Koľko vám trvalo kým ste otehotneli?
Ahojte kolko vam trvalo kym ste otehotneli?ja s muzom sa snazime uz dva mesiace a zatial nic.Hadam do tretice to uz vyjde
@zafir01 to je túžba veľká túžba a sika viery. Ja som bola pre centrum neplodna. Vraj inak ako umelým oplodnenim neotehotniem. Parafox bol že som dala dokopy časté zápaly ďasien a zubov a do mesuaca v svojich 39rokoch kedy žena celkovo už má problem vzhľadom na vek otehotnieť som spontánne otehotnela a pred 3tyzdnami som po doslova ukazkovom tehu porodila dcérku
@eliska13 ďakujem, veru nádej umiera posledná a zlostia ma zeny typu ze odsudzuju mamicjy ktoré túžia po deťoch aj v neskorsom veku ked tak bojuju a inak sa neda
Obidva cca 7 mesiacov ako,,sme sa rozhodli,,
6 rokov mi trvalo otehotnieť
Obe na prvý raz, ja by som bola aj rada, keby to trvalo dlhšie, keďže antiku neberiem, tak inak si muž dáva pozor, takže mne by sa páčilo skúšať aj dva roky 🙂
@ave17 Ahoj 🙂 Neber to prosím v zlom, len ako postreh a vlastnú skúsenosť - ver mi, že keby túžite po bábätku a nedarí sa rok, či dva, tak nie si rada.... tie čierne myšlienky, typu "čo je zle, či to vôbec pôjde, či si zdravá ty, či je zdravý partner atď" sú neznesiteľné 🙂 To, že sa ti podarilo otehotnieť s obomi detičkami tak rýchlo, ber ako obrovský dar a niečo výnimočné 🙂
@mima172 ved ja si to uvedomujem jasne, mam okolo seba veľa párov, ktorý riešia umelé a vidím tu zúfalost, myslela som to s nadsazkou, jednoducho ten nechránený sex ma niečo do seba a zažila som ho teda párkrát a už asi nikdy, ďalšie dieťa nechcem takže už by mi ani neplodnosť nevadila 🙂
Na 8. cyklus
dva a pol roka...a problém bol pravdepodobne nedostatok progesterónu čo mi zistili až keď som vyskúšala Napro technology. Ale zároveň s tým sme sa presťahovali a začala som v novej práci, takže aj psychická zmena nastavenia.
@baby26 dobrých 5rokov
@baby26 My sme sa s manzelom snazili 2,5 roka. Posledneho pol roka som zacala brat Macu Peruansku kvoli PCV a tiez podstupila laparoskopiu kvoli cystam zabranujucim priechodnost vajcovodov. Po mesiaci som otehotnela. Teraz som v 12tt. Drzim palce🙂
@bobricek1979 wauuuu...ako sa toto podarilo??
@babyttcirl no tak ako som písala 👶
1. Na prvy cyklus
2. Na piaty cyklus
3. Na treti cyklus
@ave17 je to ine, ked je clovek uz niekde inde, ze uz ma deti a staci a ine je to, ked nema a chcel by mat, ale myslim, ze sme ta vsetky pochopili. viem aj ako sa citi zena ked sa nedari, tiez som si tym presla a som rada, ze je to minulost 🙂
@nikaaaaa a co vam pomohlo?my sa snazime uz 4 roky a uz sa zacinam zmierovat s tym ze to mozno uz nevyjde.je to tazke obaja sme zdravi boli sme niekolkokrat na iui brali sme vitaminy a aj tak nic
@mimka11111 a co vam pomohlo?
@sandrita124 prestali sme sa snažiť....a to úplne, zmierila som sa s tým,že mimi nebude a žili sme svoj život bez stresu z neotehotnenia....prestali sme sa milovať "na povel" a o 4 mesiace na to som otehotnela...😉 ...držím palce 😉
@baby26 pri prvej dcére sa nám zadarilo do 2 mesiacov to som mala 21r.A teraz mam pri druhom sme sa s manželom snažili vysse 1.5roka takže musíš byť trpezlivá... Ale ak ti smiem poradiť skus začať piť alchimelkovy sypaný čaj. Ja som ho začala piť a hneď prvý mesiac som si našla dve čiarky... No verím ze mi práve tento čajík pomohol. Musíš byť trpezlivá.. Predsa všetko je príroda a nič nejde hneď 😊
@mimka11111 ďakujem 🙂 ako ja uz tiez sa pomaly zmierujem s tym ze to nemusi vyjst ale mala nadej ostava 🙂 a vy ste predtym skusali aj v centre asistovanej reprodukcie to niako riesit?
@sandrita124 nie,vôbec...nejak mi to prišlo ako bábätko "nasilu" a za každú cenu
Ja fakt nerozumiem načo tu prispievajú ženy s comentami typu na prvý druhý resp. tretí šup... tá, ktorá väčšinou píše a začína takéto diskusie hľadá povzbudenie a radu a nie macherské posty hore uvedeného typu...a k téme ja každej kamoške po roku snaženia odporúčam poradiť sa s lekárom či už vlastným resp. s tým z CAR alebo skúsiť dostupné lieky na podporu...my sme sa snažili 2 roky a pomohol prefuk vaječníkov a jazda na koni (dobre to prekrvuje svaly panvového dna) veľmi veľmi budem držať palce 👍👍👍
Ja som plakala aj po prvom mesiaci. Takze chapem autorku prispevku.
Podla mna je jedno, kolko to kto skusa. Kazdy jeden mesiac je ten prvy. Predsa poctom mesiacov sa neznasobuju sance. Kazdy mesiac je nova ovulacia (ak vobec je) a ta predosla na to predsa ziadny vplyv nema.
Takze ci mesiac, dva, ci rok ci desat rokov je podla.mna z tohto hladiska jedno.
Aspon ja to tak vnimam a naozaj neznasam, ked niekto nado mnou mavne rukou, ze "aaaaale,ved vy skusate iba tolko a tolko,to je nic". Tak by ma teda zaujimalo, kde je ta hranica, kedy uz mam narok byt z toho, ze sa nedari, smutna.
@h_petra podla mna kazda jedna sme boli smutna, ked sa to nepodarilo uz na prvykrat. Aj ja. Ako si napisala mnoho ludi nad tym mavne rukou. Aj ja ked som sa s kamaratkami bavila ked sme mali problemy, tak mi hovorili, ze az ked sa budeme snazit rok a nebude sa nam darit, ze potom nech to zacnem aj s lekarom riesit.
Ale u nas to dopadlo nakoniec tak, ze som rezignovala. Prestala som sa tym trapit a prislo to same. Asi ked bol ten ako sa hovori najvhodnejsi cas 🙂
@ertlovik18 niekedy je to tak ozaj lepsie nechat to tak, neriesit, lebo clovek cim viac chce, cim viac tlaci tak mnohokrat je to vtedy horsie ☹

My sme neriesili...od oktobra 2017 sme zacali spolu chodit a v maji 2018 som bola uz tehotna.prislo to rychlo a necakane a uz mame doma 3mesacnehoJakubka❤👶