Kedy začať snažilkovať?
baby poradte prosim Vas. Mam prvý mesiac ovu testy. včera boli na nich slabe druhe čiarky. dneska ma rano hrooozne zabolel lavy vajecnik, tak som si isla spravit dalsi test a druha ciarka bola rovnako silna ako kontrolna...robila som si test teraz poobede a druha ciarka je silnejsia ako kontrolna. snazilkovanie bolo vcera vecer a dnes naobed. staci??? ci to mame este priklincovat zajtra naobed? 😀 😀
díky za odpovede resp. vase skusenosti 😉
@katkaapetko ak ti možem poradiť, tak si stiahni tabulku a každý den si tam znač teplotu, hlien. Ovulačné testy su málo na zistenie ovulácie. Aspon v mojom prípade. Mne ovuláciu ovu testy ukázu inác ako celá tabulka na základe teploty a hlienu.
@enricka ufff to je velke mnozstvo info pre mna a hlavne nove veci 🙂 vidim ze sa snazite uz asi velmi a pracne...my sme este len zacali rozpravat o tom ze by sme mohli skusit babo a praxujeme s tym ze ak sa podari tak budeme radi,ale vela mojich kamaratok malo rozne problemi a ja si preto zistujem co potom ked sa nam nebude darit dlhsiu dobu...zatial sme skusali len tento mesiac ale mam taky pocit ze nic z toho pre tento krat...
@katkaapetko ak ti môžem poradiť, najlepšie celé zistíš z hlienu z pošvy. Ak si budes všímať svoje telo, tak lahsie urcíš pribliznu ovuláciu. Ovul. testy mne nepomohli, ale možná inej žene pomohli a urcili jej ovuláciu. Mne sa to do teraz nepodarilo a preto som vzdy zlyhala. Tento cyklus uz prestanem s ovu.testami a budem brať ohlad len na bazalnu teplotu a hlien. Ak budes mať co najcírejší a čo najtahavejší hlien v ten den môžes mať ovuláciu. Všimni si to tento mesiac na svojom tele a uvidís, ze budes mať blizšie uz k info o ovulácii. Ja uz zabudnem na ovu. testy, lebo ma vzdy poplietli a taký velký ohlad som na ne brala. Radsej som sa mala sustrediť na svoje telo, na bolesti vo vaječníku,hlien a teplotu. Žiadny test.
Dievcence, MC mam 26-27 dnovy. V 13 DC som mala rano nahly hlien, vodovy, jemne tahavy- neviem, ci to nebola ta hlienova zatka. cely den ma bolel pravy vajecnik, pichal intenzivne. AJ napriek tomu, ze ma to festovne bolelo sme s manzelikom snazilkovali. Spermie som u mna nechala na !pobyte! asi hodinu a pol, lezala som s nozkami vylozenymi. Ked som sa potom umyt, strasne ma zacala pipina stipat.:( mala som ju akokeby podrazdenu od spermikov, hlavne vonku, trosku vnutri, dostala som slaby vytok, o dva dni na to som sla k lekarke na preventivku. Videla, ze som tesne po ovulke z praveho vajecnika.... Skonstatovala, ze mam mierny zapal, nasadila mi macmiror.... asi o 4 dni na to ma zalalo boliet podbrusko- ale len tak uplne mierne, taka tahava bolest.. trvalo to tak striedavo asi 3-4 dni... a teraz nic..... iba to bolenie podbruska. Beriem capiky macmiror:( Teraz som 21 DC... .... myslite si, ze by sa to mohlo podarit? Kedy je vhodny cas urobit si test? Nemam ziadne ine priznaky, len to bolenie b okolo seba vidim kopec tehotnych zien :D ak moj mily skonstatoval, ze ja asi musim byt tehotna, lebo on ked robil vodicak, vsade videl autoskoly:D

@jerryjanka dakujem uz som to nasla 🙂