icon

Koľko ste mali rokov, keď ste otehotneli?

17. dec 2021

Koľko ste mali rokov, keď ste prvýkrát otehotneli? 🤰💜

nataliaseidlova
17. dec 2021

S prvým som otehotnela keď som mala 21 a s druhým keď som mala 24 , keď budem mať 40 chcem mať už "pokoj" a žiť ešte aktívne bez malých detí 😄 presne takto som to chcela a vyšlo mi to 🙏

miroslava72
17. dec 2021

19 a 35

belllinka
17. dec 2021

@dilino nase mamy? Myslim ze skor babky. Neviem co je na tom normalne rodit v druhej triede na strednej 🙄 a potom dieta strcit starej mame, nech sa stara.

cyberk
17. dec 2021

29 (teraz), myslim ze clovek si ma uzivat pokym je mlady, poriadne dokoncit skolu a zabezpecit sa a az potom premyslat nad potomkom

a1d4k3a
17. dec 2021

16 🙂 syna som porodila v 17 ♡ druhého syna v 21 ♡

nelca0510
17. dec 2021

@a1d4k3a a s tým istým partnerom?

siska53
17. dec 2021

34

tinka9501
17. dec 2021

@katkamatka7 a prečo by to malo byt darovanie rodičom? Ja som v 19 bývala sama (síce v podnájme ale aj to sa ráta), pracovala som,..v 20 som otehotnela..vyšla mi materská, bývame sami, staráme sa o malého, nikto z rodiny mi nepomáha, nedava peniaze, dokonca aj do prace chodím na pár hodín 3krat týždenne..ale ako chápem ak niekto nemá ani ukončenú strednú školu tak to je o inom

katkamatka7
17. dec 2021

@tinka9501 Pretože dieťa je darom pre jeho rodičov. Či ho príjmu alebo nie a ako, to je na nich.

mimi16
17. dec 2021

Prvé 28, druhé 32 a teraz aktuálne 40 a o pár dní čakáme tretí zázrak.

zuzu188
17. dec 2021

Otehotnela som v 17 a rodila som v 18

stanka2612
17. dec 2021

V 30 prvé, teraz mám 36 a o pár dní mám termín s druhým ❤️

janka95
17. dec 2021

19 🙂

breznica
17. dec 2021

@belllinka presne.moja mama mala brata v 27 a mňa v 29,jej mama mala prvé dieťa v takmer 21, takže asi vždy pred dvadsiatkou rodili ženy z nižšej vrstvy. Aj keď sa stali aj výnimky...

desore
17. dec 2021

@klip0 No poznam tie silne reci. 1x si zasexuju a rozpravaju, ako keby to robili pravidelne. Vies, ja som studovala v zahranici na VS a pan profesor, medzinarodne uznavany vo svojom obore povedal: Jednoduchym ludom k zivotu staci jedlo a sex a vasu ulohou po absolvovani studia, naucit ich aj trochu inac zit.
Teenagerky sa hraju na hviezdy, davaju si bez vedomia rodicov predpisovat antikoncepciu (ktoru im predpisu). Ver mi, ze gynekologovia si o nich myslia svoje, aj ked to nikdy nepovedia.
Nie som konzervativna osoba, ale mentalne sa clovek vyvija. Najlepsie je, ked mi tu, na MK, hovori 16 rocne dievca, ze vie o com je sex, ako si ho uziva a ma viacej skusenosti ako ja. Ja mam v jej veku syna a nerodila som ho v 20 ke ani 25ke.

klip0
17. dec 2021

@desore jasne ja plne súhlasím že je to skoro, že mentálne vôbec niesu vyzrete tie deti. Len som reagovala nato že nemusia byť z nižšej vrstvy.

babatkoo
17. dec 2021

29 (deticky sa narodili skor a zomreli 😔), 33 a 38 som sa dockala 🙏🏻 clovek mieni a pan boh menit ...

dolce_principessa
18. dec 2021

23 a 28

a1d4k3a
18. dec 2021
julka828
18. dec 2021

23

dilino
18. dec 2021

@belllinka ved jej tu pišu aj dievčata ženy že mali niektore na 16 rokov-18 rokov a čo je na tom tu sú a nič sa im nestálo vždy lepšie si aj nechať aj za cenu trápenia v prvých rokoch ako byť nezodpovedný a ísť na potrat . Moja sestra rodila prve 38 rokoch a cele tehotenstvo bolo rizikove každa žena si o tom rozhoduje sama.Toto je tvoj názor toto môj.Je to diskusne forum a ja ked ma niekto iný názor nikoho slovne nekomentujem za jeho názor nie sme v dober komunizmu.

nadazdi
18. dec 2021

Ja mám veľmi dobrú kamarátku ktorá otehotnela v 14 a rodila pár dni po 15 narodeninách preto jej 17ročneho priateľa ani nestíhali 😂 teraz bude mat jej mala 5 rokov, ona je vysokoškolačka a síce pomáhala cela rodina, ale sú to všetko mladi ľudia, keďže ona ostala tehotná tak skoro.. v škole vymeškala len polroka, nikto to o nej nevedel, ani triedna učiteľka 🙂

ingelika78
18. dec 2021

@dilino Mamy? Moja je "povojnove dieta" rocnik 1948 a prve dieta po tridsiatke (to som bola ja).

svetadielko
18. dec 2021

Prvé v 28, druhé 31

belllinka
18. dec 2021

@dilino v poriadku, ved diskutujme. Ja sa pytam, co je na tom fajn mat dieta v 16-17, ked na to nie je este ani psychicky, telesne zrela a ani materialne zabezpecena, cize vsetky starosti prechadzaju na jej rodicov.

derdia
18. dec 2021

19🤦‍♀️

derdia
18. dec 2021

@nadazdi akurat, ze si nevies predstavit co to pre nu je. Otehotniet tak skoro, znamena vzdat sa vsetkeho co si este sama, citiac sa zodpovedna len sama za seba mohla zazit. Ale zas, kto nezazil netusi co to je mat dieta. Nedokaze si to ani len predstavit.

nadazdi
18. dec 2021

@derdia ja som odpovedala autorke presne na otázku, toto čo píšeš ty, nebolo v žiadnej otázke 🙂 takže načo by som sa k tomu vyjadrovala? samozrejme, že viem čo to je, veď ja som jedna z tých čo som jej pomáhala, keďže som rok po jej pôrode sama porodila a ostala na materskej, na ktorej som doteraz 🙂 vďaka svojej rodine a kamoškam ako ja, môže chodiť do Bratislavy na vysokú ako denný študent a nemusí po mature ísť hneď pracovať, aby ich uživila 🙂 z alimentov sa žiť nedá, myslím, že aj napriek tomu o čo prišla v tom dospievani, tak zaživa dosť a stále je jej dopriate.. o maturu, stuzkovu a dozvuky ich ukrátil covid, takže vlastne už sú aj ti mladi všetci ako na materskej..

derdia
18. dec 2021

@nadazdi oki tak vies aj ty co to je... A ze bez pomoci to nejde. Vdakabohu, ze tu pomoc ma.

iva4444
18. dec 2021

Napíš mi súkromné ak chces🙂