icon

Koľko dní po ovulácii je test pozitívny?

kristina2015
17. nov 2020

Chcem sa opýtať koľko dní po ovu je test pozitívny. Ja ho stále mám ciarka je slabá . Som 4 dni po ovu to boli silné ciarky. Vdaka

Koľko dní po ovulácii je test pozitívny?
Strana
z2
kristina2015
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
autor
17. nov 2020

@nelca0510 Ten záznam ovu som prepoziciala od kocky ja som mala silnejšie čiarky len som si to nelepila . Istotne som mala ovu ukázali aj testy a aj vajecnik pobolieval. Len mi nešlo do hlavy prečo tam stále svieti ten duch. Keď mám po ovu...ta bola v piatok dnes je utorok. U tej kocky bolo bez ducha a potom silnel a ukázalo sa tehotenstvo

kobz
17. nov 2020

@majamat ja som pravidelne testovala uplne cele cykly, takze ano, viem presne 😊 pocas ms a do ovu je negat, pocas ovu spozitivnie a ak nie som tehotna, tak po ovu klesne a je az do ms silno negat, ku koncu obcas aj iba jedna ciarka, alebo druha uplne slaba 😊 takze preto som zistila tehotenstvo, ze ku bliziacej sa ms to neklesalo, ale stuplo na pozitivny, az som sa bala, ci nevybuchne 😄 ale napr.mojej kmotre celkovo tie ovu testy velmi nereaguju dostatocne citlivo, ale tiez uz vie, kedy to je pozit.,hoci na teste este realne nie je, jej proste nezosilneju uplne, takze je to istotne individualne 🙂

kristina2015
autor
17. nov 2020

@kobz prosím ťa po ovu bol koľko duch?
Ten zostatok lh?

kobz
17. nov 2020

Po ovu duch nevymizne uplne vobec, podstatny je ten nahly pokles zo silno pozit.na slabsie. Potom take slabsie ostali (tak ako mas ty na fotke) a smerom k bliziacej ms (v tehotenstve) silneli, ako pri dalsej ovu, ale uz neklesli a boli velmi velmi silne 🙂 ale jednu samu ciarku na ovu teste som mala naozaj len parkrat z ozaj aj 500 pretestovanych testov 🙂 vzdy taku slabu 🙂

kristina2015
autor
17. nov 2020

@kobz vďaka 🙂👍

kristina2015
autor
17. nov 2020

@kobz Takže úplne stačí tak 3 dni pred ms? Či ako odporucas? Ja som tento v úvode robila počas dňa . Ranný moč si už dávala po ovu?

cervenaruza123
17. nov 2020

@kristina2015 Ja som mala pozitivny test aj mimo ovulacie, ale tehotenstvo to nebolo, len rozhadzane hormony. A viem, ze niektorym zenam ukaze aj ovulacny test tehotenstvo, ale vacsine zial nie, aspon co som zistovala. Uvidis ako to bude u teba, ale skor by som to povazovala za nahodu, keby aj bol pozitivny ci negativny a nie za pravidlo. Len tehotensky test potvrdi tehotenstvo, aj to nemusi vzdy na 100% a niektorym zenam ukaze druhu ciarku velmi neskoro a inam ukaze ciarku aj ked tehotne nie su. Vsetko su to len domace testy.

kristina2015
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
autor
17. nov 2020

Tie testy sú sice domáce ale na 98 percent ukážu LH hcg

kristina2015
autor
17. nov 2020

@cervenaruza123 tak ak sa stalo že boli 2 čiarky na trh.teste a potom nie ,tak tehu včasné podľa mňa bolo ,len sa neudrzalo. A niekt ktoré mali negativ a potom pozitív tak sa stava že majú nízke zatiaľ hcg.

kobz
17. nov 2020

@kristina2015 ano, po ovu som yz davala ranny a podla toho kolko testov mas, kludne uz tych 5 dni pred mozes skusat, ci silnie 😊✊🏻

kristina2015
autor
17. nov 2020

Vďaka kocky za odpovede

millky
17. dec 2020

@kristina2015 no ako autorka? Si tehu či nie? Nečítala som všetko, len ma to zaujalo tvoje skúmanie. Viem že ak na konci cyklu, pokial bola ovu vtedy kedy ma byť, vyjde ovu test pozitivny - rovnako silné čiarky alebo ešte silnejšia, tak to značí tehotenstvo.

kristina2015
autor
17. dec 2020

@millky Nie nie ja už dávno druhý cyklus ukoncujem 😁 Ak si si nevšimla ja som mala slabulinku, tehotné kocky pri tehotenstve výraznú aj ovu ciarku nie len tehotenský test

millky
17. dec 2020

@kristina2015 videla som len 24DC a to asi este nebol koniec, ibaže máš taký krátky cyklus.... Pozitivny ovu test býva podledný deň cyklu poprípade hned ako mešká prvý deň MS ak je žena tehu... Ale ak do buducna budeš testovať ovu testami, kľudne to sem hoď sem ☺️

kristina2015
autor
17. dec 2020

@millky Tie testy neboli nižšie moje ale jednej kocky čo tehotenstvo potvrdili . Áno mám krátky 25 dňový meškala 2 dní ale prišla na 27 den . Bola iná ako zvyčajne pred ms som dostala krvácanie /teda nárazova krv a nič následne.Potom o 7 dni prišla klasická menstruacia . Také krvácanie pomimo som ešte nemala ,menštruácia to nebola istotne . Bola to jasná krv -slaboruzova /fakt málinko/a následne 7 dní nič. Ms mi začína spinenim tak preto to viem porovnať. Tehotná ale nie som. O tých 7 dni prišla s 2 dnovym meskanim

kristina2015
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
autor
17. dec 2020

@millky Ešte ak niekomu do budúcna pomôže boli slabunke aj v očakávaní MS ale nevyšlo 😔 silné nie...

jaja0405
17. mar 2024

@kobz môžem sa opýtať kolky deň po ovu vám ukázal ovu test a kedy tehu?a akú silnú intenzitu mal ten ovu mne na 12dpo vyšla skoro rovnaká ako kontrolná a tehu negativny

kobz
17. mar 2024

@jaja0405 ahoj, áno, mne tiež už tak 3 dni pred očakávanou ms ukázal ovu test úplne rovnako silné čiarky, ďalšie dni už bola kontrolná silnejšia ako testovacia. Tehotenský mi vždy ukázal veeeľmi slabúčko až v deň očakávanej ms z ranného testu. Znie to dobre 🙏🏻 pred očakávanou ms zvykne byť na ovulačnom teste v prípade netehotnosti druhá čiarka snehobiela. Držím palce 🙏🏻

kulumulu123
17. mar 2024

@kristina2015 tento test je negativny neviem ci cakas viac negativny alebo na aky negativny test cakas???

Strana
z2