Koľko prežijú spermie v tele ženy s gélom na počatie?
Baby,kolko možu prežit spermie v tele ženy?použili sme aj conceive plus..čosi podobne ako preseed gel.. v nedelu večer sme sa ešte tulili a dnes mi vyšiel pozitivny ovu test..
@dicinka1 prežijú už prežili aj zo styku 6 dní pred ovulkou,, 😉 a do 24hod. po ovulke 🙂
A o liecitelovi menom Pavol Bielik ste nepoculi? 😕 Ja som o nom dost
pocula ze dost ludom pomohol, len ked ja moc takýmto "sarlatanom" neverim 😝.
Tiez sa mi zda ze robi iba pondelky a stvrtky ale nie som si ista.
@dicinka1 fuha toho ale je 🙂 No skusim teda ten SELEZIN ACE a to E. Prosím ťa aka je tam približna cena na ten selezin ACE? Podla nazvu je tam aj ečko? Či mu mam kupiť zvlašt ečko ešte k tomu?
@maminka142 4,40 € som ja kupila..a to E-čko už nekupuj..máho ten SELEZIN ACE..to je selén,zinok a vitaminy a,vitamin C A vITAMIN e ..TAM Už Sú..
@maminka142 k tomu selezinu L-karnitin uplne staci............a bude ta to stat asi tak 20% z ceny profertilu, ktoru odporucaju pri horsom spg...............a je to to iste, len rozlozene na jednotlive zlozky
@dicinka1 super, ďakujem hned dnes mu to kupim, snad to pomôže 😉
@aduskatt k tomu ešte selezinu L-karnitin? Nestači len ten SELEZIN ACE? Ved tam su asi všetky vitamíny už, či?
@maminka142 karnitin zvysuje pohyblivost spermii
baby ja som tiež kupila ten conceive gel tak som zvedavá ako dopadnem.....

@beaticka to ,že si si "vypočítala" ovuláciu, ešte neznamená, že u teba aj v ten deň prebehla. Na zistenie ovulácie je vhodné použiť ovulačné testy a merať bazálnu teplotu. Ovu testy ti ukážu, že ovulácia BUDE a graf bazálnej teploty ti následne potvrdí, že skutočne BOLA. 😉