Ver mi!
Vykasli sa na to! Fakt! Uzivaj si zivot, sex a budte stastni.
Mne mimochodom sa podarilo po 3 rokoch s umelym oplodnenim.