icon

Koľko času ubehlo od kyretáže, kým sa vám vrátil menzes a znova ste otehotneli?

vierkainka
6. jan 2020

Prosím žienky ktoré máte takúto smutnú skúsenosť že ste po potrate, alebo po kyrete, napíšte mi prosím svoje skúsenosti. Prechádzam ťažkou skúsenosťou a chceme sa co najskôr začať zas snazilkovat... Ďakujem všetkým vopred za koment.

peptina
6. jan 2020

Mne sa menzes objavil podľa poslednej a rozdiel od kyretaze a menzes som mala 2 t

natt750
6. jan 2020

MS som dostala na 43 deň od kyret. Snažiť sa môžete za normálnych okolností po 3 mesiacoch. My sa doteraz nemôžeme ale to má iné dôvody. Držím palce. ☺️

janinka007
6. jan 2020

Kedze kyreta sa robi aj z inych dovodov ako abort, tak ja som dostala ms po dvoch mesiacoch. Pred 30-timi rokmi to bolo.

ericka_123
6. jan 2020

@vierkainka inak nám povedali, že sa môžme snažiť hneď po MS kvôli veku, ale ja som sa bála, že sa to zopakuje a som rada, že sme sa na to hneď nevrhli, lebo by sa to opäť zopakovalo. Radšej som počkala na endokrino a hemato výsledky.

lienka1705
6. jan 2020

My sme nemali kyret ale sama som potratila doma 8/2018 prestalo byt srdiecko malemu a doktror mi dal na vyber lebo som potratila 9 tyzdni.Krvacala som 11 dni.Menzes prisiel hned na dalsi mesiac.My sme sa snazili hned po prvom menzese no podarilo sa nam otehotniet az po 14 mes. 10/2019 momentalne som v 11 tyzdni.My sme skusali aj 2x inseminaciu no neuspesne az ked som to prestala riesit zadarilo sa spontalne.Drzim palce aj Vam nech sa Vam zadari.

kkvetinka80
6. jan 2020

@vierkainka mne sa MS dostavil po kyrete po 6 tyzdnoch... Snazit sme sa zacali po 2.MS, aj ked lekarka kazala cakat az 3 mesiace. Drzim palce ✊

pininka1
6. jan 2020

Mne tiež asi tak do 6 týždňov, ale dosť dlho som krvácala. Po troch mesiacoch opäť na prvý šup sa nám podarilo.

nevludna
6. jan 2020

Mne sa dostavil menzes po 28 dnoch, ako dalsi cyklus. Snazit sme sa mohli az po 2 cykloch a uz je to asi 9 cyklus co sa nepodarilo. Teraz mam par dni do kramov, tak uvidime no. Ale keby som vedela po kyrete ako dlho to zas bude trvat, by som sa aj obesila v akej zlej psychickej kondicii som bola...dufam, ze vam sa zadari skor

evuska135
6. jan 2020

Mne dosla ms po 4t a hned sme sa zacali snazit, podarilo sa dufam ze to bude uspesne, som v skoro v 7tt a uz teraz mi zviera zaludok z kontroly 😕

tinkatinus
6. jan 2020

@vierkainka ja som mala vo februári kyretaz a v máji som otehotnela. Ale myslím ze doktor vravel 2-3 mesiace ale bolo to pred 5 rokmi.

rosalie1411
6. jan 2020

@vierkainka ja som potratila spontánne v 6tt, bez potreby kyretaze, vyčistila som sa sama. krvacala som 14 dní a MS som dostala presne po 28 dňoch od potratu, takže normálne ako riadny cyklus... Odvtedy ubehol mesiac a uvidíme, kedy sa pošťastí znova.. A snáď už s dobrým koncom.

kacena_22
6. jan 2020

Ja som mala kyretaz dokonca 3x, z toho 2x po MA (raz v 9.tt a raz v 8.tt -podla ms) a treti krat preto,lebo druhykrat ma zle vycistili,skoro ma porazilo vtedy....rozdiel medzi prvym a druhym potratom bol cca 5 mesiacov,cakali sme 3-4 cykly...a ms som dostala cca po mesiaci,neratala som to presne,ale dost skoro nabehla...teraz som opat tehu,v 17.tt ale aj tak sa hrozne bojim...a po druhom potrate sme cakali skoro rok,najprv sme chceli mat vsetky vysetrenia hotove a potom sme to nejak nesurili...

mariska1989
6. jan 2020

Ja som mala kyret 12.1.2019 ( 12 tt 😞) Dr som sa pýtala čo a ako a v nemocnici povedali 3ms čakať Dr ak sa na to cítim že kľudne môžem po prvej MS ide hlavne o to aby tam ms bola až sa dá počítať termín. Takže prvá ms došla do 28 dní počas spodných sme sa teda strážili aj sa podarilo ale skončilo to v 6 týždni 😞 Načo potom nám 2x vyšiel tehu test pozitívny samozrejme biologické tehotenstvo. Zmenila som Dr bolo mi zistené že sám mala za sebou toxoplazmu plus zápal na krčku takže nasadené atb a ďalší cyklus bol náš a samozrejme úspešný . Takže od kyretáže sa nám podarilo úspešne až po 5 ms

dominika126
7. jan 2020

@vierkainka to mi je ľúto :-/ ja som to absolvovala na konci novembra 2017, presne na 30.den som dostala MS a otehotnela na začiatku februára 2018. Takže sme počkali 2 cykly.

weweronka
8. jan 2020

Ja som mala kyret pod MA v 9+5tt v polke juna 2019 krvacat som ani po mesiaci nezacala tak som si 14 dni vkladala progesteronove tabletky. Po dobrati som cca za 2 dni zaciatkom augusta dostala ms ale zrejme len vysadenim tab lebo dalsiu ms som dostala koncom augusta a odvtedy mam pravidelne 31 dnovy cyklus. Snazime sa od oktobra a zatial nic 👎 robim si ovu testy a prave som aj zacala merat teplotu tak snad sa cim skor zadari 🙏

vierkainka
autor
9. jan 2020

Ďakujem vám žienky, za vaše komenty. Už som doma po operácii, zotavujem sa, tak uvidím co bude. Nechávam všetkému voľný priebeh.🌼Všetkým nám prajem veľa zdravia a nech sme čím skôr všetky ktoré po tom túžime tehotné. Nech v zdraví vynosime naše bábätká❤️🌼

limia7
14. jan 2020

@vierkainka Ja som mala 2x kyret behom dvoch týždňov a ms som dostala až po 7 týždňoch. Na ďalší mesiac som už mala normálne. Mávam každých 24-28 dní