KET v Gyn - Five. Tentokrát dúfam naposledy
ahojte 😉
babulky, niektore už mame vela zasebou a začíname znova a znova
a vždy s malou dušičkou dúfame, že tentokrát sa nám to podarí ...
tak aj ja dúfam a verím že tentokrát to bude naposledy 😕
meskalo mi 3 tyzdne, uz sme si aj mysleli, ze huraaa podarilo sa. no nic, doktorko pichol inj, snad do 10 dni dostanem a potom sa ide stimulovat 🙂 drzte palce
@apple7 myslim, ze sa musia delit..urcite sa ti rozmrazia co sa bojis!!!! dakujem za podporu..toto mi vsetci hovoria ale je tazko verit ked sa to nepodari raz, druhy krat a uz ti to tam vlozia a nic...ale samozrejme, ze aj verim, ze sa to snad raz podari...jedine co ma strasne stve, ze neviem pricinu...ja mam 4O rokov a casu nie je vela...ale asi je vsetko ako ma byt...my sa snazime 2,5 roka...je to take zdlhaveeeeeeeee...musim vydrzat...nic ine mi neostava... 😉
@dadaba nevzdavaj to a hlavne nemysli kolko mas rokov. to ta zbytocne stresuje, urcite to vyjde len musis byt v pohode, viem ze je to tazke, ale skus sa uvolnit, ja som po vklade bola doma a oddychovala som. pustala som si komedie a snazila som sa na to nemysliet. Mozno by si mola prestat hladat pricinu , ja som to tiez pustila, nikdy mi nikto nepovedal preco sa to nikdy nepodarilo, povedali mi, ze ma treba liecit a podarilo sa. drzim ti palceky, urcite to teraz vyjde.... 😉
baby, idem zajtra na KET do GF, ak nam dnes zavolaju, ze sa nase dve zmrzlinky rozmrazili spravne. drzte paste 🙂

Ahojte, mozem sa pridat? 19.3 mam konzultaciu na moje prve KET, ako to chodi? uz viem ze sa beru lieky od pveho DC , kolko sa plati za zakrok? a ako sa postupuje dalej? mame dva mrazaciky. Dakujem za odpoved a drzim vsekym snazilkam palceky 🙂