Koľko ste mali rokov, keď ste otehotneli?
Koľko ste mali rokov, keď ste prvýkrát otehotneli? 🤰💜
19 a 35
29 (teraz), myslim ze clovek si ma uzivat pokym je mlady, poriadne dokoncit skolu a zabezpecit sa a az potom premyslat nad potomkom
16 🙂 syna som porodila v 17 ♡ druhého syna v 21 ♡
34
@katkamatka7 a prečo by to malo byt darovanie rodičom? Ja som v 19 bývala sama (síce v podnájme ale aj to sa ráta), pracovala som,..v 20 som otehotnela..vyšla mi materská, bývame sami, staráme sa o malého, nikto z rodiny mi nepomáha, nedava peniaze, dokonca aj do prace chodím na pár hodín 3krat týždenne..ale ako chápem ak niekto nemá ani ukončenú strednú školu tak to je o inom
@tinka9501 Pretože dieťa je darom pre jeho rodičov. Či ho príjmu alebo nie a ako, to je na nich.
Prvé 28, druhé 32 a teraz aktuálne 40 a o pár dní čakáme tretí zázrak.
Otehotnela som v 17 a rodila som v 18
V 30 prvé, teraz mám 36 a o pár dní mám termín s druhým ❤️
19 🙂
@klip0 No poznam tie silne reci. 1x si zasexuju a rozpravaju, ako keby to robili pravidelne. Vies, ja som studovala v zahranici na VS a pan profesor, medzinarodne uznavany vo svojom obore povedal: Jednoduchym ludom k zivotu staci jedlo a sex a vasu ulohou po absolvovani studia, naucit ich aj trochu inac zit.
Teenagerky sa hraju na hviezdy, davaju si bez vedomia rodicov predpisovat antikoncepciu (ktoru im predpisu). Ver mi, ze gynekologovia si o nich myslia svoje, aj ked to nikdy nepovedia.
Nie som konzervativna osoba, ale mentalne sa clovek vyvija. Najlepsie je, ked mi tu, na MK, hovori 16 rocne dievca, ze vie o com je sex, ako si ho uziva a ma viacej skusenosti ako ja. Ja mam v jej veku syna a nerodila som ho v 20 ke ani 25ke.
29 (deticky sa narodili skor a zomreli 😔), 33 a 38 som sa dockala 🙏🏻 clovek mieni a pan boh menit ...
23 a 28
23
@belllinka ved jej tu pišu aj dievčata ženy že mali niektore na 16 rokov-18 rokov a čo je na tom tu sú a nič sa im nestálo vždy lepšie si aj nechať aj za cenu trápenia v prvých rokoch ako byť nezodpovedný a ísť na potrat . Moja sestra rodila prve 38 rokoch a cele tehotenstvo bolo rizikove každa žena si o tom rozhoduje sama.Toto je tvoj názor toto môj.Je to diskusne forum a ja ked ma niekto iný názor nikoho slovne nekomentujem za jeho názor nie sme v dober komunizmu.
Ja mám veľmi dobrú kamarátku ktorá otehotnela v 14 a rodila pár dni po 15 narodeninách preto jej 17ročneho priateľa ani nestíhali 😂 teraz bude mat jej mala 5 rokov, ona je vysokoškolačka a síce pomáhala cela rodina, ale sú to všetko mladi ľudia, keďže ona ostala tehotná tak skoro.. v škole vymeškala len polroka, nikto to o nej nevedel, ani triedna učiteľka 🙂
@dilino Mamy? Moja je "povojnove dieta" rocnik 1948 a prve dieta po tridsiatke (to som bola ja).
Prvé v 28, druhé 31
19🤦♀️
@derdia ja som odpovedala autorke presne na otázku, toto čo píšeš ty, nebolo v žiadnej otázke 🙂 takže načo by som sa k tomu vyjadrovala? samozrejme, že viem čo to je, veď ja som jedna z tých čo som jej pomáhala, keďže som rok po jej pôrode sama porodila a ostala na materskej, na ktorej som doteraz 🙂 vďaka svojej rodine a kamoškam ako ja, môže chodiť do Bratislavy na vysokú ako denný študent a nemusí po mature ísť hneď pracovať, aby ich uživila 🙂 z alimentov sa žiť nedá, myslím, že aj napriek tomu o čo prišla v tom dospievani, tak zaživa dosť a stále je jej dopriate.. o maturu, stuzkovu a dozvuky ich ukrátil covid, takže vlastne už sú aj ti mladi všetci ako na materskej..
Napíš mi súkromné ak chces🙂

S prvým som otehotnela keď som mala 21 a s druhým keď som mala 24 , keď budem mať 40 chcem mať už "pokoj" a žiť ešte aktívne bez malých detí 😄 presne takto som to chcela a vyšlo mi to 🙏