icon

Koľko ste mali rokov, keď ste otehotneli?

17. dec 2021

Koľko ste mali rokov, keď ste prvýkrát otehotneli? 🤰💜

Strana
z3
ajko2011
18. dec 2021

Mala som 18, keď som otehotnela. Porodila som 12 dní pred 19tkou.

alex1303
18. dec 2021

33

dominikasvince
18. dec 2021

21(bohužiaľ to nevyšlo) a 22

tianna
18. dec 2021

Nedá mi nereagovať.. to ozaj keby vám prišlo dieťa v 16 že je tehotné alebo čaká s priateľkou dieťa by ste ho podaktore pomaly prizabili? 🤨 no neviem, ja mám teda synov a ak by nejaký zo mňa chcel predčasne spraviť babku síce by som ho nepochválila ale isto by som naňho nehucala ani sa inak protivne k nemu či jeho partnerke nesprávala a snažila sa radšej s vnúčatkom pomôcť.. zas ja to beriem že lepšie skoro ako nikdy 🤔 aj keď samozrejme verím že najrpv vystuduju, nájdu si prácu a vnucatka budú až potom 🙂

danyelia
18. dec 2021

24, 27, 31, 34

desore
18. dec 2021

@klip0 Jasne, ze nemusia.

bennn
19. dec 2021

Ľudia nemajú mať deti, pokým sa o ne nemajú ako postarať. BÝVANIE, STABILNÝ PRÍJEM, ZNALOSŤ AKO SA O DIEŤA STARAŤ a ČAS. .... máme volne dostupne ochranne prostriedky v každych zapadnutych potravinach a tu sa stale najde niekto kto na to proste serie zvysoka a poserie si celý život. A áno je to tak. Na strednej čo si pamätám k nám prišla nová spolužiačka do 3.ročníka, že po materskej... chodila raz za mesiac len na skúšanie... chodila tak 2-3 mesiace, potom prestala. Bol to gympel. Už ho asi nikdy nedokončí. Radšej bude pracovať niekde lokálne, aby mala príjem, hoc nízky ale mohla uživiť dieťa. Celý život podriadiť dieťaťu. ... Toto žiadne dieťa v škole, nekreslí na výkresy a nepredstavuje si, že takýto chce mať život. ... Predstava lásky a mať rodinu a dieťa je pekná, ale okolo toho je milión vecí, ktoré treba riešiť, a kým nemáš aspoň stabilný príjem, teda prácu, hoc aj bývaš v jednoizbáku, prenajme, u rodičov alebo v zrekonštuovanej pivnici u rodičov, tak si dieťa nerob. Základná vec, na ktorú máš myslieť keď ideš mať pohlavný styk. Nechránený môžeš mať, keď máš dlhoročný vzťah, a obaja ste zabezpečení, bývate spolu a keby sa podarilo, tak by vám to nijak plány nepokazilo a tešili by ste sa. ... Ale takto nie.

espritka29
19. dec 2021

V den mojich 35. narodenín potvrdené tehu 🙂 Dnes má 4,5 roka

alison11
25. dec 2021

23,27 boli úspešné tehotnstvá ostatné ktoré skončili z potratom nepíšem 3 boli medzi úspešnými a dve po 27roku ☹ a túžim po ďalšom ale mám aj strach. už mám 34

kate_cs
25. dec 2021

30 🙂

alison11
25. dec 2021

Keď už máš 18rokov tak si radšej odpracuj zo 2roky aby soc. poisťovňa mohla platiť Ti materskú a mať vlastné bývanie a najmä pracujúceho milujúceho partnera 🙂 potom už nezáleží na veku ale natom aby te to zvládli a bábo sa zadarilo a bolo zdravé 🙂 Všetko dobré prajem .

patusikk
25. dec 2021

20

sulavikova
27. aug 2023

30

Strana
z3