Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
no ja som otehotnela v 32 a porodila ako 33.a ak sa podari tak druhe budem rodit buduci rok🙂)))
Prvý syslík sa narodil na moje 31. narodeniny, druhý v 34 rokoch a tretie syslíčatko? No, hádam sa ho niekedy dožijem. 😉
tak ja som otehotnela ked som mala pred 19 rokom... a nelutujem nicoho najvecsie staste ake sa mi mohlo stat ... a ked bude mat nasa nikolka v maji 2 rociky tak chceme zapracovat uz na druhom...:D 😉
@44domcca44 hrozne mladunkaaa ;) ja očakávam prvý prírastok v 2013 a to budem mať 32 fuuuuu
Ahojte 🙂 Prvé v 20-tke a teraz čakáme druhé 🙂 Trošku sme sa poponáhľali, ale som rada, deti sa spolu vyhrajú, bude to lepšie 🙂 Potom chcem zo 5 rokov pracovať a mať ešte dve 😵
ja som otehotnela v 21 a 22 sa narodil radimko ma rok a pol a ked bude mať dva chceme ,,urobiť,, :D aj druhe dieťatko 🙂 nemyslim že to bolo skoro akurat 🙂 aspon pre mna
ja ked som cakala moje prve babetko som mala 16 rokov ale potratila som :(... druhy krat som cakala babatko ked som mala 20 rokov ale aj to som potratila,,,, a teraz mam 21 a som v 33tt 🙂
ahojky ja prve v 21, druhe v 22, dnes mam 25 a som štastna, že mam krasnych dvoch zdravých chlapčekov 🙂 🙂 🙂
Prve v 21 (nehoda)...druhe v 24 (totalny sok)....dalsie uz neplanujeme....teda nieze by sme tie prve dve planovali 😀 ale viac uz psychicky nezvladnem....dcerka je za 5 chlapcov 😝
18 a som s tym spokojna mam dievcatko, no prve som cakala uz v 16 ale ono umrelo 😢
ja som mala v 19 tich a som velmi stastna dcerka uz je velka uz mi ide do skoly takze sa tesime vsetci z nej 🙂
26, pre mňa ideálny vek. Neviem si predstaviť, že by som mala dieťa skôr (študovala som a myslím, že by som nebola takto pripravená) a takisto si to neviem predstaviť ani oveľa neskôr (druhé plánujeme teraz niekedy), pretože už teraz miestami z malého nevládzem, nieto ešte vo vyššom veku. Ale je to samozrejme individuálne 🙂
to by aj mna zaujimalo, ze kolko budem mat rokov ked budem tehotna ☹
Ja som mala 17 a syn sa mi narodil dva týždne po 18-tke. Ale nikdy som nelutovala... 🙂
Teraz mám 36, som rozvedená, mám priateľa a už viac ako 2 roky sa snažíme o bábo a nič. Z toho som smutná... ☹
ja som otehotnela v 25 a v 25 som aj rodila.teraz ma mala 4roky a uz by som chcela druhe babatko
23 😉
21 rokov dnes má naša princezná 👸 2roky aj 2mesiace a neľutujem 🙂
26.. 🙂
1. -> 32/33
2.-> 37 😀
16otehotnela 17 porodila. Mam 18 a 11 mesacnego synatora :D 🙂 nwhanbim sa za to.. zvladlo sa.!

otehotnela som v 26 a rodila ako 27 🙂