icon

Kedy ste začali plánovať druhé dieťa po sekcii?

25. aug 2025

Ahojte kedy ste sa zacali snazit o druhe dieta po sekcii? Mam 9mesiacov po a zacala som o tom rozmyslat ..je to este skoro?

rybiatko123
25. aug 2025

za mňa je to skoro, ale poraď sa na gynde, či je všetko ok, je to veľmi individuálne

autor
25. aug 2025
@rybiatko123

za mňa je to skoro, ale poraď sa na gynde, či je všetko ok, je to veľmi individuálne

@rybiatko123 no mne moj gynekolog uz po 5mesiacoh povedal ze nieje problem

avanka
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ťažko povedať,každý lekár je iný. Moji chalani sú už veľkí,takže to je pár rokov,ale keď som ostala tehotná presne v 1 roku syna, primár mi vynadal, že to je veľmi skoro a telo nie je zotavene. Bohužiaľ o bábo sme v 14 týždni prišli, rozdiel medzi chlapcami mám 2 roky a 4 mesiace

rybiatko123
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak potom ok. je to fakt veľmi individuálne, ja som mala hroznú sekciu a hojenie trvalo dlhšie ako som čakala, ja som sa ešte ani po roku na to necítila a ani mi to neodporúčali

pininka1
25. aug 2025

Áno, povie ti ze nieje problém a pri pôrode ti povedia ze načo bolo dobre tak skoro a ze ďalšie už nemáš riskovať. Ja by som určite skôr ako po 2 rokoch nerozmýšľala. Ja mam 4 roky rozdiel medzi prvými dvoma a 5 rokov medzi druhým a tretim

galganka
25. aug 2025

Neplánovali sme. Plánujeme dovolenky. Ale 10 mesiacov po som už bola 2v1. Rozmýšľaj o tom aj nahlas u dr. na kontrole.

anonym_82e29d
25. aug 2025

@anonym_autor mne doporucovali najskor po roku. Zacali sme ked mala starsia rok a pol,podarilo sa ked mala 2r 4m,ale to boli vklady po ivf

maryetta
25. aug 2025

Mne porodnik povedal ze po pol roku je ok.
Moj gyn ale ze aspon rok. Idealne dva. A veru presne po dvoch rokoch sa podarilo.
Mam ale kamosky ktore boli do roka v porodnici.

anonym_f41190
25. aug 2025

@anonym_autor ked malo starsie dieta 15 mesiacov.

kacenocka2
25. aug 2025

2 roky

anonym_f9a5e5
25. aug 2025

Plánovať som začala tak po roku a pol, dvoch. Reálne mám medzi deťmi 11 ročný rozdiel s jedným MMT a jedným potratom.