Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
otehotnela som v 22 a porodila v 23 😎 ked som bola v porodnici tak tam boli skoro vsetky nad 30 a tak sa mi zdalo ze boli nejako viac ubolene ako ja, ale to nehovorim ze to bolo vekom 😉
19, tak akurát 🙂
33, poznam aj 40-nicky prvorodicky
27
ako 29rocna som otehotnela a tiez by som nemenila... 🙂
otehotnela som v 26rokoch.malicky sa narodil este ked som mala 26 a dva dni na to som oslavila 27,teda som si dala najsamkrajsi narodeninovy darcek 🙂
myslim,ze teraz je ten priemerny vek prvorodiciek 26-27rokov.nedavno som to niekde citala.teda sa to dost posuva.
24 🙂
19 🙂
29 aj to som le preto ze uz bolo nacase hned sa to podarilo a teraz som stastna ze ho mam a neviem na co som cakala 😀
prve v 24, zomrelo nam, teraz sa tesime na druhe, rodit budem v 26, sestra v lete porodila 23 rocna
prvé 19 druhé 23 tretie 36 🙂 🙂 a som spokojná 🙂
Ahoj, ja som mala 33 a lutujem ze to nebolo aj skor (ale zasa nebol vhodny partner... 😉 )Je to to jedine na com zalezi..... 😉
prve v 30, ked sa nardi druhe budem mat 32
ja som mala 35 😀
rodila som mesiac pred mojimi 30-timi narodeninami...a bol to najkrajši darček.... 🙂
Mala som 18 rokov 🙂 teraz mám 22 a dve malé detičky 🙂
29 a trochu lutujem, ze nie skor, ale bolo treba stretnut toho spravneho 😉
prve a jedine (zatial) v 32 rokoch 😉
dceru som porodila,ked som mala 27a 3 mesiace,teraz mam 30 a 2 mesiace a kazdu chvilu rodim...
prvy sa narodil dva tyzdne pred 21 a druha v 23... 😉
tesne pred dovršenim 24 rokov
29
dceru som mala v 23rokoch,syna som porodila den pred mojimi 28narodeninami 🙂 a tretie budem mat 28
prve sa narodilo v 25-ke a nelutujem, a chceli by sme este druhe 🙂
otehotnela som v 29-tich... narodí sa nám v marci a o tri mesiace budem mať 30... krajší, síce skorší darček si ani neviem predstaviť...
@kisasonka83 jee to dobre ratam? ze druhe ste pocali ked mal daniel 2 mesiace? to sa da? nestras 😀 😀 😀
prvé sa mi narodilo dva mesiace pred dovŕšením 19, druhé 32 r. a tretie v 38 r. 😉
32

prvé v 19, druhé v 39 🙂