Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
My sa s partnerom snažíme druhý mesiac, pravidelne, podľa rad gynekológa. Ale nič … užívam Verra vitamíny, tod vse :/ na usg videl, že som ovulovala, tak cakame a snažíme sa ďalej 🙄
Zienky ktore hovoria ze na prvy sup pocali, alebo leteli spinave trenky a otehotneli a pod reci zial nechtiac sposobuju stresy ostatnym zenam a navodzuju dojem, ze to ide ozaj lahko. Ke prirodzene, ze potom aha 2x sa nezdrarilo a uz stresujes. No uvedom si, ze je v dnesnej dobe vyrazne viac tych, ktorym sa podarili za ale ze ozaj dlhu dobu nez tym, co sa podari na prvu supu. Vypusti to úplne z hlavy a najskor za pol roka ak sa nezdari, zacni riesit. Ale ten pol rok je ozaj uplne ze prirodzeny a nornalny. Cim viac budes tlacit na pilu, tym to bude tazsie lebo i psychika robi vela.
Nam sa maly podaril na 2 mesiac. Ale zdravy par ma rok skusat, kym navstivi lekarov, takze no stress ..
Nerobíš si náhodou srandu? Každá žena predsa vie, že 2 mesiace "snaženia" je nič. Riešiť sa začína najskôr po roku neúspešnej snahy o dieťa. K otázke - prvé tehotenstvo po 4 rokoch snahy (potrat), potom pol roka (potrat), následne tehotenstvo o 4 mesiace a z toho tehotenstva mame 2r dcéru.
My Štvrtý rok a stále nič 🙁 tebe veľa trpezlivosti prajem a aby bábo čoskoro prišlo ☺️
Nám počas 5 rokov snaženia nepomohli ani 3 umelé oplodnenia a stále nie som tehotná 🙂 treba si urobiť všetky vysetrenia (skontrolovat priechodnost, hematologiu, endokrinologiu, reprodukčnú imunologiu pripadne aj alergologiu alebo aj genetiku paru), zdravo žiť, pozitívne myslieť, vyhýbať sa stresu a dopriať si spoločný oddych.
Ale teda 2 mesiace snaženia je ešte stále veľmi malo takze by som sa na tvojom mieste vôbec nestresovala 🙂
Verim a držím palce aby sa vam čoskoro podarilo 🙂
Prva po dvoch rokoch,vsetky vysledky boli ok,a druhe po 9rokoch tiez bolo vsetko ok🤷♀️asi to pride vtedy ked ma.
My sme sa snažili vyše 3 roky, tak zatiaľ môžeš byť pokojná 🙂 niekedy vie pomôcť aj zmena polohy pre sexe, skús si vygugliť polohy na plodenie, nám (pravdepodobne) to pomohlo 😁
Obidve deti sa nam podarili po 3 mesiacoch snazenia. Jedno v 25tke a druhe ked som mala 34 rokov.. medzi tym sme neskusali..
V dnešnej dobe je táto otázka veľmi ťažká, poznám množstvo párov, ktoré doslova trpia lebo túžba po bábätku je silná a neprichádza ani po rokoch.
2 mesiace sú neskutočne krátky čas, nám sa podarilo po vyše 2 rokoch a to sme mladý manželský pár (27r.) a aj to len s pomocou reprodukčnej medicíny.
Držím palce nech to vyjde, ale nezúfajte 🙂
dva mesiace a kopec stresu, ved preco si nezajdete niekam na wellness nech sa hlava uvolni a mozno sa zadari hned. inak sa tu podobne temy opykuju a uz mi to pride trocha smiesne. Aj v minulosti sa ludia snazili o dieta aj niekolko rokov a to bolo ine zivotne prostredie a nik z toho nerobil dramu. dnes to nejde na prvy krat a uz ludia letia k lekarovi.
Juj no 2mesiace je nic,prve po 2rokoch staleho snazenia a druhe po 5rokoch IUI sanatórium Helios Martin na prvy sup,obaja zdravi,prve 30rocna a druhe 42rocna
Prve dieta po 9 mesiacoch, vdaka ovulacnemu testu a zistila som,ze mam posunutu ovulaciu. Sesternica je uplne v poriadku,na klinike ju nadopovali hormónmi,klasicky im to 3* za sebou nevyšlo a poslali ju rovno na umele :/ druha z rodiny boli obaja tiez ok,naoko,snazili sa 8 rokov,zmenila dr a sla na dve operacie maternice, teraz cakaju 3.dieta... tazko povedať,kto je aky prípad 🙂
Po 8 mesiacoch, ale potrat, potom 3 roky nic a potom 5 deti kazdy rok....fakt🤣
My sme sa snazili presne pri kazdej dcere (mam dve) presne jedenkrat:D na prvu ovulaciu sup a bola dcera. Presne naplanovane deti na mesiace,kedy som xcela rodit:D proste to vyslo. Takze ani 2mes nie je malo ale asi ani moc este. My sme ale pred zacatim snazenia isli manzel na spermiogram a ja ku gyn. Aby sme vedeli ze sa nesnazime zbytocne. Ze sme obaja OK a uz je to len na “stasti” ze vse pojde tak ako ma. Takze my sme zacali dokladnou “pripravou”
Približne 6 a pol roka. Po 6 rokoch som zmenila gynekologičku, druhá našla príčinu hneď a od začatia riešenia problému po 6 mesiacoch.
U nás boli dve deti na prvý šup, tretie po 3-4 mesiacoch.
Myslim, že to závisí od mnohých faktorov. Zdravie. Vek. Stres.
Čím vyšší vek alebo horšie zdravie a viac stresu, tak to ide pomalšie. Takže skús aspoň nestresovať, lebo vek a zdravie už veľmi asi neovplyvníš.

Fu, moja.... Ked si uz takto znicena po 2 mesiacoch, si na velmi dobrej ceste k psychogennej neplodnosti. Ver mi!
Vykasli sa na to! Fakt! Uzivaj si zivot, sex a budte stastni.
Mne mimochodom sa podarilo po 3 rokoch s umelym oplodnenim.