Kedy začať so snažením po menzese?

vierkainka
29. aug 2021

Ahojte.
Poraďte mi prosím,ak máte skúsenosti,kedy sa začať so snazenim po menzese pri 30 dnovom cykle...Mala som ich oveľa dlhšie,ale vďaka inofolicu combi,sa mi takto upravil.Menzes mám tak v priemere 5 až 6 dní.
Ďakujem 🙂

zuzkaa1991
29. aug 2021

@vierkainka my s muzom sme brali obaja a obe tehu bam vysli na "maratone" mali sme sex každý den kazdy druhy den vecer som ostala lezat resp som obcas rovno zaspala na wc som sla v noci ;) dala.som si uterak pod seba ....mame 3,5r. Dcerku ;) tiez mam cca 30 dnovy cyklus kedze som si nevedela vypočítať alebo nesedela.mi ovulacia tak sme si povedali ze vyskusame mesiac K nezaberie to bude problem inkde ;)

vierkainka
autor
29. aug 2021

@zuzkaa1991 a začali ste hneď ako ti skončil menzes ten "maratón"?

rooberta
29. aug 2021

Ja som bola minuly tyzden u gynekologa a ten mi povedal ze pri mojom 32 dnovom cykle sa mame snazit od 16dc do 20dc obden a predtym si dat 5 dni uplnu pauzu. Cize do 11dc si mame robit co chceme potom do 16dc pauza. Tento mesiac to tak skusime este som len 7dc.

zuzkaa1991
29. aug 2021

@vierkainka ano bud prvý den alebo druhy den od ukončenia ms nepamätám (kedze vacsinou ovu nie je tesne po ms) väčšinou kazdy druhý den mozno raz dvakrát sme mali kazdy den priebehu 3tyzdnov....kedze sommsa docitala ze druhy den az tretí su rýchlejšie a silnejsie spermie ;) fakt nepamätám presne len viem ze sme mali maratón mozno fakt sme jeden mali aj na treti den( kedze sperie prežijú väčšinou 24az48hod v tele zeny) ale urcite lezat co najdlsie aj to sa osvedcilo a nemyslieť na babo uzivat si ;)

vierkainka
autor
29. aug 2021

@rooberta ďakujem za odpoveď 🙂

vierkainka
autor
29. aug 2021

@zuzkaa1991 ďakujem za odpoveď 🌼

zuzkaa1991
29. aug 2021

@vierkainka za malo nasq skúsenosť co sme neverili ;) kedze prve tehu som mala MA v 12tt a druhe rizikove ;) takze dajte vediet ci sa podari ale nemusi stale ;)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre