Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
Prveho som mala v 23, druheho v 26, a este zopar kuskov mame v plane 😅 😀
ja mam 19 a čakam v lete prve miminko ako 20 ročna už 🙂 nelutujem a ani ma to nemrzi prave naopak , som štastna že to budem mat tak skoro za sebou , že budem mlada mamička 🙂
uvidime ako to dopadne, verim že bude vsetko dobre , každopadne mi nebolo vobec cele tehotenstvo zle , teda , nezvracala som ani raz možno 3x mi prišlo kusok blbo , citim sa fajn a odporučam každej mamičke ho mat skor ..moja kamoška ho mala po 32 ke a mala dost komplikacie ..ale poznam aj 21 ročnu ktora mala komplikacie.
je to individualne doležite je ho mat vtedy ked sa na to citite 🙂
otehotnela aj rodila som ako 23-rocna 😉
ja som vzdy chcela byt mlada mamina a nastastie mam rozumneho priatela ktory s tym nemal problem ze mam iba 19 rokov. Rodit budem uz v 20 a priatel ma uz 29 :D a tatinom sa stane prvy krat v 29 🙂 ... na to aky je medzi nami vekovy rozdiel si velmi rozumieme. Praveze s mladymi chalanmi si vobec nerozumiem. Potrebujem proste chlapa na ktoreho sa da spolahnut a mozem sa o neho opriet. Ale inak by nikto nepovedal ze je medzi nami taky rozdiel pretoze moj priatel nevyzera na 29. Vyzera skor na 23-24
ako darček k prvému výročiu sobáša, sme dostali s manželom 2 čiarky na tehu teste, všetko stíham ako 26 ročná aj otehotniet aj porodit 🙂 termín mam v apríli a o má akurát manžel 26. rokov 🙂, tak dostane další darček
otehotnela som ako 27 a porodila 28..........normálne som musela rátať koľko mám rokov...ono to tak beží....že nestíham :D
20
38 🙂
Ja mam 36 a cakame svoje prve babatka. Nie z vlastnej vole tak neskoro. Ja som chcela takmer hned po svadbe pred 10 rokmi, ale zial, museli sme si toho vela vela preskakat, kym sme sa dopracovali tam, kde sme teraz. Som ale vdacna, ze to konecne vyslo, bol to dlhy a tazky boj. 😉
ja mám 20 a čakám svoje prvé...dievčatko 🙂 priatel má 35, tiež to bude jeho prvé dieťa
28
29 a bolo to fajn. 🙂 🙂 🙂
prvý syn - 28r, pôrod 29, druhý syn - 31r, pôrod 32 😉
ja mam 21 a cakam buduci mesiac svoje prve miminko... a možem len zavidieť tym, ktorým nebyva zle pretože som v 34tt a dokonca este teraz mi byva obcas spatne, ale uz je to podstatne lepsie ako na zaciatku 🙂
ahojte ja som otehotnela v 25 a rodila som tyždeň pred 26 narodeninami 🙂
ja som stihla v 27-cke otehotniet aj porodit aj sa vydat 🙂 a vlastne rodila som dvakrat lebo mam dvojicky.....
39
ja som prvu dcerku porodila v 24 a o 3 mesiace som mala 25 a druhu 32 🙂
ja som prvu dcerku porodila v 24 a o 3 mesiace som mala 25 a druhu 32 🙂
Prve 28, druhe 34
33
20
17, 20, 24, 35 🙂
prve aj druhe 31 🙂

@dai ved ano, prve si mala pred 30 tkou !!! druhe po 30, prave koli tomu, ze si rodila pred 30 prve, tak to druhe uz bolo omnoho lahsie a rychlejsie si sa dala dokopy.
ja som pisala, ze som mala malu po 30tke a uz tazsie som to znasala a horsie sa to hojilo.
ked ma zena prve dieta do 30, druhe teho moze odlozit aj po 35.
dolezite je to prve, to aj lekari tak radia.
nelutujem, ze sme pockali, ale kazdej babe radim prve do 30tky 😉