Kedy ste začali plánovať druhé dieťa po sekcii?
Ahojte kedy ste sa zacali snazit o druhe dieta po sekcii? Mam 9mesiacov po a zacala som o tom rozmyslat ..je to este skoro?
za mňa je to skoro, ale poraď sa na gynde, či je všetko ok, je to veľmi individuálne
@rybiatko123 no mne moj gynekolog uz po 5mesiacoh povedal ze nieje problem
@anonym_autor ťažko povedať,každý lekár je iný. Moji chalani sú už veľkí,takže to je pár rokov,ale keď som ostala tehotná presne v 1 roku syna, primár mi vynadal, že to je veľmi skoro a telo nie je zotavene. Bohužiaľ o bábo sme v 14 týždni prišli, rozdiel medzi chlapcami mám 2 roky a 4 mesiace
@anonym_autor Tak potom ok. je to fakt veľmi individuálne, ja som mala hroznú sekciu a hojenie trvalo dlhšie ako som čakala, ja som sa ešte ani po roku na to necítila a ani mi to neodporúčali
Áno, povie ti ze nieje problém a pri pôrode ti povedia ze načo bolo dobre tak skoro a ze ďalšie už nemáš riskovať. Ja by som určite skôr ako po 2 rokoch nerozmýšľala. Ja mam 4 roky rozdiel medzi prvými dvoma a 5 rokov medzi druhým a tretim
Neplánovali sme. Plánujeme dovolenky. Ale 10 mesiacov po som už bola 2v1. Rozmýšľaj o tom aj nahlas u dr. na kontrole.
@anonym_autor mne doporucovali najskor po roku. Zacali sme ked mala starsia rok a pol,podarilo sa ked mala 2r 4m,ale to boli vklady po ivf
Mne porodnik povedal ze po pol roku je ok.
Moj gyn ale ze aspon rok. Idealne dva. A veru presne po dvoch rokoch sa podarilo.
Mam ale kamosky ktore boli do roka v porodnici.
@anonym_autor ked malo starsie dieta 15 mesiacov.
2 roky
Plánovať som začala tak po roku a pol, dvoch. Reálne mám medzi deťmi 11 ročný rozdiel s jedným MMT a jedným potratom.

za mňa je to skoro, ale poraď sa na gynde, či je všetko ok, je to veľmi individuálne