Koľko dní cítite ovulačné bolesti?
Vy koľko dni cítite ovulačné bolesti?Som 13.deň cyklu ale bolesť v podbrušku cítim už 4.deň.8.9.10.deň sme trošku zapracovali na bábätku.Podľa vás môže sa nám podariť otehotnieť?Cyklus mám 24-26 dňové.
z jednoho vajecnika dlhsie-aj par dni, z druheho takmer vobec. a aj ovulka je v iny den cyklu pri jednom vajecniku a v iny den pei druhom. trafili sme sa 🙂
Ja niekolko dni.aj teraz uz od nedela ma pobolieva prava strans podbruska potom cele,neskor to zaboli na lavo.aj ked to neboli cely den v kuse ale je to neprijemne.chvilu boli chvilu neboli.som zvedava do kedy
Ovuláciu som mala okolo 11.deň cyklu,teraz už som 15 deň cyklu a ešte stále ma bolí v podbrušku a bolia ma aj prsia.Ovuláciu cítim každý mesiac aj hlien mávam,ale tak dlho som bolesti ešte nemala.Skoro týždeň.Neviem čo to môže byť.
ahojte , ja som by som sa chcela opytat ci byva niektorej z vas zle pocas ovulacie...mam na mysli tazko na zaludku, zvlastnu chut v ustach, obcas sa mi zakruti hlava....docitala som sa to v inom fore ze niektore baby to mavaju pravidelne...ja som dnes 12. DC, od vcera vecera mam bolesti v podbrusku, resp. pravy vajecnik, dnes cely den a dnes mi je k tomu este poriadne zle...ako pisem kolisavy zaludok, unava, obcas sa mi kruti hlava...proste des 😒
@ja1985 ,,,,ahoj ja som uz trosku starsia,ale stale pocas ovu,2 tizdne pred menz,,,bruho sa mi nafukne prsia mam bolestive,kruti sa mi hlava a je mi navracanie,a z jedlom je najhorsie.......cipci s tortou,,haha kysle,slane,slatke,stiplave naraz,,,a mam srasne zlu naladu,hormony funguju 100%,,,vedela by som kricat ,lamat,a plakat v jednom,,,vajec,mam bolestive raz dopr,strany raz dol,strany krce,,a trva umna asy tyzde,som naduta ako balon 🙄 🙄 🙄

ja necitim ziadne