icon

Koľko dní od uhniezdenia sú na teste dve čiarky?

31. aug 2022
stellarstar
31. aug 2022

14
A takéto otázky a informácie nájdeš aj na Google keď zadáš oplodnenie tam je to vždy pekne vysvetlené

emma2782
31. aug 2022

Uhniezdenie a oplodnenie nie je to isté 😊 Uhniezdenie prebieha u každého inak, niekomu týždeň po oplodnení, niekomu 10 dní +/-. Až po tom sa začne tvoriť hcg, ktoré musí dosiahnuť určitú hodnotu na zachytenie. Od oplodnenia je to približne tých 14 dní.

rebekarebekova
31. aug 2022

@stellarstar 14? Blbost.
Uhniezdenie 5-11 dni po oplodneni.
A test viem ukazat 10-14 dni po oplodneni.

stellarstar
31. aug 2022

@rebekarebekova opravujem sa ja som si tie pojmy zmylila. Od oplodnenia 14 d malo byť nie od uhniezdenia

dadis
31. aug 2022

@stellarstar Mna by zaujimalo, ako zena zisti, kedy je den uhniezdenia 😀🤔

domka222
1. sep 2022

@dadis však cíti, pichanie, ťahanie a iné blbosti 🤣

zuzanockamt
1. sep 2022

@dadis Pri meraní BT ti to graf pekne ukáže, vieš to podľa teploty a potvrdíš si to testami. Cca na 8-9 deň po ovulácii už testy vychádzajú pozitívne.

dadis
1. sep 2022

@zuzanockamt Uhniezdenie ti ukaze BT? Otazka znie, kolko dni po uhniezdeni (nie po ovulacii)..

zuzanockamt
1. sep 2022

@dadis Áno ukáže a hneď ako teplota stúpne, čiže na druhý deň po uhniezdnení je test pozitívny.

dadis
1. sep 2022

@zuzanockamt BT stupa po ovulacii..ked si tehotna, tak pred MS neklesne

zuzanockamt
1. sep 2022

@dadis To mi je jasné, ale pri uhniezdení klesne výrazne a potom stúpne. Merala som niekoľko rokov, dve tehotenstvá.

dadis
1. sep 2022

@zuzanockamt Tak ak si poznas tak dobre svoju krivku 🙂

zuzanockamt
1. sep 2022

@dadis Je to jednoduché, stačí mať základné info, pravidelne merať a značiť do grafu. Všetko v ňom pekne vidno.

stellarstar
1. sep 2022

@dadis môže cítiť pichnutie alebo mať špinenie

autor
1. sep 2022

Ide totiž o to, ze som v utorok, čo bolo 7 dní od ovu, mala kŕče akoby menštruačné asi 3 hodiny, myslela som si ze dostanem skôr menzes ale nič, známa mi včera povedala ze mohlo ísť o uhniezdenie keďže sa snažíme o bábätko. Preto som chcela vedieť ci uz môžem testovať.