Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
20ked sa narodil prvy syncek,druhy syncek sa mi narodi vo februari,to budem mat 27 🙂
prvé 33 a druhé 39 😉
23
to že som tehu s prvým som zistila týždeň pred 20timi narodkami takže keď sa synček narodil, mala som 20 aj pol a druhú dcérku som dostala ako darček - narodila sa totiž presne na moje 26te narodky 😀 😵 😵 teraz v lete som 27r, synček bude mať o dva mesiace 7rôčkov, malinká má skoro 1,5r a ja by som nemenila za nič na svete 😵 😵 😵 a niekde v kútiku môjho srdca sa začína prebúdzať túžba po ďaľšom voňavom uzlíčku, tak možno o pár rôčkov k nám pribudne ďaľší člen našej rodiny a ktovie, možno to stihnem aj do 30tky 😀 😀 😝 😉
23
ja som otehotnela ako 23.rocna a dcerka sa mi narodila 2 mesiace pred 24.narodkami 😉 a nemenila by som, od januara sa sice chystam do prace (to budem mat 26 )ale do 30-tky chceme este jedno babatko a po 30-ke uvidime 😉
ja 29, ale potratila som...takze ked budem cakat dalsie, budem mat 30...dufam, ze nie viac 🙂
malého v 23 a malú v 32 ako darček na narodeniny sme si dali s manželom obaja 😉
Prvé 29 a druhé 32
21,22,36 😀
otehotnela som v 26, porodila v 27 rokoch 🙂
ako tehula som bola 22r.,kym sa syn narodil mala som 23 🙂 😉 a bol vytuzeny v tomto veku 😉
26
@greeny tak tak 🙂)) ja som nekojila a nez som stihla nasadit antikoncepciu tak som ostala tehotna.ked sa tretie narodi tak malemu bude 11mesiacov 🙂
34 🙂
18 😀 😀 😀 a nebanujem!!!
26 a 32
otehotnela som v 17 a porodila v 18..a som najšťastnejšia na svete 🙂..do 30 by som určite nečakala 🙂
prve som mala na skoro 22r a druhe na 24r..obe planovane
28 🙂
33
@zuzu188 kazdy vek ma svoje caro, nie? 🙂
32/33 záleží či to stihne pred mojimi narodkami alebo po nich...
31 🙂
Ja som mala 29
25 🙂

Bol to môj najkrajší darček pod stromčekom,narodil sa 23.12.2010 🙂